Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Παιδια πειτε μου ενα καλο σιτε να βαλω το βιντακη μου οταν θα το βγαλω... θα εχει γυμνο και δεν θα το βαλω στο you tube...

κανενα αλλο???  πειτε μου και πως γινετε???

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον  παιδια βρηκα που θα το ανεβασω.... οταν ειναι... θα σας πω... ηρεμα ομως εεε???? μη καταντησω σαν τη Τζουλιααα

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
πώς τπ φαντάζεσαι το βίντεο? κάνε μας μια μικρή περιγραφή

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα ειναι μεγαλο.... μικρο... δεν θελω να κανω περιγραφη.... δεν θα εχει αγωνια... θα ειναι καυλα ομως... χωρις να κανω σεξ.... οταν κανης σεξ σε καποιους αρεση σε καποιους οχι....  ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ... εχω τον τροπο μου .... μην λεω πολλα... δεν θελω να με αντιγραψουν....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε οσους δεν θα αρεσω θα εχω ενα ειδικο μπανιο......  να ξελαφρωνουν

Συνημμένα

• MPANIO PELATON....jpg
    MPANIO PELATON....jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 16

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα δαναη,πρωτα θα σου πω οτι δεν μπορεισ να συγκριθεις με την τζουλια( τσουλα) καλυτερα  μωρο μου..ουτε στο νυχι σου δεν φτανει αυτη τι να συκρινουμε αλλωστε το ηφαιστειο με το παγοβουνο??την φωτια με τον παγο??την καυλα με την βαρεμαρα...μωρο μου εσυ εισαι ο πρυτανης του ερωτα και αυτη παει ακομα στον παιδικο σταθμο...τα πιο θερμα μου φιλια στο πιο γλυκο μωρο ..φιλουρες Δαναη μου..οσο για το βιντεο με σενα στο πλανο μονο θα βαλεις υποψηφιοτητα για τα επομενα οσκαρ...αχ τι θα γινει Ρεκορ θεασης θα κανει αλλα και θα πεσουν πολλες :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ααα ρε μωρο.. σε ευχαριστω... αν και σαμπανια δεν μου αρεση να βαζω προτιμω κατι ζεστο  και τρυφερο που να γλυφετε και να στραγγιζετε... οταν πιανης ενα καυλι πρεπει να το νοιωθης ... να μην θελει να πεση με τιποτα... εγω δεν θα ηθελα να δειξω ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΠΑ... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΠΑ.....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερεςςςς καλησπερα ομορφη συντεκνισσα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ααα ρε μωρο.. σε ευχαριστω... αν και σαμπανια δεν μου αρεση να βαζω προτιμω κατι ζεστο  και τρυφερο που να γλυφετε και να στραγγιζετε... οταν πιανης ενα καυλι πρεπει να το νοιωθης ... να μην θελει να πεση με τιποτα... εγω δεν θα ηθελα να δειξω ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΠΑ... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΠΑ.....

ποια σαμπανια μωρο μου για αυτην ειναι η τσουλα για σενα το σιδερενιο καυλι...αχ με αναψες και εχω εφημερια παναθεμασε...τι λεσ τελειωνω 11,30 με περνει να ερθω για να μου δειξεις και να σου δειξω...συγνωμη περιστατικο..στειλε θα το δω μετα...φιλακια μωρο μου...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ποια σαμπανια μωρο μου για αυτην ειναι η τσουλα για σενα το σιδερενιο καυλι...αχ με αναψες και εχω εφημερια παναθεμασε...τι λεσ τελειωνω 11,30 με περνει να ερθω για να μου δειξεις και να σου δειξω...συγνωμη περιστατικο..στειλε θα το δω μετα...φιλακια μωρο μου...
οσο για παρτενερ μου οταν θα το κανω  το αλλο βιντεο .... θα εχει απο 20 ποντους και πανω... ετσι να το ευχαριστηθω και να το ευχαριστηθειτε.... οχι τσιγκουνιες

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οσο για παρτενερ μου οταν θα το κανω  το αλλο βιντεο .... θα εχει απο 20 ποντους και πανω... ετσι να το ευχαριστηθω και να το ευχαριστηθειτε.... οχι τσιγκουνιες
Αντε και η πρωτη υποψηφιοτητα 
αλλοοοοοοος  :grin: :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλα λεω αλλα δεν ορκιζομαι κιολας  :2funny:  εσυ καυλιτσα ?
θα σου περαση δεν ειναι τιποτα.... η Ανοιξη τα εχει αυτα... εμενα δεν με βλεπεις??? μια χαρα ειμαι... καλογαμημενη
ασε αυτες τις μερες για να καθησω σε καρεκλα ειναι Γολγοθας για μενα.... μονο σε καρεκλα ομως....

ΑΛΛΟΥ  ΟΧΙ....  :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
θα σου περαση δεν ειναι τιποτα.... η Ανοιξη τα εχει αυτα... εμενα δεν με βλεπεις??? μια χαρα ειμαι... καλογαμημενη
ανοιξη..αρα αλλεργιες....χαλια αυτο για μενα...οσο για  :fuck2: :fuck2: :fuck2:  και εγω καλα παω δοξα τω θεω...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μια χαρα ειμαι... καλογαμημενη
ασε αυτες τις μερες για να καθησω σε καρεκλα ειναι Γολγοθας για μενα