DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Θελετε να δειτε τι μαναρι εγινα????
καλημερα δαναηηηηηηηηηηηηηηηηηΚαλησπερα αγαπες μου ... ειμαι καλα και σωας τας φρενας .... ελειπα και εκτος Αθηνων παραθεριζα στα χιονια ....
εγω ναι εγω τα εφερα για να μαθετε .... να παγωση ο κωλος σας .... οριστε μας ....καλημερα δαναηηηηηηηηηηηηηηηηη
αντε ...μαζεψου γιατι εχουμε και δουλειες ......
(παντως τωρα θα εχει και εδω χιονια απο αυριο...εσυ μας τα φερες μωρη?)
αμ πως ... χαχαgeia sou danah me ta wraia sou
Μια χαρα περναω ... ε το αξιζω δεν το αξιζω ???Βλεπω...ζωαρα κανεις...
Όχι παρούσα;Παρον ....
παντα τα μπερδευα αυτα τα δυο εγω ... ε σημερα δεν εχει και πολυ σημασια πια ... αρκει να τα εχει βρη με τον εαυτο του ...Όχι παρούσα;
το ξερω και πολυ καλα και το ξερουν και οι αλλοι μην ανησυχης .... γιαυτο κουμαντο στη ζωη μου κανω εγω ... και μονο εγω ...Εσυ ξερεις τι αξιζεις!!
μπραβο αγορι μου ...Σε αυτο συμφωνω,ο καθενας μπορει να κανει στη προσωπικη του ζωη οτι θελει και οπως θελει,αυτο σημαινει ελευθερια και πανω απο ολα να μην επεμβαινει καποιος στις επιλογες του αλλου!
σε ποιο καναλι? γιατι μονο 2??? τι θεμα θα εχουν?Οι εκπομπες που θα κανω θα ξεκινησουν σε λιγες μερες θα ειναι μονο 2 οχι παραπανω .... Μετα τελος ... Αναλαμβανη η Δαναη τη προβολη της ...
Θα ειμαι παρουσιαστρια για πολυ λιγο σε καποιο καναλι ιντερνετ ... για 2 εκπομπες ... δεν λεω τιποτε αλλο ... οποιος θελει ας τις δει εξαλου θα μαθευτη κιολας ..σε ποιο καναλι? γιατι μονο 2??? τι θεμα θα εχουν?