βρε καθε μερα κανω αλλα η γαμημενη αλλεργια δε περναει με τιποτααμα κανης συχνα σεξ σου φευγουν ολα μωρο μου.... κουραση ....αλλεργιες..... ολα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Trans -shemale danai
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hotyan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 329K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αααααααααααααααααααααααααααα.... για να της πω πεντε πραματαβρε καθε μερα κανω αλλα η γαμημενη αλλεργια δε περναει με τιποτα
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλημερα Δαναη...τι εγινε γλυκεια μου σε πλακωσε το στρομα???βρε μπας και εχει κανα τρεμουλο το κοριτσι και θελει εξεταση?? ετσι ειναι μωρο μου δεν κανουμε προγραμματικες δηλωσεις και μετα δεν τις θυμομασται!!!ξερεις εσυ τι λεω!!α μην το ξεχασω με τοση υγρασια παρε λιγο για τα πορτοκαλι αψυχα αλλα ομορφα πραγματακια...φιλακια πολλα ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
κατσε να κοιταξω στο ψυγειο να δω αν εχω κανενα. Θελω εναν αγροτη ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εγω???? μονο μανικιουρ πεντικιουρ ξερω...καλημερα Δαναη...τι εγινε γλυκεια μου σε πλακωσε το στρομα???βρε μπας και εχει κανα τρεμουλο το κοριτσι και θελει εξεταση?? ετσι ειναι μωρο μου δεν κανουμε προγραμματικες δηλωσεις και μετα δεν τις θυμομασται!!!ξερεις εσυ τι λεω!!α μην το ξεχασω με τοση υγρασια παρε λιγο για τα πορτοκαλι αψυχα αλλα ομορφα πραγματακια...φιλακια πολλα ...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εξαρτατε τα νυχια που εχεις..... αν ειναι μεγαλα θα πληρωσης περισσοτεροποσο παει το μανικιουρ γιατι στα ποδια τα κοβω μονος μου????
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Δαναη δε φανταζεσαι για τι μεγεθος μιλαμε....εξαρτατε τα νυχια που εχεις..... αν ειναι μεγαλα θα πληρωσης περισσοτερο
ενα θα σου πω ...τα αλογα μπροστα του ειναι μπαμιες
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εγω χρεωνω με το χιλιοστο .... γραμμη και ταληροαυτα ειναι γιαυτο δεν θα παμε μπροστα τι να κανω που εχω μεγαλα νυχια καμμια δεν με δεχετε πια ακομα και η αννα με εδιωξε γιατι μετα απο μενα εκανε να δουλεψει 15 μερες....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ειδες τι κωλοπαιδο ειμαι????? να σου πω.... αγροτης εισαι????? καροτα σπερνης????? ξερεις να ανοιγης αυλακια με τη σκαπανη????καλα καταλαβα και το τζακ ποτ να κερδισω του τζοκερ πιπα δεν θα μου κανεις
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ε αυτο λεω ρε παιδι μου..... εαν ησουν αγροτης θα ετρωγες κατι....
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αχα.... οσο μου το καυλωνουν τοσο και πιο τραγανο γινετε... χρειαζετε και υγρασια φυσικα να πεταξη βλαστοδαναη εχω μαθει οτι εχεις πολλη τραγανο βυζακι αληθευει ?