DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Για να μπορουμε να γινουμε και φιλοι ... ξερετε εσεις... δεν θα γραφω οτι ειμαι Τρανς .... αν σας πει η γυναικα σας που την βρηκατε αυτην ... θα πειτε .... μα μα μα μα αυτη με εκανε add... τι να κανω εγω φταιω?? αυτοματως απαλασεστε ... μην εχουμε ζοριλικια...
Και φυσικα ποτε δεν θα κανω καποιον add ετσι?? ειναι αγενια μια κοπελα να κολαη σε αντρες ... οποιος γουσταρη ας με κανη φιλη ... δεν ειμαι και η Φαραντουρη αλλα καποιο κοινο θα εχω και εγω...
Goodmorning boys and girls..
Θα μου πεις πρωτα πια ειναι η ευχαριστη εκπληξη και θα σου πω ...
Τι τηλεφωνο σιγά.Ποιημα?? ωχ... να μου λυπει .. καταλαβαινω τι ειναι...
Χοτ μου οποιος θελει να μαθη τι παιζη με παιρνη τηλ και του λεω ... οποτε το ανοιξω τελος παντων ...
πατα κατω απο το αβαταρ μου την υδρογειο εχω το σιτε μου διαβασε και τσεκαρε τοpws mporoume na ta poume private?
Έχει μπούτσο τριαντάρη, εμένα με ξετρέλανε να προσέχεις!pws mporoume na ta poume private?
Πόσα ξέρεις σαγηνευτρα!!πατα κατω απο το αβαταρ μου την υδρογειο εχω το σιτε μου διαβασε και τσεκαρε το
Καλα μωρο μου ... περασα τελεια στις διακοπες... ξεκουραστηκα ... εσυ ολα καλα βρε?? βαριεσε παλι βρε?? χαχα Τι θα γινη με σενα ?? Κανενα κοψιδι εφαγες??[Πως εισαι κουκλα ολα καλα??
απο κοψιδια αλο τιποτα!! κατα τα αλλα ας τα λεμε καλα..εχω ξενεροση αυτες της μερες μου λιπι η καριολα αλλα προς το παρον κραταω χαρακτηρα..Καλα μωρο μου ... περασα τελεια στις διακοπες... ξεκουραστηκα ... εσυ ολα καλα βρε?? βαριεσε παλι βρε?? χαχα Τι θα γινη με σενα ?? Κανενα κοψιδι εφαγες??
Δεν πειραζη ... να σας λειπουμε και λιγο να καταλαβετε την αξια μας .... Μην τον κρατησης πολυ το χαρακτηρα ομως ,,, θα πονας μετα....απο κοψιδια αλο τιποτα!! κατα τα αλλα ας τα λεμε καλα..εχω ξενεροση αυτες της μερες μου λιπι η καριολα αλλα προς το παρον κραταω χαρακτηρα..
Τι μου λες τωρα και εσυ 1 χρονο εκανα να παρω την αποφαση να την παρατισω και πας παλι να με ριξεις σε αυτη δεν αξιζει σου λεω ΤΙΠΟΤΑ ασχετος αν την αγαπαω πιο πολλη και απο εμενα.Δεν πειραζη ... να σας λειπουμε και λιγο να καταλαβετε την αξια μας .... Μην τον κρατησης πολυ το χαρακτηρα ομως ,,, θα πονας μετα....
Βρε αυτο το καταλαυα αλλα οτι την αγαπαω δεν σημενει οτι επαψα να γαμαωΔεν καταλαβες μαλον.... Σου ειπα να μην κρατησης για πολυ το χαρακτηρα για να μην πονας μετα ... ενοουσα απο κατω....
ε ενταξη τοτε αφου γαμας θα το ξεπερασης .... αλλοι περνουν χαπια ...Βρε αυτο το καταλαυα αλλα οτι την αγαπαω δεν σημενει οτι επαψα να γαμαω
εεεεεεε οχι και χαπια..ε ενταξη τοτε αφου γαμας θα το ξεπερασης .... αλλοι περνουν χαπια ...
ειδες???? αρα εισαι σε καλο δρομο... ξερεις τι πεινα υπαρχη εκει εξω??? αποτιστες ειναι ολες .. αμα δεν ξενογαματε κιολας θα πιασουν αραχνες...εεεεεεε οχι και χαπια..