DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παιδια να ρωτησω κατι????? Οταν καποιος μπαινη στο σιτε μου που δεν ειναι γραμμενος μεσα .... τι ακριβως βλεπει???? Πειτε μου να ξερω
Εισαι σιγουρη για ολα και τα βυζακια σου να στα φαωΚαλησπερα αγαπες μου.... ειμαι ετοιμη για ολαααα...
το τσεκαρα...βλεπεις το κειμενο κανονικα με τα στοιχεια σου και κατεβαινοντας στη σελιδα στο αριστερο μερος φαινονται κανονικα οι φωτογραφιες και στη δεξια στηλη τα σχολεια που σου αφηνουν ....δε ζηταει κωδικο η κατι τετοιο...καλησπερα ΔαναηΠαιδια να ρωτησω κατι????? Οταν καποιος μπαινη στο σιτε μου που δεν ειναι γραμμενος μεσα .... τι ακριβως βλεπει???? Πειτε μου να ξερω
Ναι??? Φαινοντε κανονικα οι Φωτογραφιες???? Γιατι μπηκαμε στον υπολογιστη ενος φιλου μου να του το δειξω και μας εδειχνε μονο το κειμενο κομεντς κτλ και δεν εδειχνε καθολου φωτος στην κυρια σελιδα... ηταν κενο... περιεργο.... Καλησπερα Αννουλααα... Πως παν τα χλαπατης χλουπατης....το τσεκαρα...βλεπεις το κειμενο κανονικα με τα στοιχεια σου και κατεβαινοντας στη σελιδα στο αριστερο μερος φαινονται κανονικα οι φωτογραφιες και στη δεξια στηλη τα σχολεια που σου αφηνουν ....δε ζηταει κωδικο η κατι τετοιο...καλησπερα Δαναη
Ωραιο το σετ αλλα καλα θα ηταν να τα φορουσες και να στα εβγαζα ενα εναΓιωργο μου ψωνισα.... σου αρεσουν???? τα εβγαλα φωτο για να στα δειξω.... συντομα..... θα τα φορεσω....
Δαγκωνιαρη μου εσυ... οταν θα με ξαναδεις θα φοραω αυτα που φορανε οι στριπτιτζουδες και καλυπτουν την ρογα τους να δεις και εγω... Καλησπερα Καβλιαρη μου....Εισαι σιγουρη για ολα και τα βυζακια σου να στα φαω
καλησπερα Δαναη
Μολις τωρα μπηκα στην σελιδα σου οπως τα λεει η Αννα ετσι ειναιΠαιδια να ρωτησω κατι????? Οταν καποιος μπαινη στο σιτε μου που δεν ειναι γραμμενος μεσα .... τι ακριβως βλεπει???? Πειτε μου να ξερω
ναι σε μενα εμφανιζονται κανονικα ολες και το κειμενο κανονικοτατα χωρις να ειμαι μελος ...οσο για το "χλαπατις - χλουπατις" ...Ναι??? Φαινοντε κανονικα οι Φωτογραφιες???? Γιατι μπηκαμε στον υπολογιστη ενος φιλου μου να του το δειξω και μας εδειχνε μονο το κειμενο κομεντς κτλ και δεν εδειχνε καθολου φωτος στην κυρια σελιδα... ηταν κενο... περιεργο.... Καλησπερα Αννουλααα... Πως παν τα χλαπατης χλουπατης....
Μηπως ειναι δυσκολο να στα βγαλωΔαγκωνιαρη μου εσυ... οταν θα με ξαναδεις θα φοραω αυτα που φορανε οι στριπτιτζουδες και καλυπτουν την ρογα τους να δεις και εγω... Καλησπερα Καβλιαρη μου....
Σου ελειψα καβλα μου??? Τι θα τα κανω εδω τα παιδια τα ατακτα μου λες???? Λεω να ανοιξω σχολη Αγιου Βασιλη... Θα ειμαι εγω η δασκαλα τους... και οποιος ειναι ατακτος θα τον βαζω να μου γλυφη το κωλαρακη μου... τιμωρια..Ωραιο το σετ αλλα καλα θα ηταν να τα φορουσες και να στα εβγαζα ενα ενα
Ευχαριστω για την πληροφορηση... εμεις οι κοπελες Αννουλα επρεπε να ειχαμε μια γλωσσα τουλαχιστον 25 ποντους οταν τον γλυφουμε να τον ακουγε ολο το τετραγωνο...ναι σε μενα εμφανιζονται κανονικα ολες και το κειμενο κανονικοτατα χωρις να ειμαι μελος ...οσο για το "χλαπατις - χλουπατις" ...
"κοβεται το σεξ?"
Σου ελειψα καβλα μου??? Τι θα τα κανω εδω τα παιδια τα ατακτα μου λες???? Λεω να ανοιξω σχολη Αγιου Βασιλη... Θα ειμαι εγω η δασκαλα τους... και οποιος ειναι ατακτος θα τον βαζω να μου γλυφη το κωλαρακη μου... τιμωρια..
Στη τουαλετα γρηγορα... και το ποδι ορθιο.... την τρυπουλα μου θα την βλεπεις απο την κλειδαροτρυπα... στη κλειδαροτρυπα θα χυσης ... εχω προβλημα.. δεν γυρναη το κλειδι...κυρια κυρια, ξεχασα την εργασια στο σπιτι... συγνωμη... ;)
πλακα - πλακα το χω σκεφτει αυτο ...Ευχαριστω για την πληροφορηση... εμεις οι κοπελες Αννουλα επρεπε να ειχαμε μια γλωσσα τουλαχιστον 25 ποντους οταν τον γλυφουμε να τον ακουγε ολο το τετραγωνο...
Στη τουαλετα γρηγορα... και το ποδι ορθιο.... την τρυπουλα μου θα την βλεπεις απο την κλειδαροτρυπα... στη κλειδαροτρυπα θα χυσης ... εχω προβλημα.. δεν γυρναη το κλειδι...
σε ευχαριστω μωρο μου....Γεια σου Δανάη ...είσαι καύλα και... με τα κόκκινα
Σου εβαλα εργασια την εκανες?????κυρια κυρια, ξεχασα την εργασια στο σπιτι... συγνωμη... ;)