DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
σουπερ μωρο μου.... πολυ ωραια... καλη παρεα και βολτες.. και καλο φαγητο.... οταν εισαι ενταξη παντα και παντου καλα περνας μωρο μου...Καλησπερα ΔΑΝΑΗ μου περασες καλα?
σουπερ μωρο μου.... πολυ ωραια... καλη παρεα και βολτες.. και καλο φαγητο.... οταν εισαι ενταξη παντα και παντου καλα περνας μωρο μου...Καλησπερα ΔΑΝΑΗ μου περασες καλα?
Φιλια σε ολους.... Επεστρεψα.... Κοιταξα και τα εμαιλ μου... Θα σας παρακαλεσω να με συμβουλεψετε τσαμπα ειμαι εδω μεσα???? Λοιπον αυτο ειναι το εμαιλ που ελαβα..... Βρειτε μου λυση....
Είδα το προφίλ σας στο myspace και ομολογώ ότι μου έκανε πολύ εντύπωση . Είστε πολύ εντυπωσιακή παρουσία και έχετε εκτός των άλλων και υπέροχα πόδια που αποτελούν και προσωπικό μου φετίχ .
Ο λόγος που σας γράφω αντί να παρω τηλέφωνο αμέσως είναι γιατί ήθελα να σας μιλήσω συγκροτημένα για το τι θα ήθελα ώστε να έχετε και εσείς μια εικόνα για εμένα και να αποφασίσετε αν θέλετε να με συναντήσετε .
Αν και έχω αρρενωπή εμφάνιση , μου αρέσει να υποτάσσομαι σε δυναμικές τράνσ η οποίες να με χρησιμοποιούν σαν αρσενική τσούλα και πουτανάκι . Να με ντύνουν με γυναικεία εσώρουχα και να με εκπαιδεύουν να τις υπηρετώ και να με ξεσκίζουν με όλους τους τρόπους και απο παντού .
Ομολογώ ότι φορώντας ψηλοτάκουνα γοβάκια , καλσόν , στριγκάκι και baby doll , πεσμένος στα 4 να φιλώ τα πόδια της τρανσ αφέντρας μου , να δέχομαι τον εξευτελισμό , τα σκαμπήλια και φυσικά το καυλί της στο στόμα μου και στην σουφρίτσα μου , είναι ότι καλύτερο για εμένα .
Θα ήθελα να μου πείτε αν θα θέλατε να με αναλάβετε και να με κάνετε τσουλάκι σας , πουτανάκι σας που θα κάνει ότι του λέτε .
Ευχαριστώ για το χρόνο σας . Ελπίζω να σας ενδιαφέρει .
Προβλεπω να ειναι η επομενη στο ts-dating
Μα τι θα γινη επιτελους..... θα μου βρειτε κανεναν να της προκοπης εδω μεσα.... στο ραφι με βλεπω στο τελος... Μα οταν πρωτοξεκινησε αυτο το σιτε ολο και κανεναν μαντραχαλα βρισκαμε... τωρα με το μικροσκοπιο... βρε κοριτσια με τη ρεγουλα ....Για 1η ξαδερφη του Λίλα την κόβω!!!
Άντε και αμα λάχει και δεσει το πεπόνι καλά στέφανα.
Ειπες τιποτα για τους μαντραχαλαδες καυλιτσαολο και κανεναν μαντραχαλα βρισκαμε... τωρα με το μικροσκοπιο...
Ωπα.... νατον ο πρωτος.... Καλησπερα... βλεπω κεφια σημερα εεεεε??? χμμμμμμ..... μεχρη εδω μου ηρθε....Ειπες τιποτα για τους μαντραχαλαδες καυλιτσα
Καλησπερα Δαναη
Αννουλα γιατι με πονανε ολες οι τρυπες του κορμιου μου?????δεν εχεις αναγκη εσυ ...
ετσι.... καλως το παιδι.... Χρονια Πολλα... παντα με υγεια .... πατριδα..καλησπεραα και απο μενααα κ χρονια πολλα
Τα κεφια ειναι για να φευγη η στεναχωριαΩπα.... νατον ο πρωτος.... Καλησπερα... βλεπω κεφια σημερα εεεεε??? χμμμμμμ..... μεχρη εδω μου ηρθε....
να σαι καλα συντεκνισσα παντα υγεια χαρα και πολυ σπερμαετσι.... καλως το παιδι.... Χρονια Πολλα... παντα με υγεια .... πατριδα..
οταν το πιλατευουμε που λεει και ο Μητσοτακης πολυ θα βγει....να σαι καλα συντεκνισσα παντα υγεια χαρα και πολυ σπερμα
οχι ακομα γατε...καφεδακι πινω ..μετα τισ 8 θα γινει χαμοσσσσσσσσσσσσσσσΒρε καλως την Αννα
τι εγινε ξεκαυλωσες κανεναν σημερα
Λεεεω μηπως βρηκες κανεναν παλι μεσα στο λεοφωρειο μετρο κλποχι ακομα γατε...καφεδακι πινω ..μετα τισ 8 θα γινει χαμοσσσσσσσσσσσσσσσ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ... αδυνατος... αδρα χαρακτηριστικα... ακωλος... ψηλος.... μακρια δαχτυλα χεριων... και μεγαλο νουμερο παπουτσι... αν εχει και μεγαλη μυτη ... πας για αλλαγη σπλιναντερου....