DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Κατσε να το περασω απο τον Κλιβανο.....Τα ορθογραφικά ...πάνε σύννεφο
Κατσε να το περασω απο τον Κλιβανο.....Τα ορθογραφικά ...πάνε σύννεφο
Αντε παιδια.... Με το καλο να ερθουν οι Γιορτες.... Να περασουμε τελεια ολα μας.... Βαλτε λιγο χαμογελο στη ζωη σας αγαπες μου.... το ξερω οτι εχετε πολλα στο μυαλο... αλλα απολαυστε τα παντα οσο ειναι καιρος.... Σημερα ειχα φωτογραφηση ολο το απογευμα βγηκαν σουπερ... γιορτινες και γεματο κεφη και καβλα.... Θα τις βαλω στο σιτε μου... Το κινητο μου θα το ανοιξω αυριο Δευτερα απο τις 2 το μεσημερη μεχρη αργα το βραδυ... Τεταρτη Πεμπτη θα ειμαι εκτος Αθηνων μετα ξανα εδω... μεχρη το τελος του χρονου παρεα... Ειμαι και γουρλου το ξερετε....
Τα ορθογραφικά ...πάνε σύννεφο
αααα ετσι ειναι... οταν το εχει ανοιχτο ομως γινετε χαμος.... την περιμενουνε να το ανοιξη η Δαναη το ξερεις???καλα κι εσυ εχεις κλειστο το τηλεφωνο σου τετοιες μερες;;;
οι φιλοι σου πως θα σε βρουν;;;
τον antonioni τι τον εχεις;;;
αααα ετσι ειναι... οταν το εχει ανοιχτο ομως γινετε χαμος.... την περιμενουνε να το ανοιξη η Δαναη το ξερεις???
χαμος γινετε... μονο να καταλαβουν οτι το ανοιξα... με λατρευουν μωρο μουυυυυφανταζομαι....παρα μα παρα πολλες κλησεις θα εχεις... παω στοιχημα...
χαμος γινετε... μονο να καταλαβουν οτι το ανοιξα... με λατρευουν μωρο μουυυυυ
Με παντρευη η Μαμα μου.........
Καρδουλα μου αν δεν το κλεισω δεν μπορω να κανω τιποτα.... ουτε καν φωτογραφιση.... και δεν ειμαι αρπα κολα... μου αρεση να κανω σωστα πραγματα... Οτι τους λατρευω το ξερουν..... και με το παραπανω ρωτα τους να σου πουν.... χαχα
Thanks... love you..Τρελή πόζα κούκλα μου και ωραία τακούνια.....
Τρελή πόζα κούκλα μου και ωραία τακούνια.....
Με παντρευη η Μαμα μου.........