DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
μωρο μου εσυ .... αξεχαστο πλασμα ... ευχωμε να εισαι καλα τρελο αγορι .... φιλακια πολλαliwnw gia to pio sexy koritsi kai einai mia DANAI!!! DIKOS SOU MWRO MOU!!
μωρο μου εσυ .... αξεχαστο πλασμα ... ευχωμε να εισαι καλα τρελο αγορι .... φιλακια πολλαliwnw gia to pio sexy koritsi kai einai mia DANAI!!! DIKOS SOU MWRO MOU!!
Μπηκατε στο σιτε μου σημερα ???? Σας εχω μια εκπληξη .... Καλημερα Καυλες .... Καλη εβδομαδα ....
Και ειναι μονο η αρχη .....
Είσαι και πολύ συκάτη!!Μπηκατε στο σιτε μου σημερα ???? Σας εχω μια εκπληξη .... Καλημερα Καυλες .... Καλη εβδομαδα ....
Και ειναι μονο η αρχη .....
ποιο site ?
ναι εγω ειμαι ... φυσικα .... ετσι για να ξερεις με ποια μιλαςδε σου ειπα να κοψεις το τσιγαρο μωρη ?
εσυ εισαι αυτη ?
ναι εγω ειμαι ... φυσικα .... ετσι για να ξερεις με ποια μιλας
Οποιος και να εισαι εισαι φιλος μου ... οπως πολλα ατομα απο εδω που λεμε ενα γεια ... και δεν τα εχω δει ποτε ... Και πανω απο ολα δεν εισαι μαλακας ... μην το ξαναπεις αυτο ... οκ??Χαιρω πολυ
www.imagerous.com/viewer.php?file=64958359365660136319.png] [/URL]
Εγω δεν εχω σιτε με τα μουτρα μου , οποτε δε θα ξερεις με ποιον μαλακα μιλας :-
Καλο απογευμα
Aχτενιστη με εβγαλες ... και δεν εφτιαξες και το Swarovski ... πως θα βγω εξω ... εσυ κανενα κουστουμακη δεν εχεις .. σε θελω γκλαμουρ ...Σε πετυχα ?
Καλησπερα καυλιαρη μου ... εισαι φωτια και λαυρα .... μια χαρα τα λες καυλογατε μου ...Καλα ουτε να χτενιστεις δεν προλαβες βρε τον βιαστικο
Καλησπερα Δαναη
Βγαζη πολυ καυσαεριο το τρικυκλο ... ασε .... αμα ειναι να παω μαυρη στο ραντεβου .... Ποδηλατο δεν εχεις ???Μια απλη συναντηση γνωριμιας ηταν στην πυλωτη
τα επισημα αλλη φορα που θα βγουμε για φαγητο ... θα βαλω και παπιονακι , να δεις τι μαγκας ειμαι , και θα ρθω να σε παρω με το οχημα ...
Οι φιλοι μου με φωναζουν , < ο μαγκας με το τρικυκλο >
www.imagerous.com/viewer.php?file=75564808430261412642.png] [/URL]
Εισαι μεγαλη μαφια .... χαχαχαχα .... ε αντε παμε να τελειωνουμε ... χαχαχαΔε φτανει που του εβαλα σουπερ αμολυβδη , θες και υποστεγο , σιγα μην εχει το τρικυκλο και κιοσκι με κουνια
Σαλτα πανω και κρατησου λεμε... θα τρεξω πολυ ,
Φυγαμε για την καντινα του Βαγγου του χοντρου ... στα καλυτερα σε παω αντε παλι
www.imagerous.com/viewer.php?file=55124098235536597283.png] [/URL]