“Λάβετε Πνεύμα Άγιον”» (Ιωάννης 20/κ: 22).
εσενα σε βλέπω να λαμβάνεις καμμία ''πούτσα απο trans'' (Δανάη, 17/κ..43)
“Λάβετε Πνεύμα Άγιον”» (Ιωάννης 20/κ: 22).
Πες τα ρε τζο!Καλωνος ειναι αλλα οχι της Αλιντισσας]
εσενα σε βλέπω να λαμβάνεις καμμία ''πούτσα απο trans'' (Δανάη, 17/κ..43)
Καλωνος ειναι αλλα οχι της Αλιντισσας]
Καλημερεες
ντερλικωμα με ναυτες, καπετανιους,λοστρομους, λιμενικους και αλλα θαλασσινα!!!!Καλησπερα ..... Τι γινετε εδω περα ?? ντερλικοσατε την Καθαρη Δευτερα ??? Νηστεια και προσευχη τωρα .....
μην αφησεις εσυ κανα θαλασσινο ελευθερο.......χαχαχααχαχαχααα γεια σου ρε ηβακιιιιιιιιντερλικωμα με ναυτες, καπετανιους,λοστρομους, λιμενικους και αλλα θαλασσινα!!!!
φιλη μου τι κανεις? καλο σαβατοκυριακο κοριτσαρα...
βρεεεεεεεεεεεεεεε τι κανεις εσυ? ελειπα κι εγω εκτος ελλαδας μερικες μερες ...Καλησπερα Δαναη μουυυυυυυυυυυυΚαλως την ... μονο εσενα δεν περιμενα να δω εδω ... χαχα ευτυχως απαντησε καποιος ..
ααα πολυ ωραια που πηγες κοπελια?μην αφησεις εσυ κανα θαλασσινο ελευθερο.......χαχαχααχαχαχααα γεια σου ρε ηβακιιιιιιιιβρεεεεεεεεεεεεεεε τι κανεις εσυ? ελειπα κι εγω εκτος ελλαδας μερικες μερες ...Καλησπερα Δαναη μουυυυυυυυυυυυ
Το Νεο μου Facebook ... θα γινοντε επιλεκτικα τα αιτηματα ... Danae TS-Persona
καλησπερα ηβη - δαναηΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!! ολα καλα φιλη? εδω περναω πολυ ωραια σουπερ!!!!
ΚΑΛΩς ΤΗ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ!!!!καλησπερα ηβη - δαναη
Τι κανης κοριτσαρα μου ???? μπραβο καλα κανης .... να μπαινης εδω .... ειναι καλα παιδια .... μονο ο Χοτγιαν ειναι με τη μολοτοφ συνεχεια .... ΧΟΤΤΤΤΤΤ που εισαι βρε παιδιιιιιι ...... να μπω να κανουμε χαβαλε καμμια μερα .... να πουμε κανενα πικαντικο ??? αλλο που δεν θες εσυ .... χαχαΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!! ολα καλα φιλη? εδω περναω πολυ ωραια σουπερ!!!!