Επισκέπτης
ναι αλλα μονο 2? εκπομπες θα ειναι η συνεντευξεις σου?Θα ειμαι παρουσιαστρια για πολυ λιγο σε καποιο καναλι ιντερνετ ... για 2 εκπομπες ... δεν λεω τιποτε αλλο ... οποιος θελει ας τις δει εξαλου θα μαθευτη κιολας ..
ναι αλλα μονο 2? εκπομπες θα ειναι η συνεντευξεις σου?Θα ειμαι παρουσιαστρια για πολυ λιγο σε καποιο καναλι ιντερνετ ... για 2 εκπομπες ... δεν λεω τιποτε αλλο ... οποιος θελει ας τις δει εξαλου θα μαθευτη κιολας ..
ηταν να κανω πολλες εκπομπες αλλα ..... ατυχισαμε ... ναι μονο 2 κατοπην δικης μου επιλογης .... τωρα τα θεματα θα δουμε ...ναι αλλα μονο 2? εκπομπες θα ειναι η συνεντευξεις σου?
αν δε γινομαι αδιακριτος, οικονομικη ειναι η διαφορα?ηταν να κανω πολλες εκπομπες αλλα ..... ατυχισαμε ... ναι μονο 2 κατοπην δικης μου επιλογης .... τωρα τα θεματα θα δουμε ...
αν δε γινομαι αδιακριτος, οικονομικη ειναι η διαφορα?
με εβαλε ο Παπακ να ψαχνω ΦΠΑ!πολλά ρωτάς εσύ .. της εφορίας είσαι ??
ναι ...γεια σου μωρο μπορεις να βρεθουμε?
ελατε στον δικο μου χωρο που ειναι εκτος κεντρου τι θα κανουμε εμεις οι περιφεριακες θα πεινασουμε!!!!!
αχ τσαχπινα μου εσυ ... να σε δω με το κοκαλο εξω απο τη ψησταρια να γλυφης ναζιαρικα και να φορας και τη στολη του τσολια .... και να ανοιγολκινης τα ματακια σου τσαχπινηκα ... να βγαζης την γλωσσα να ρουφας το κατσικακι με παθος να το βγαζης απο το στομα και μην εχει μηνη ουτε μεδουλη για το σκυλι ....εγω ειμαι στην βαρη πισω απο τα βλαχικα !!! φωτο προσεχως!!!!!
ΑΧ ΤΡΕΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ .... ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΘΕΛΟ ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ 1% ..... ΑΝ ΞΑΜΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΕΕΙ???? ΒΡΕ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ ...ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΜΟΛΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΤΡΕΛΕΣ ΑΚΡΕΣ!!!!
αν εννοεις το γαλα που φανταζομαι εχει 11 θερμιδες ανα γραμμαριο /....προσοχη λοιπο γιατι η υπερκαταναλωση παχαινειΑΧ ΤΡΕΛΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ .... ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΘΕΛΟ ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ 1%
μαρη τι γαλατα μου λετε μουτζα ειμαι να τζαει το κατσικανο μου γαλα?αχχαχαχαχαχχαχα αυτα τα παθενανε κατι ανενημερωτες που αβελανε τα ANDROCUR@ με τισ χουφτες και να η προλακτινη μετα....στο τελος πιστευανε οτι θα γεννησουν κιολας!!!!!αν εννοεις το γαλα που φανταζομαι εχει 11 θερμιδες ανα γραμμαριο /....προσοχη λοιπο γιατι η υπερκαταναλωση παχαινει