DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
δες πμτο ξερω οτι το εκανες και με το παραπανω....χαχαχα κουκλα ...
δες πμτο ξερω οτι το εκανες και με το παραπανω....χαχαχα κουκλα ...
που θα δουμε φωτο για να δουμε το αποτελεσμα?πιο πολλες και απο μενα περνουν μου φαινετε....
Θα εχω μια λακουβα με λασπη και θα πεσουμε με την Αννα εκει μεσα να παλευουμε και να ξεμαλλιαζομαστεΘεατες θελετε
και μετα ? εμ θα ειμαστε μες τη λασπη, θα μας γαμισουν και απο πανω ?Θα εχω μια λακουβα με λασπη και θα πεσουμε με την Αννα εκει μεσα να παλευουμε και να ξεμαλλιαζομαστε
Α ωραια απο την λασπη δεν θα ξερουμε ποια ειναι ποιαΘα εχω μια λακουβα με λασπη και θα πεσουμε με την Αννα εκει μεσα να παλευουμε και να ξεμαλλιαζομαστε
οριστε....που θα δουμε φωτο για να δουμε το αποτελεσμα?
το ειδα... το ειδα.... ενημερωθηκα...Α ωραια απο την λασπη δεν θα ξερουμε ποια ειναι ποια
χθες η προχθες σου εστειλα ενα πμ το ειδες
Για να μην μπορη να μου χωθη οπως εκανε περσι θα τον τακτοποιησω μετατο ειδα... το ειδα.... ενημερωθηκα...
δεν ειναι ασχημα αλλα θελει λιγο γεμισμα ακομα!!!!!!απο οπισθεν?οριστε....
δεν εχουν οι αντρες τετοια προβληματα αγαπη μου..... αμα θελουνε κατι θα στο κατσουνε θες δεν θες ητε με μακιγιαζ ητε οχι.. ΤΕΛΟΣκαι μετα ? εμ θα ειμαστε μες τη λασπη, θα μας γαμισουν και απο πανω ?
και το μακυγιαζ χαλια ?
κανε μωρη μια σστροφη να σε δει το παλικαρι, που καθεσαι στο κρεβατι ...εμπροςδεν ειναι ασχημα αλλα θελει λιγο γεμισμα ακομα!!!!!!απο οπισθεν?
μια χαρα θα ξερετε ποια ειναι, ποια...αυτη η ξεμαλλιασμενη θα ειναι η Δαναη ..της το χρωσταω..ξερει αυτηΑ ωραια απο την λασπη δεν θα ξερουμε ποια ειναι ποια
Βαλτε φωτο δειξτε μας τα μπρατσα σαςμια χαρα θα ξερετε ποια ειναι, ποια...αυτη η ξεμαλλιασμενη θα ειναι η Δαναη ..της το χρωσταω..ξερει αυτη
Παλι εξετασεις να δωσω???? ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.... ΡΩΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.... ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝΟ...
Υπεροχα τα λουλουδια σου και σε ευχαριστω...
Μαλιοτραβηγματα
Α ωραια απο την λασπη δεν θα ξερουμε ποια ειναι ποια
χθες η προχθες σου εστειλα ενα πμ το ειδες