You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
απο τα Χανια θα ερθη...ωραία θα δοκιμάσουμε και την νέα σοδειά!!!!!!!!!!! ( σου έστειλα έμα πμ αν θες απάντησέ το) από πού το φέρνεις το ρακόμελο?
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
οταν θα με κανης Κυρα και Αρχοντισα ...διακοπές πέρασες καλά ξεκουράστηκες? πότε θα κάνεις ςπίσκεψη στο νησί μου???????
λεω να φτιαξω ημαμ παιλντι που αρεση στο Χοτ ... σαγηνευτικη μουσικη και κοκκινο κρασι ...
Μου έχεις υποσχεθεί 7 κιλά αμελέτητα , 2 κοκορέτσια και 1 αρνί και ακόμη τα περιμένω!!αχα ... ειναι ενα παληκαρι δεν το ξερεις .... πολυ δυσκολο στο φαι ... απαπα καλυτερα να τον ντυνουν ..
Άσε που έχει αδυνατίσει το καβλί μου και λόγω λιτότητας δεν ξέρω τι να κάνω!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αστα τα αμελετητα... υγειηνα ειπαμε θα τρως... θα γεμισης χοληστερινες με ολα αυτα ... πως να μην αδυνατιση το καβλι σου με αυτα που τρως...
να τρως κωλαρακια ζεστα και τρυφερα να δεις πως θα σου γινη ... γιαυτο μαραζοσε... το πουλακη μου...
να τρως κωλαρακια ζεστα και τρυφερα να δεις πως θα σου γινη ... γιαυτο μαραζοσε... το πουλακη μου...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Η ΔΑΝΑΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ..... ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ .... ΕΚΠΛΗΞΗ ... Καληνυχτα αγαπες... Καλη ξεκουραση
gymnastis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Danai eisai to kauto to sexy to hot plasma pou exw synantisei sti zwi mou!!!
pragmatika katapliktiki se ola sou!!! ME EKANES NA NIWSW AYTO POU EPITHIMOUSA!!
EISAI MONADIKI!!!
MANOS!
EISAI MONADIKI!!!
MANOS!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μωρο μου εσυ.... χαιρομε... εισαι κουκλος.... και εγω περασα τελεια... εισαι πολυ καβλα ...Danai eisai to kauto to sexy to hot plasma pou exw synantisei sti zwi mou!!!
EISAI MONADIKI!!!
MANOS!
Επισκέπτης
θα τον κοψεις & θα πιασεις δουλεια στην αλυσιδα της κυρα λιτσας???Η ΔΑΝΑΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ..... ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ .... ΕΚΠΛΗΞΗ ...
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αναχαθεις παλιοκερατα.... μαζευτηκες παλι??? θα στον κοψω εγω τον αερα....θα τον κοψεις & θα πιασεις δουλεια στην αλυσιδα της κυρα λιτσας???
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Τι σουδινε η μανα σου ρε παιδι μου στο μπιμπερο οταν ησουνα μικρο.... Ουισκη σου εβαζε...
Επισκέπτης
πρεζα..αναχαθεις παλιοκερατα.... μαζευτηκες παλι??? θα στον κοψω εγω τον αερα....
Τι σουδινε η μανα σου ρε παιδι μου στο μπιμπερο οταν ησουνα μικρο.... Ουισκη σου εβαζε...
παρτα καριολααααααααααααααα..
Συνημμένα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
συχαμα της κοινωνιας ... φτου σου
Επισκέπτης
στην σουφρα σου ψωλαρπαχτρα..συχαμα της κοινωνιας ... φτου σου
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Συνημμένα
gymnastis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
diakrinw mia entasimetaxi sas i lathos kanw??
Επισκέπτης
μην ανακατευεσαι παιχτη-αγαπουλη..diakrinw mia entasimetaxi sas i lathos kanw??
εχουμε παρελθον-παρον & μελλον με τον ερωτα σου..
& πανω απ ολα μην βγαζεις συμπερασματα χωρις να ξερεις σε τι υφος μιλανε 2 παλαια μελη αναμεταξυ τους..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ξεφτυλισμενε αντρα....
αστον δικος μου ειναι αυτος..... μπαινη τον μπινελικονο και ισιονη .... καυλωνη και μετα παη και πηδαη ... ειναι η τακτικη του ... χωρις εμενα δεν κανη βημα... Τον εχω αγοραση για 32 ευρω... τοσο κανη τοσα πηρε... η φλουφλου....
αστον δικος μου ειναι αυτος..... μπαινη τον μπινελικονο και ισιονη .... καυλωνη και μετα παη και πηδαη ... ειναι η τακτικη του ... χωρις εμενα δεν κανη βημα... Τον εχω αγοραση για 32 ευρω... τοσο κανη τοσα πηρε... η φλουφλου....
Επισκέπτης
μπουκωμενη & μιλας???ξεφτυλισμενε αντρα....
Τον εχω αγοραση για 32 ευρω... τοσο κανη τοσα πηρε... η φλουφλου.... :
Υ.Γ 35 ηταν μωρη καριολα..
δεν θυμασε που σου εδωσα ρεστα 15 απο 50αρικο???
Συνημμένα
gymnastis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
to sevome kai paw paso ! alwste o koritsaros mou den nomizw na exei anagki apo yposiri, ta vgazei pera aneta !!