Προσεξες τι λενε ,γουι αρ χανγκρι, πεινανε και να φανταστεις οτι τα ειχα βαλει πριν τα μετραΑγορακια θα ειναι σιγουρα .... βλεπω πολυ αγωνια στα ματακια τους .... χαχαχα με το ζορι καθοντε στη φωλια ... θελουν να μεγαλωσουν να ξεπεταχτουν ...
ευχωμε να τα ταιζης εεεε????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 330K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αφου δεν τα βλεπεις ???? Κοιτανε ποιο θα παρη τον καλυτερο μεζε ....Μπουρδελοφατσες τα κοβω να γινονται
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τωρα καταπινουν και εμενα δηλαδη ..... καταλαβαΠροσεξες τι λενε ,γουι αρ χανγκρι, πεινανε και να φανταστεις οτι τα ειχα βαλει πριν τα μετρα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Κακο του κεφαλιου σου εσυ .... Δεν κανης γυμνα??? τι κανης ντυμενα??? κακως ... ενας ζωγραφος πρεπει να τα ζωγραφιζη ολα ... Στη σχολη τι σας μαθανε .... να ζωγραφιζετε κτιρια???Οχι εγω καλε , ο hotyan θα ερθει , και μη φοβασαι με αυτον δε μας μπερδευεις .. αυτος εχει μεγαλο πουλακι , φαινετε και στο αβαταρ του ;)
Οσο για την επιθυμια σου φιλεναδα.. δυσκολα ειμαι σεμνος ζωγραφος εγω , δε κανω γυμνα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Χοτγιαν τι σου ειπε ο Σεισμολογοοοοςςςς ???? Να κρατας κρανος η οχιιιι????
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Κακο του κεφαλιου σου εσυ .... Δεν κανης γυμνα??? τι κανης ντυμενα??? κακως ... ενας ζωγραφος πρεπει να τα ζωγραφιζη ολα ... Στη σχολη τι σας μαθανε .... να ζωγραφιζετε κτιρια???
Δεν πηγα σε σχολη , ειμαι αυτοδημιουργητος
Η αληθεια ειναι πως δεν ηξερα πως να σε ζωγραφισω αλλα μολις διαβασα τα τελευται ποστ
δεν ηξερα οτι εχεις πουλακι
DANAHTRANS... Με βαση τα συμπερασματα που εβγαλα απο το θελα μου ειχα ανοιξει ( κρος - τρανς τραβ κλτ ) δεν θα επρεπε να εγραφες DANAHTRAV ? ( δεν κοροιδευω )
Οσο για το θεμα τρανς δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο θεμα να το συζητησουμε... παντως μου ειχε κανει εντυπωση κατι που ειχε πει η Βικυ ( που την κοροιδευαν Βικος κλτ ... και δουλευει σε στουδιο )
περι ανωμαλιας κλτ
Τεςπα εγω εδω απλα με την Δαναη < παιζω > που ετυχε και συμπαθησα ιντερνετικα και μονο
Δεν ειχα/εχω/θελω να εχω ερωτικη επαφη με τρανς - κρος - τραβ κλτ κλτ
Αν θελετε συνεχιζετε να μου μιλατε.... αν με θεωρητε < ανωμαλο > που δεν κανω τετοια , μη μου μιλατε
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΖΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΝΗΣΤΙΚΙΑ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΚαταρχην να ξεκαθαρισω οτι πραγματικα υπαρχουν αντρες που βλεποντας μια Τρανς μπορει να την γουσταρουν εμφανισιακα αλλα επειδη εχουν οργανο δεν θα ηθελαν ουτε να το πιασουν ουτε καν να το δουν ... και δεν ειναι οτι δεν μας γουσταρουν απλα τους αρεση να βλεπουν μουνι και μονο μουνι ... βεβαια εχουν αλαξη τα πραγματα λιγο ετσι??? Δεν ειναι οπως πριν καποια χρονια ... αυτοι οι αντρες ομως υπαρχουν ... σιγουρα πολλοι απο αυτους θα θελανε να εχω μουνι γιατι μονο ετσι λειτουργουν σεξουαλικα .... και ισως και πολλοι απο αυτους να εχουν βαρεση μαλακια για παρτη μου φαντασιωνοντας οτι εχω ενα τρυφερο δροσερο ροζ μουνακη ....
Ετσι ειναι .... αυτα τα αγορακια ... η σεξουαλικες προτιμησεις υπαρχουν σε ολους ..... οπως δεν αρεσουνε σε ολους μας ολες οι τσοντες αλλα μονο καποιες συγκεκριμενες .... Οποτε.....
eve
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αν καποιος σεβεται τισ σεξουαλικεσ προτιμησεις κ ελευθεριεσ των αλλων αυτες ειμαστε εμεις αγαπη...και γιατι εχουμε αγωνιστει για τισ δικες μας αλλα κι επειδη ετσι ειναι το σωστο(να σεβεσαι τον αλλο) που δεν πα να χτυπα ολη ελλαδα την κωλαρα της κατω!!!!Δεν πηγα σε σχολη , ειμαι αυτοδημιουργητος
Η αληθεια ειναι πως δεν ηξερα πως να σε ζωγραφισω αλλα μολις διαβασα τα τελευται ποστ
δεν ηξερα οτι εχεις πουλακι
DANAHTRANS... Με βαση τα συμπερασματα που εβγαλα απο το θελα μου ειχα ανοιξει ( κρος - τρανς τραβ κλτ ) δεν θα επρεπε να εγραφες DANAHTRAV ? ( δεν κοροιδευω )
Οσο για το θεμα τρανς δε νομιζω οτι ειναι το καταλληλο θεμα να το συζητησουμε... παντως μου ειχε κανει εντυπωση κατι που ειχε πει η Βικυ ( που την κοροιδευαν Βικος κλτ ... και δουλευει σε στουδιο )
περι ανωμαλιας κλτ
Τεςπα εγω εδω απλα με την Δαναη < παιζω > που ετυχε και συμπαθησα ιντερνετικα και μονο
Δεν ειχα/εχω/θελω να εχω ερωτικη επαφη με τρανς - κρος - τραβ κλτ κλτ
Αν θελετε συνεχιζετε να μου μιλατε.... αν με θεωρητε < ανωμαλο > που δεν κανω τετοια , μη μου μιλατε
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και γιατι απολογισε???? Ειπα εγω οτι εκανες κατι μαζη μου ... αμα ειναι να σε παρεξηγουν γιατι μου μιλας τι να σου πω .... (ειπαμε στην Ελλαδα ζουμε) Γιαυτο υπαρχουν σιτε που μας λατρευουν και μας υποδεχοντε ... οποτε μην ανχωνεσε ... Δεν εχεις να απολογηθης σε κανεναν ...
φιλακια
φιλακια
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δεν απολογουμαι , τοποθετουμαι
Σας αφηνω να πειτε τα <κοριτσιστικα σας > τα λεμε αργοτερα
Εμπρος καλο μου Ελικοπτεροοοοοοο
www.imagerous.com/viewer.php?file=61390083550493844351.png] [/URL]
ΥΓ
Παντως ακομα να βγαλουμε ακρη στο αλλο θεμα ...
Σας αφηνω να πειτε τα <κοριτσιστικα σας > τα λεμε αργοτερα
Εμπρος καλο μου Ελικοπτεροοοοοοο
www.imagerous.com/viewer.php?file=61390083550493844351.png] [/URL]
ΥΓ
Παντως ακομα να βγαλουμε ακρη στο αλλο θεμα ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αν σας πω οτι θα βγω με την Δημητρα Λιανη Παπανδρεου για καφε??????? Πως το βλεπετε???
δαναη λεω να παω πρωτη φορα με κοριτσακι σαν κι εσενα.τι λες θα με ξεβγαλεις.θα σε παρω μονοΑν σας πω οτι θα βγω με την Δημητρα Λιανη Παπανδρεου για καφε??????? Πως το βλεπετε???
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
παρτουζαααααααααααααααααααΑν σας πω οτι θα βγω με την Δημητρα Λιανη Παπανδρεου για καφε??????? Πως το βλεπετε???
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Oτι εισαι κοκαλο πασοκΑν σας πω οτι θα βγω με την Δημητρα Λιανη Παπανδρεου για καφε??????? Πως το βλεπετε???
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αμα σας παρει χαμπαρι ο πρωην δημαρχος αθηναιων, θα καταλαβει οτι δεν τον ψηφισες και θα πιαστιτε στρινγκ με στριγκ....Αν σας πω οτι θα βγω με την Δημητρα Λιανη Παπανδρεου για καφε??????? Πως το βλεπετε???
και θα πινω καφεδακι, οσο απολαμβανω το θεαμα ...........χαχαχααααααααα
καλησπερααααααααααααααααααααααααααααααα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Τι εισαι μπουγαδα εισαι καρδουλα μου για να σε ξεβγαλω .... να κανουμε καλη δουλεια βρεεεεδαναη λεω να παω πρωτη φορα με κοριτσακι σαν κι εσενα.τι λες θα με ξεβγαλεις.θα σε παρω μονο
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Το μυαλο σου εκει εσενα .... Στο κο κο ...παρτουζααααααααααααααααααα
Αντε μην παω να βρω και τον ΚΟ ΚΟ το πρωι εεεεε ?????
Την Ελισαβετ την εχω στο ψησιμο ... κανονιστε
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αστον αυτον τωρα ... πινη καφε της παρηγοριας .... Να το παρη χαμπαρη .... Δυο Κυριες της Καλης Κοινωνιας δικαιουντε να τα λενε ...αμα σας παρει χαμπαρι ο πρωην δημαρχος αθηναιων, θα καταλαβει οτι δεν τον ψηφισες και θα πιαστιτε στρινγκ με στριγκ....
και θα πινω καφεδακι, οσο απολαμβανω το θεαμα ...........χαχαχααααααααα
καλησπερααααααααααααααααααααααααααααααα
Αρκετα μας εκλεβε τα τεκνα τοσα χρονια ... φτανη πια
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ποιο Πασοκ????Oτι εισαι κοκαλο πασοκ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ξερω και εγω εσυ αναφερες το ονομα ΠαπανδρεουΠοιο Πασοκ????