giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πως να τα δωσο στην.... σταυρωτα η ρουφηχταΓεια σου Γιωργο μου ... Φιλια στη Βορεια Ελλαδα ....
Πως να τα δωσο στην.... σταυρωτα η ρουφηχταΓεια σου Γιωργο μου ... Φιλια στη Βορεια Ελλαδα ....
Καλα ειναι να το κοψω αλλα πως ?Ε .. ετσι που εγινες πια ... πηγαινε να το κοψης κιολας να τελειωνουμε ... τι το θες??? αχρηστο ειναι ... ε αμαν πια με σενα ...
Να ξεκινησης και Κατηχητικο απο τη Κυριακη .. να γλυτωσω απο τις Κριτικες σου ... Θα γραφης για την ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ
Καλησπερα καυλα ...Καλησπέρα στη πιο sexy παρουσία εδώ μέσα....γεία σου Δανάη μου
Ρουφηχτοσταυρωτα ... να μην εχει παραπονο ...Πως να τα δωσο στην.... σταυρωτα η ρουφηχτα
Ηδη καθε φορα τα περνη οπως το ειπεςΡουφηχτοσταυρωτα ... να μην εχει παραπονο ...
αν το διαβασα λεει ???? ποτε τα προλαβαινης δεν ξερω ... τι τρωτε εσεις εκει πανω μου λετε ?? και ειστε συνεχεια καυλωμενα?? βρε μια μερα ησυχια να μην εχετε?? καλα κανετε δωστε του να καταλαβη .... Γιωργακη ποτε θα με κανετε σαντουιτσακη και εμενα???Ηδη καθε φορα τα περνη οπως το ειπες
διαβασες το πμ ;
Για το τι τρωμε θα πρεπη να ερθης αρκετες φορες για να το καταλαβηςαν το διαβασα λεει ???? ποτε τα προλαβαινης δεν ξερω ... τι τρωτε εσεις εκει πανω μου λετε ?? και ειστε συνεχεια καυλωμενα?? βρε μια μερα ησυχια να μην εχετε?? καλα κανετε δωστε του να καταλαβη .... Γιωργακη ποτε θα με κανετε σαντουιτσακη και εμενα???
Παρακαλώ δεν κάνει τίποτε!Γεια σας αγαπες .. ευχαριστω για τα καλα σας λογια ...
Ε .. ετσι που εγινες πια ... πηγαινε να το κοψης κιολας να τελειωνουμε ... τι το θες???
εχει ηχο απλα δεν ακουγετε σε καποιους ... δεν ξερω γιατι ..πολυ ωραιο το βιντεο δαναη και εσυ φυσικα λαμπεις κριμα που δεν εχει ηχο
το τραγουδι που παιζει εχει μουσικη που δεν εχει αδεια χρησηςεχει ηχο απλα δεν ακουγετε σε καποιους ... δεν ξερω γιατι ..
Μα η Δανάϊ είναι 19 ετών!!!Danai elpizw na min exeis provlima me mikroteres ilikies e? ;)
Μάλλον θα είχες βρεθεί με τον μπαμπά της! Η Δανάϊ είναι μικρούλα μόλις 19,69 ετώ!!!Καλησπέρα στην Δανάη, είχαμε βρεθεί πριν από λίγα χρόνια, και ελπίζω να βρεθούμε σύντομα. Σου έχω αποστείλει και ένα π.μ.
Εσυ να κοιταξης τον δικο σου τον μπαμπα και να αφησης τον δικο μου ... Εκτος και αν μας ταιζης και δεν το ξερουμε ....Μάλλον θα είχες βρεθεί με τον μπαμπά της! Η Δανάϊ είναι μικρούλα μόλις 19,69 ετώ!!!
Εσυ να κοιταξης τον δικο σου τον μπαμπα και να αφησης τον δικο μου ... Εκτος και αν μας ταιζης και δεν το ξερουμε ....
αντε μην αρχισω τωρα..... Και επειδη δεν ειμαι παιδουλα εχω και στομα και μιλαω αμα λαχη .....
αντε γιατι δεν μιλάμε δεν μιλαμε....... μη τα παρω στο κρανιο ομως