male_tsouli
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 28
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα Δανάη . Πρέπει το θέαμα να ήταν ερεθιστικό και όλο φωτιά
οταν δυο ανθρωποι γουσταροντε παντα περνανε καλα μωρο μου ... :-*
Δεν παρεξηγη κανεις εδω μεσα βρε ... Τωρα βρε μωρο μου αν ειμαστε μεσα στη καυλα θα κοιταμε αν ειμαστε επανω η κατω??? Α μπαινω και στη μεση αμα θες σαν ζαμπονακη ... και ειναι και Creta farm εε?? οχι οτι και οτι ....
Γιαυτο πηγαμε στην τουαλετα για να μην υπαρχη καμερα ... Συγκεκριμενα αυτη με πηγε ... και μαλιστα με πηρε και απ το χερακιΗ Τάνια και εσυ Δανάη κολάζεται και άγιο!! Πολύ καυτό το θέαμα και κρίμα να μην υπήρχε μια κάμερα...
Δεν παρεξηγη κανεις εδω μεσα βρε ... Τωρα βρε μωρο μου αν ειμαστε μεσα στη καυλα θα κοιταμε αν ειμαστε επανω η κατω??? Α μπαινω και στη μεση αμα θες σαν ζαμπονακη ... και ειναι και Creta farm εε?? οχι οτι και οτι ....
α μου αρεση να παλευω και στο κρεβατι ... οποιος νικηση τον αλλον του κανη μια χαρη .. τι λες??
δεν ζηλευω εγω... κανε οτι θες ...Οχι αλλο καρβουνο , βαρεθηκα να παλευω σε κρεβατια σημερα
τωρα εχω δουλεια , γραφω κριτικες , δες να μου πεις αν εχω ορθογραφικα η αλλα λαθη
και μετά τι έγινε; δώσε λεπτομέρειες...Γιαυτο πηγαμε στην τουαλετα για να μην υπαρχη καμερα ... Συγκεκριμενα αυτη με πηγε ... και μαλιστα με πηρε και απ το χερακι
λεπτομερειες μονο οταν θα ειμσατε παρεα θα σας πουμε τα δυο μας ....και μετά τι έγινε; δώσε λεπτομέρειες...
δεν ζηλευω εγω... κανε οτι θες ...
α... και η Κριτικη σου δεν μου αρεση ξενερωτη ειναι.... δεν βγαζη ουτε βιτσια ουτε καυλα...
Τι να ζηλεψεις καλε ? εμενα ?
μη μου πεις οτι αισθανεσαι και κερατωμενη
Οσο για την κριτηκη τα παραπονα στην Ρωσιδα , εγω απλα περιγραφω
Ασχετο με την Δαναη αλλα οχι και τοσο με το σεξ
Παντως παιδια πριν κοψω το τσιγαρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πηδουσα τοση ωρα
Σκευτητε το οσοι καπνιζετε ;)
ε και εσυ πας γυρευοντας ομως ... με στελνης να δω τι της εκανες και πως την πηδηξες ... κατα τα αλλα ηθελες να δω αν εχει λαθη η Κριτηκη σου εεε ???Τι να ζηλεψεις καλε ? εμενα ?
μη μου πεις οτι αισθανεσαι και κερατωμενη
Οσο για την κριτηκη τα παραπονα στην Ρωσιδα , εγω απλα περιγραφω
Ασχετο με την Δαναη αλλα οχι και τοσο με το σεξ
Παντως παιδια πριν κοψω το τσιγαρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πηδουσα τοση ωρα
Σκευτητε το οσοι καπνιζετε ;)
Εχω πιαση τον παλμο των Αντρων Μαυρη Χηρα μου ....Μια και τόφερε η κουβέντα να πώ ότι για το κάτω εργαλείο βοηθάει να κρατιέται ψηλά το πολύ περπάτημα. Αχ Δανάη για σένα τα παιδιά τα βλέπω να γίνονται Μαραθωνοδρόμοι τώρα που το σκέπτομαι
Το μουνι παντα θα σερνη καραβιαΗ εποχη του μουνιου που σερνη καραβια εχει τελειωση .... Μπαγιατεψε ...
ΞΕΚΙΝΑΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ .... Η Δικη μας
Σημασια παιζη οτι ειμαστε το επιδορπιο Γιωργο μου .... Και αυτο παντα το τρωμε στο τελος για να μας μενη η γευση ... ;) ;)Το μουνι παντα θα σερνη καραβια
μουνι πιπα κωλο και σε αλλη περιπτωση πιπα κωλο
Καλησπερα καυλιαρα
Ειμαστε ενα εκλεκτον Εδεσμα ... καυλιαρη μου ...Ετσι ειναι οι τελευταιοι η χαμενοι ειναι η πολυ κερδισμενοι
Καραβια δεν σερνη πια ... καμια βαρκουλα μπορει ...Το μουνι παντα θα σερνη καραβια
Το κερασακι στην τουρταΕιμαστε ενα εκλεκτον Εδεσμα ... καυλιαρη μου ...