Νέα

Trans -shemale danai

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 329K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Καποιου του ταζαν ενα γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια...
Αντι να λετε ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι που σας γαμανε,θελεται να διαλεξεται και ηλικια :jerking: :jerking: :jerking:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερεςςςς σ ολους και ολες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καποιου του ταζαν ενα γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στα δοντια...
Αντι να λετε ευτυχως που υπαρχουν και μερικοι που σας γαμανε,θελεται να διαλεξεται και ηλικια :jerking: :jerking: :jerking:
καλα ντε...  εσυ γιατι τσαντιστηκες τωρα??? δεν σου κατσα???  ασε με και ερχετε μεγαλη Εβδομαδα... εχεις δικιο παντως... ειμαι πολυ τσουλακη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

kalo2Bpasxa.jpg

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αγαπες μου.... καλα να περασετε ολοι σας αυτες τις μερες... ξεδωστε... πιειτε.. φατε... και οτι αρπαξη... οι καιροι το επιβαλουν...

ΚΑΛΟ    ΠΑΣΧΑ    και σιγα με το αρνι εεεεεεε?????  

Θα επιστρεψω ξανα την Τριτη....  αντε καλα να περασουμε ολα μας.....

HappyEasters-1.gif

sloggi

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλο πασχα και καλα να περασεις καλη μου.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλα ντε...  εσυ γιατι τσαντιστηκες τωρα??? δεν σου κατσα???  ασε με και ερχετε μεγαλη Εβδομαδα... εχεις δικιο παντως... ειμαι πολυ τσουλακη
Καυλακη εισαι αλα σε παιζω να δω αμα μετρας..

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αγαπες μου.... καλα να περασετε ολοι σας αυτες τις μερες... ξεδωστε... πιειτε.. φατε... και οτι αρπαξη... οι καιροι το επιβαλουν...

ΚΑΛΟ    ΠΑΣΧΑ    και σιγα με το αρνι εεεεεεε?????  

Θα επιστρεψω ξανα την Τριτη....  αντε καλα να περασουμε ολα μας
Καλα να περασης Δαναη καλο Πασχα
δεν θα εχω μονο αρνι αλλα ποικιλια κοκορετσι κεμπαμ και χταποδι στα καρβουνα για πρωινο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα να περασης Δαναη καλο Πασχα
δεν θα εχω μονο αρνι αλλα ποικιλια κοκορετσι κεμπαμ και χταποδι στα καρβουνα για πρωινο
ωχ... αλοιμονο μας...  Καλο Πασχα .. κοιτα να περασης καλα εεε????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φιλια σε ολους.... Επεστρεψα.... Κοιταξα και τα εμαιλ μου... Θα σας παρακαλεσω να με συμβουλεψετε τσαμπα ειμαι εδω μεσα???? Λοιπον αυτο ειναι το εμαιλ που ελαβα..... Βρειτε μου λυση....

Είδα το προφίλ σας στο myspace και ομολογώ ότι μου έκανε πολύ εντύπωση . Είστε πολύ εντυπωσιακή παρουσία και έχετε εκτός των άλλων και υπέροχα πόδια που αποτελούν και προσωπικό μου φετίχ .
Ο λόγος που σας γράφω αντί να παρω τηλέφωνο αμέσως είναι γιατί ήθελα να σας μιλήσω συγκροτημένα για το τι θα ήθελα ώστε να έχετε και εσείς μια εικόνα για εμένα και να αποφασίσετε αν θέλετε να με συναντήσετε .
Αν και έχω αρρενωπή εμφάνιση , μου αρέσει να υποτάσσομαι σε δυναμικές τράνσ η οποίες να με χρησιμοποιούν σαν αρσενική τσούλα και πουτανάκι . Να με ντύνουν με γυναικεία εσώρουχα και να με εκπαιδεύουν να τις υπηρετώ και να με ξεσκίζουν με όλους τους τρόπους και απο παντού .
Ομολογώ ότι φορώντας ψηλοτάκουνα γοβάκια , καλσόν , στριγκάκι και baby doll , πεσμένος στα 4 να φιλώ τα πόδια της τρανσ αφέντρας μου , να δέχομαι τον εξευτελισμό , τα σκαμπήλια και φυσικά το καυλί της στο στόμα μου και στην σουφρίτσα μου , είναι ότι καλύτερο για εμένα .
Θα ήθελα να μου πείτε αν θα θέλατε να με αναλάβετε και να με κάνετε τσουλάκι σας , πουτανάκι σας που θα κάνει ότι του λέτε .
Ευχαριστώ για το χρόνο σας . Ελπίζω να σας ενδιαφέρει .

Προβλεπω να ειναι η επομενη στο ts-dating

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Χρονια Πολλα Δαναη