Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον Αννουλα.... συμβουλη.... θα τους ξεχωριζης απο.... (για να εχουν μεγαλη)

ΝΑ ΕΙΝΑΙ...   αδυνατος... αδρα χαρακτηριστικα... ακωλος... ψηλος.... μακρια δαχτυλα χεριων... και μεγαλο νουμερο παπουτσι... αν εχει και μεγαλη μυτη ... πας για αλλαγη σπλιναντερου.... 
εγω δεν ειμαι αδυνατος αλλα φοραω 50 νουμερο και ολες λενε εχω τελεια μακρια δαχτυλα ειμαι 1 85 ...γιατρε  για πες μου... :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΝΑ ΕΙΝΑΙ...  αδυνατος... αδρα χαρακτηριστικα... ακωλος... ψηλος.... μακρια δαχτυλα χεριων... και μεγαλο νουμερο παπουτσι... αν εχει και μεγαλη μυτη ... πας για αλλαγη σπλιναντερου.... 
Εγω απο αυτα τι εχω και τι δεν εχω

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

ΝΑ ΕΙΝΑΙ...   αδυνατος... αδρα χαρακτηριστικα... ακωλος... ψηλος.... μακρια δαχτυλα χεριων... και μεγαλο νουμερο παπουτσι... αν εχει και μεγαλη μυτη ... πας για αλλαγη σπλιναντερου.... 

αααα...  και προσωπο που να φαινετε σιγουρος για τον εαυτο του....
εγω παντως τους ρωταω κατευθειαν .."κυριε, συγνωμη για την ενοχληση, ποσο τον εχετε, γιατι κανω μια ερευνα με επιβλεπουσα την δοκτορ Δαναη"

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω παντως τους ρωταω κατευθειαν .."κυριε, συγνωμη για την ενοχληση, ποσο τον εχετε, γιατι κανω μια ερευνα με επιβλεπουσα την δοκτορ Δαναη"
Κατσε να σου συμπληρωσω μια ερευνα εδω.... θα πηγαινης πορτα πορτα στην Αθηνα μεσω τηλεφωνικου καταλογου.... οταν τελειωσης ολη την Ελλαδα θα την βαλω στο κομπιουτερ να δω ποιος νομος της Ελλαδος εχει τις μεγαλυτερες... να ξερω που να παω να μεινω...

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Κατσε να σου συμπληρωσω μια ερευνα εδω.... θα πηγαινης πορτα πορτα στην Αθηνα μεσω τηλεφωνικου καταλογου.... οταν τελειωσης ολη την Ελλαδα θα την βαλω στο κομπιουτερ να δω ποιος νομος της Ελλαδος εχει τις μεγαλυτερες... να ξερω που να παω να μεινω...
συναγωνιζεται ο νομος χανιων με ενα νομο βορεια (δε σου λεω ποιον) ..εγω παω χανια παντως ...συνδιαζουν και μεγεθος και αποδοση

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
συναγωνιζεται ο νομος χανιων με ενα νομο βορεια (δε σου λεω ποιον) ..εγω παω χανια παντως ...συνδιαζουν και μεγεθος και αποδοση
Ξεχνας ομως οτι οι βορειοι ειναι ποιο αντοχης

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κατσε να ειδοποιησω την ΑΝΕΚ... ΝΑ ΒΑΛΗ ΚΑΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
καλησπέρα δανάη καλα είσαι?

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καησπερα κουκλα μου..χρονια πολλα...πολλα φιλακια σου στελνω και ας μην σε ξερω ...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
φιλακια μωρο μου γλυκο........ Χρονια Πολλα  παντα με υγεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom