Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μην λες τετοια γιατι αγροτης δεν ειμαι αλλα εχω μια μανικα μουσκεμα θα σε κανει για μερες και δεν θα στεγνωνεις με τιποτα
:rockon: :rockon:
και εγω εχω την δυνατοτητα να σε κανω να μην ξαναγαμησης για ενα μηνα.... ακομα και για κατουρημα θα το ξεχνας

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
δαναη αμα μου το κανεις αυτο ερχομαι τωρα δωσε τηλ και οδο........................

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αχα....  οσο μου το καυλωνουν τοσο και πιο τραγανο γινετε... χρειαζετε και υγρασια φυσικα να πεταξη βλαστο
Ελα να σου ρουφηξω τα βυζακια σου παξιμαδια θα στα κανω θα σου δωσο και υγρασια στο τελος  :2on1:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα δαναη...καλημερα γιωργο..δαναη πρεπει να δωσεις παλι εξετασεις για το πανεπιστιμιο ματια μου..και ελπιζω να το σχολιασεις και οχι να το παιξεις αμερικανακι...φιλακια πολλα βρε μωρο...μου αρεσει να σε πειραζω... :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
cris ολο με την δαναη και την αννουλα μας ασχολησε πρεπει να σε τρωει μαλλον ο κωλος σου? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλημερα δαναη...καλημερα γιωργο..δαναη πρεπει να δωσεις παλι εξετασεις για το πανεπιστιμιο ματια μου..και ελπιζω να το σχολιασεις και οχι να το παιξεις αμερικανακι...φιλακια πολλα βρε μωρο...μου αρεσει να σε πειραζω... :2funny: :2funny: :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

γιατι να παει παλι σε εξετασεις? κοπηκε στο προφορικα ?  :pipa1:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εδω φιλε κανεις λαθος το να ξερεις καποια ατομα απο εδω και να κανεις πλακιτσα για να ξεδωσεις δεν λεει τιποτα παραπανω...τωρα επειδη ξερω οτι ξερεις και μιλας με την αννουλα ζητα απο εκει πληροφοριες για τον κωλο μου η ζητας και απο την δαναη...ελπιζω να σε καλυψα ...και ελπιζω να κανεις χιουμορ γιατι η πλακιτσα δεχτη και μεχρι ενα οριο...ΤΕΛΟΣ

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

γιατι να παει παλι σε εξετασεις? κοπηκε στο προφορικα ?  :pipa1:

Μαλλον η πλακιτσα και το ομορφο πειραγμα παρεξηγηται απο τον κυριο larouse...και δεν εχω την διαθεση για κατινιασματα...καλο υπολοιπο αννα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
cris ολο με την δαναη και την αννουλα μας ασχολησε πρεπει να σε τρωει μαλλον ο κωλος σου? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λοιπον φιλαρακι αν προσεξεις λιγο πιο πανω χρησιμοπειεις το μας..επειδη εγω δεν ξερω καλα ελληνικα μετα απο 20 χρονια στα θρανια νομιζω οτι οταν βαλουμε σε μια καταληξη το μας το βαζουμε για κατι που μας ανηκει κατι που ειναι δικο μας...αρα αφου λοιπον σου ανηκουν οι εν λογο κυριες μπορεις να μου φερεις τους τιτλους ιδικτησιας που σε αναγραφουν ως συνιδιοχτητη τους...αλλιως πρεπει να βγαλεις το μου η μας και αν η κοπελα μου απανταει και δεν λεω κατι που ειναι προσβλητικο δεν βλεπω τον λογο της επιθεσης σου..
2) τωρα αν με τρωει ο κολος μου δεν νομιζω να σε αφορα αλλα αν σε αφορα τοσο πολυ ανοιχτη προσκληση εχεις τα τηλ τους τις περνεις και ερχεσαι να το διαπιστωσεις ο ιδιος...δεν με ενδιαφερει αν τον εχεις 10-15-20-25-30 ποντους να τον χαιρεσαι εσυ και οσες εχουν την τιμη να ειναι μαζι σου...λοιπον θα σε περιμενω...

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.281
Πόντοι
7.135
Mάγκες ψυχραιμία δεν είμαστε εδώ μέσα για να τσαμπουκαλευόμαστε μεταξύ μας.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
α  παπα....  τωρα τα ειδα....  βρε αγορακια  τι μου παθατε???  να σας δωσω ενα μεγαλο μεγαλο  φιλι????? 

:-*

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παλι εξετασεις να δωσω????  ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ....  ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.... ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝΟ...

Υπεροχα τα λουλουδια σου και σε ευχαριστω...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
α  παπα....  τωρα τα ειδα....  βρε αγορακια  τι μου παθατε???  να σας δωσω ενα μεγαλο μεγαλο  φιλι?????                                                       :-*
Μαλιοτραβηγματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Παλι εξετασεις να δωσω????  ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ....  ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.... ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝΟ...

Υπεροχα τα λουλουδια σου και σε ευχαριστω...
μωρη ποτε το πηρες το αριστα ? μηπως χθες?
Μαλιοτραβηγματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ συντομαααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom