εγω δεν ειμαι αδυνατος αλλα φοραω 50 νουμερο και ολες λενε εχω τελεια μακρια δαχτυλα ειμαι 1 85 ...γιατρε για πες μου...Λοιπον Αννουλα.... συμβουλη.... θα τους ξεχωριζης απο.... (για να εχουν μεγαλη)
ΝΑ ΕΙΝΑΙ... αδυνατος... αδρα χαρακτηριστικα... ακωλος... ψηλος.... μακρια δαχτυλα χεριων... και μεγαλο νουμερο παπουτσι... αν εχει και μεγαλη μυτη ... πας για αλλαγη σπλιναντερου....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
στειλε μου μια αξωνικη να σου πω.....εγω δεν ειμαι αδυνατος αλλα φοραω 50 νουμερο και ολες λενε εχω τελεια μακρια δαχτυλα ειμαι 1 85 ...γιατρε για πες μου...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω απο αυτα τι εχω και τι δεν εχωΛοιπον Αννουλα.... συμβουλη.... θα τους ξεχωριζης απο.... (για να εχουν μεγαλη)
ΝΑ ΕΙΝΑΙ... αδυνατος... αδρα χαρακτηριστικα... ακωλος... ψηλος.... μακρια δαχτυλα χεριων... και μεγαλο νουμερο παπουτσι... αν εχει και μεγαλη μυτη ... πας για αλλαγη σπλιναντερου....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
εγω παντως τους ρωταω κατευθειαν .."κυριε, συγνωμη για την ενοχληση, ποσο τον εχετε, γιατι κανω μια ερευνα με επιβλεπουσα την δοκτορ Δαναη"Λοιπον Αννουλα.... συμβουλη.... θα τους ξεχωριζης απο.... (για να εχουν μεγαλη)
αααα... και προσωπο που να φαινετε σιγουρος για τον εαυτο του....
στειλε μου μια αξωνικη να σου πω.....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εσυ εισαι κομπλε... δεν χρειαζεσε πλαστικο...Εγω απο αυτα τι εχω και τι δεν εχω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Α ειπα μηπως δεν ειναι στις καααλες διαστασεις >εσυ εισαι κομπλε... δεν χρειαζεσε πλαστικο...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Κατσε να σου συμπληρωσω μια ερευνα εδω.... θα πηγαινης πορτα πορτα στην Αθηνα μεσω τηλεφωνικου καταλογου.... οταν τελειωσης ολη την Ελλαδα θα την βαλω στο κομπιουτερ να δω ποιος νομος της Ελλαδος εχει τις μεγαλυτερες... να ξερω που να παω να μεινω...εγω παντως τους ρωταω κατευθειαν .."κυριε, συγνωμη για την ενοχληση, ποσο τον εχετε, γιατι κανω μια ερευνα με επιβλεπουσα την δοκτορ Δαναη"
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εσυ μου καλυπτης τα κενα μου... αεροστεγωςΑ ειπα μηπως δεν ειναι στις καααλες διαστασεις >
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
συναγωνιζεται ο νομος χανιων με ενα νομο βορεια (δε σου λεω ποιον) ..εγω παω χανια παντως ...συνδιαζουν και μεγεθος και αποδοσηΚατσε να σου συμπληρωσω μια ερευνα εδω.... θα πηγαινης πορτα πορτα στην Αθηνα μεσω τηλεφωνικου καταλογου.... οταν τελειωσης ολη την Ελλαδα θα την βαλω στο κομπιουτερ να δω ποιος νομος της Ελλαδος εχει τις μεγαλυτερες... να ξερω που να παω να μεινω...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και φαρμακερηεσυ μου καλυπτης τα κενα μου... αεροστεγως
συναγωνιζεται ο νομος χανιων με ενα νομο βορεια (δε σου λεω ποιον) ..εγω παω χανια παντως ...συνδιαζουν και μεγεθος και αποδοση
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ξεχνας ομως οτι οι βορειοι ειναι ποιο αντοχηςσυναγωνιζεται ο νομος χανιων με ενα νομο βορεια (δε σου λεω ποιον) ..εγω παω χανια παντως ...συνδιαζουν και μεγεθος και αποδοση
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
κατσε να ειδοποιησω την ΑΝΕΚ... ΝΑ ΒΑΛΗ ΚΑΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟσυναγωνιζεται ο νομος χανιων με ενα νομο βορεια (δε σου λεω ποιον) ..εγω παω χανια παντως ...συνδιαζουν και μεγεθος και αποδοση
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Παρακαλω πολυ.... ο Ταλος εχει PrestigeΤον...τάλο περιγράφεις???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλα μωρο μου.... κριμα που δεν τα καταφεραμε.... την αλλη φορα...καλησπέρα δανάη καλα είσαι?
Παρακαλω πολυ.... ο Ταλος εχει Prestige
τρομάρα του...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
φιλακια μωρο μου γλυκο........ Χρονια Πολλα παντα με υγεια...