Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 331K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια να ρωτησω κατι?????  Οταν καποιος μπαινη στο  σιτε μου που δεν ειναι γραμμενος μεσα .... τι ακριβως βλεπει????  Πειτε μου να ξερω

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Παιδια να ρωτησω κατι?????  Οταν καποιος μπαινη στο  σιτε μου που δεν ειναι γραμμενος μεσα .... τι ακριβως βλεπει????  Πειτε μου να ξερω
το τσεκαρα...βλεπεις το κειμενο κανονικα με τα στοιχεια σου και κατεβαινοντας στη σελιδα στο αριστερο μερος φαινονται κανονικα οι φωτογραφιες και στη δεξια στηλη τα σχολεια που σου αφηνουν ....δε ζηταει κωδικο η κατι τετοιο...καλησπερα Δαναη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
το τσεκαρα...βλεπεις το κειμενο κανονικα με τα στοιχεια σου και κατεβαινοντας στη σελιδα στο αριστερο μερος φαινονται κανονικα οι φωτογραφιες και στη δεξια στηλη τα σχολεια που σου αφηνουν ....δε ζηταει κωδικο η κατι τετοιο...καλησπερα Δαναη
Ναι???  Φαινοντε κανονικα οι Φωτογραφιες???? Γιατι μπηκαμε στον υπολογιστη ενος φιλου μου να του το δειξω και μας εδειχνε μονο το κειμενο  κομεντς κτλ και δεν εδειχνε καθολου φωτος στην κυρια σελιδα... ηταν κενο... περιεργο....  Καλησπερα  Αννουλααα... Πως παν τα χλαπατης χλουπατης.... :cheesy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Γιωργο μου  ψωνισα....  σου αρεσουν????   τα εβγαλα φωτο για να στα δειξω....   συντομα..... θα τα φορεσω....
Ωραιο το σετ αλλα καλα θα ηταν να τα φορουσες και να στα εβγαζα ενα ενα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εισαι σιγουρη για ολα και τα βυζακια σου να στα φαω
καλησπερα Δαναη
Δαγκωνιαρη μου εσυ... οταν θα με ξαναδεις θα φοραω αυτα που φορανε οι στριπτιτζουδες και καλυπτουν την ρογα τους να δεις και εγω... Καλησπερα Καβλιαρη μου....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μολις τωρα μπηκα στην σελιδα σου οπως τα λεει η Αννα ετσι ειναι

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ναι???  Φαινοντε κανονικα οι Φωτογραφιες???? Γιατι μπηκαμε στον υπολογιστη ενος φιλου μου να του το δειξω και μας εδειχνε μονο το κειμενο  κομεντς κτλ και δεν εδειχνε καθολου φωτος στην κυρια σελιδα... ηταν κενο... περιεργο....  Καλησπερα  Αννουλααα... Πως παν τα χλαπατης χλουπατης.... :cheesy:
ναι σε μενα εμφανιζονται κανονικα ολες και το κειμενο κανονικοτατα χωρις να ειμαι μελος ...οσο για το "χλαπατις - χλουπατις" ...
"κοβεται το σεξ?"

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δαγκωνιαρη μου εσυ... οταν θα με ξαναδεις θα φοραω αυτα που φορανε οι στριπτιτζουδες και καλυπτουν την ρογα τους να δεις και εγω... Καλησπερα Καβλιαρη μου....
Μηπως ειναι δυσκολο να στα βγαλω  :grin: :grin: :grin:
Σου απαντησα λιγο πριν τι θελω να φορας
εκεινο το κοκκινο σετ που εβαλες φωτο,ταυρος χωρις κοκκινο γινεται!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ωραιο το σετ αλλα καλα θα ηταν να τα φορουσες και να στα εβγαζα ενα ενα
Σου ελειψα καβλα μου???  Τι θα τα κανω εδω τα παιδια τα ατακτα μου λες????  Λεω να ανοιξω σχολη Αγιου Βασιλη... Θα ειμαι εγω η δασκαλα τους... και οποιος ειναι ατακτος θα τον βαζω να μου γλυφη το κωλαρακη μου... τιμωρια..

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι σε μενα εμφανιζονται κανονικα ολες και το κειμενο κανονικοτατα χωρις να ειμαι μελος ...οσο για το "χλαπατις - χλουπατις" ...
"κοβεται το σεξ?"
Ευχαριστω για την πληροφορηση... εμεις οι κοπελες Αννουλα επρεπε να ειχαμε μια γλωσσα τουλαχιστον 25 ποντους οταν τον γλυφουμε να τον ακουγε ολο το τετραγωνο...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σου ελειψα καβλα μου???  Τι θα τα κανω εδω τα παιδια τα ατακτα μου λες????  Λεω να ανοιξω σχολη Αγιου Βασιλη... Θα ειμαι εγω η δασκαλα τους... και οποιος ειναι ατακτος θα τον βαζω να μου γλυφη το κωλαρακη μου... τιμωρια..

κυρια κυρια, ξεχασα την εργασια στο σπιτι... συγνωμη... :) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κυρια κυρια, ξεχασα την εργασια στο σπιτι... συγνωμη... :) ;)
Στη τουαλετα γρηγορα... και το ποδι ορθιο.... την τρυπουλα μου θα την βλεπεις απο την κλειδαροτρυπα... στη κλειδαροτρυπα θα χυσης ... εχω προβλημα.. δεν γυρναη το κλειδι...

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ευχαριστω για την πληροφορηση... εμεις οι κοπελες Αννουλα επρεπε να ειχαμε μια γλωσσα τουλαχιστον 25 ποντους οταν τον γλυφουμε να τον ακουγε ολο το τετραγωνο...
πλακα - πλακα το χω σκεφτει αυτο ...
αλλα που θα παει...γλυψε - γλυψε θα μακρινει

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Στη τουαλετα γρηγορα... και το ποδι ορθιο.... την τρυπουλα μου θα την βλεπεις απο την κλειδαροτρυπα... στη κλειδαροτρυπα θα χυσης ... εχω προβλημα.. δεν γυρναη το κλειδι...

δασκαλε που διδασκες και νομο ΔΕΝ εκρατησες!!! :( :( :(

gerolukos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σου Δανάη ...είσαι καύλα και... με τα κόκκινα

Stories

Νέο!