Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εβρεχε ποιο νωρις χωρις αστραπες και τωρα φυσα ο βοριας παγωμενος ,και εμενα μ'αρεση αλλα να μην δουλευω να ειμαι στο σπιτι μπροστα στο τζακι και να μου παιζη μια δεν λεω ονομα τα @@

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εβρεχε ποιο νωρις χωρις αστραπες και τωρα φυσα ο βοριας παγωμενος ,και εμενα μ'αρεση αλλα να μην δουλευω να ειμαι στο σπιτι μπροστα στο τζακι και να μου παιζη μια δεν λεω ονομα τα @@
Ναι μωρο μου... να ψηνουμε και καστανα να σε ταιζω.... μμμμμ  και ρακομελο... να με εχεις γλυψη ολοκληρη και μετα να με παρης μπροστα στη φουφου.... να στεγνωνη λεει η τρυπουλα μου απο τη ζεστη και ολο να μου την υγραινης...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χρονια Πολλα και στην Συλβια μας.....  Γιορταζη σημερα.....  Φιλια φιλεναδα.... Παντα χαρες στη ζωη σου και να σου ερθουν οπως τα επιθυμης

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ναι μωρο μου... να ψηνουμε και καστανα να σε ταιζω.... μμμμμ  και ρακομελο... να με εχεις γλυψη ολοκληρη και μετα να με παρης μπροστα στη φουφου.... να στεγνωνη λεει η τρυπουλα μου απο τη ζεστη και ολο να μου την υγραινης...
Καλα μπροστα στο τζακι βγαινουν πολλα γουστα,οσο και να  σε στεγνωνη η φωτια παλι θα υγραινεσαι συνεχως

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Θα κοιμηθω μωρο μου.... αυριο  φευγω  θα γυρισω την Παρασκευη... Θα σας λειψω????

aquasshh

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Παντως θα τον ειχα φτιαξει τον καφε μετα απο τοση ωρα... Σοβαρα φευγεις αυριο;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Θα κοιμηθω μωρο μου.... αυριο  φευγω  θα γυρισω την Παρασκευη... Θα σας λειψω????

φυσικά και ΔΕΝ θα μας λείψεις...για ποιόν λόγο να μας λείψεις;;;;

καλό ταξίδι και να προσέχεις τους αγνώστους...μην παίρνεις καραμέλες και μην δίνεις το τηλέφωνό σου...χαχα ;)

θα περιμένουμε με ανυπομονεσία την επιστροφή σου...καλά να περάσεις... ;) ;) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

73vttt5s.gif

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.