DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Που το φιλαμε σαν τα ματια μας ... μη μας το φαη κανενας αλλος ε??? Πολλες φορες το κρυβουμε κιολας το κερασακη ... ειναι τοσο πειρασμοςΤο κερασακι στην τουρτα
Που το φιλαμε σαν τα ματια μας ... μη μας το φαη κανενας αλλος ε??? Πολλες φορες το κρυβουμε κιολας το κερασακη ... ειναι τοσο πειρασμοςΤο κερασακι στην τουρτα
Ε οχι και να μην στο φαη αλλος, λιγοι ειναι αυτοι που σου το φαγανεΠου το φιλαμε σαν τα ματια μας ... μη μας το φαη κανενας αλλος ε??? Πολλες φορες το κρυβουμε κιολας το κερασακη ... ειναι τοσο πειρασμος
Ναι αλλα οταν το βλεπης πανω στη τουρτα και το θελεις .... και δεν μπορεις να το φας εκεινη τη στιγμη ... για να μην στο φανε πας και το κλεβης ... να το φας εσυ ... πηγαινης λοιπον κρυφα στο δωματιακη διπλα πρωτα το γλυφης ολο παιρνης τη γλυκα του και το τρως σιγα-σιγα να το απολαμβανης .... τοπιασες???Ε οχι και να μην στο φαη αλλος, λιγοι ειναι αυτοι που σου το φαγανε
Τιποτα δεν επιασα σημερατοπιασες???
Ονειρέψου...κάνει καλό.Εχω πιαση τον παλμο των Αντρων Μαυρη Χηρα μου ....
Οσο πιο λιγο ασχολησε μαζη τους τοσο πιο πολυ σε θελουν ... Το πολυ Κυριε Ελεησον το βαριετε και ο Παππας ...
Οτι κανουν οι αλλες θα κανουμε και εμεις ???? Η εποχη του μουνιου που σερνη καραβια εχει τελειωση .... Μπαγιατεψε ...
ΞΕΚΙΝΑΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .... Η Δικη μας
Να γινουν Μαραθονοδρομοι ... θα καλοπερασουν ομως ..... ααααααααααα
εμενα μου βγαινουν παντα τα ονειρα ... και θετικα κιολας ..... εσενα ????Ονειρέψου...κάνει καλό.
Δεν κάνω όνειρα.Τα θεωρώ χάσιμο χρόνου.εμενα μου βγαινουν παντα τα ονειρα ... εσενα ????
εμ... εκει ειναι το θεμα .... Σε αυτο ειμαστε διαφορετικες ...Δεν κάνω όνειρα.Τα θεωρώ χάσιμο χρόνου.
Τζιφος Γιωργο μου δηλαδη εεεε???? γιαυτο εισαι νταουν ... Δεν πειραζη και αυριο μερα ειναι ...Τιποτα δεν επιασα σημερα
ηταν να ερθη η κυρια κατα τις 15,00 15,30 αλλα ο πιτσιρικας (ο γιος της)μας χαλασε τα σχεδια, αμα σε ειχα τωρα θα σε ξεσκιζα, και τα πως θα στα εκανα και εγω δεν ξερω
Ε οχι και δεν κανεις ονειρα δλδ οταν ειναι να συναντησεις καποιον για πρωτη φορα δεν κανεις καθολου ονειρα το θεωρεις χασιμο χρονουΔεν κάνω όνειρα.Τα θεωρώ χάσιμο χρόνου.
Ελα που σημερα με βολευε μονος ειμαι στο μαγαζιΤζιφος Γιωργο μου δηλαδη εεεε???? γιαυτο εισαι νταουν ... Δεν πειραζη και αυριο μερα ειναι ...
Δεν κάνει όνειρα γιατί δεν χάνει χρόνο. Αν γνωρίσει κάποιον, συνουσιάζεται αμέσως σαν να μην υπάρχει αύριο. ;)Ε οχι και δεν κανεις ονειρα δλδ οταν ειναι να συναντησεις καποιον για πρωτη φορα δεν κανεις καθολου ονειρα το θεωρεις χασιμο χρονου
εμ... εκει ειναι το θεμα .... Σε αυτο ειμαστε διαφορετικες ...
Εγω για τα ονειρα της απαντησα ... Τα υπολοιπα δεν με αφορουν ...Στα υπόλοιπα όμοιες να υποθέσουμε ?
Διπλωματική η απάντησή σου. Η δήλωσή σου όμως (Σε αυτο ειμαστε διαφορετικες ...) αφήνει.......αιχμές. Δε νομιζεις?Εγω για τα ονειρα της απαντησα ... Τα υπολοιπα δεν με αφορουν ...
Μια και τόφερε η κουβέντα να πώ ότι για το κάτω εργαλείο βοηθάει να κρατιέται ψηλά το πολύ περπάτημα. Αχ Δανάη για σένα τα παιδιά τα βλέπω να γίνονται Μαραθωνοδρόμοι τώρα που το σκέπτομαι
ε και εσυ πας γυρευοντας ομως ... με στελνης να δω τι της εκανες και πως την πηδηξες ... κατα τα αλλα ηθελες να δω αν εχει λαθη η Κριτηκη σου εεε ???
Καλαααααα ......
Εχω πιαση τον παλμο των Αντρων Μαυρη Χηρα μου ....
Η εποχη του μουνιου που σερνη καραβια εχει τελειωση .... Μπαγιατεψε ...
Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρή σακούλα!!!......
Σαν τη Κερασια ειμαι ... βγαζω συνεχεια Κερασια
Ετσι ειμαι εγω ... Διπλωματισα ... με εκανε η ζωηΔιπλωματική η απάντησή σου. Η δήλωσή σου όμως (Σε αυτο ειμαστε διαφορετικες ...) αφήνει.......αιχμές. Δε νομιζεις?