Νέα

Τρανς που δεν είναι επαγγελματίες γνωρίζουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ProikismenosOmorfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εννοώ cd. Τρανς κανονικές, που κάνουν κανονική ζωή, δουλειές κλπ. Αν κάποιος δε θέλει να πει εδώ στο θέμα δημόσια γιατί ντρέπεται ή ο,τιδήποτε άλλο, είναι ευπρόσδεκτη η συζήτηση σε pm μηνύματα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Οι "κοπέλες" τρανς αναγκαστικά στην πλειονότητα εκδίδονται. Δεν έχουν άλλους πόρους επιβίωσης. Αυτή είναι μια αναγκαστική επιλογή τους γιατί δυστυχώς η "τρανσοφοβική" κοινωνία μας δεν δέχεται τα άτομα αυτά σε άλλους εργασιακούς χώρους.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις. Προφανώς είναι κάποιες εντυπωσιακές τρανς που έχουν ψωνιστεί και σιγά μην ασχοληθούν με τη πάρτη μου και τη πάρτη σου..

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ελάχιστες είναι οι τρανς που θα κάνανε κάτι χωρίς αμοιβή, πρέπει να τις γνωρίσεις καλά καλά με κάποιο τρόπο και μετά ίσως κάτι κάνεις.

OP
OP
P

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή έχουν ασχοληθεί με τη πάρτυ μου, ρωτάω...
Ρωτάω για τρανς που γενικώς δε κάνουν σεξ με αμοιβή, γιατί κάνουν άλλες δουλειές. Εγώ πχ ξέρω 2 κομμώτριες!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Προφανώς την ερώτηση που θέτεις στο παρόν φόρουμ μπορείς να την θέσεις και στις 2 κομμώτριες που αναφέρεις. Αυτές λογικά θα γνωρίζουν και άλλες.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγώ πχ ξέρω 2 κομμώτριες!

Εγώ ξέρω 3 που το πρωϊ ρίχνουν μπετά σε οικοδομές.
Μια χειριστή πρέσσας,
μια στο σιδέρωμα,
και η τρίτη στη διάστρωση (χειρίζεται το δονητή).

Α, ξέρω και μια νταλικέρισσα, σας τη βάζω σε φωτο.

Συνημμένα

• Ntalikeris2.jpg
    Ntalikeris2.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 19

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οι "κοπέλες" τρανς αναγκαστικά στην πλειονότητα εκδίδονται. Δεν έχουν άλλους πόρους επιβίωσης. Αυτή είναι μια αναγκαστική επιλογή τους γιατί δυστυχώς η "τρανσοφοβική" κοινωνία μας δεν δέχεται τα άτομα αυτά σε άλλους εργασιακούς χώρους.
Πολύ σωστός!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν εννοώ cd. Τρανς κανονικές, που κάνουν κανονική ζωή, δουλειές κλπ. Αν κάποιος δε θέλει να πει εδώ στο θέμα δημόσια γιατί ντρέπεται ή ο,τιδήποτε άλλο, είναι ευπρόσδεκτη η συζήτηση σε pm μηνύματα.
τυπε στο σαιτ υπαρχει ο λιλας
ο γιαννοραννιας
και ο ξενιας
ενδιαφερεσαι? :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μια χειριστή πρέσσας,
μια στο σιδέρωμα,

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pootie-tang

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά πιστεύω πως η πλειοψηφία των τρανσ θα επέμενε να εκδίδεται γιατι έτσι βγάζει περισσότερα....δε νομίζω 520 το μήνα να αρκούν σε μια κυρία

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Μια χειριστή πρέσσας,
μια στο σιδέρωμα,

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

ProikismenosOmorfos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
520 παίρνει η εκπαιδευόμενη. Αν είσαι καλή κομμώτρια, βγάζεις κ 3 χιλιάρικα! Τέλος πάντων... δε βλέπω πρόθυμους γνώστες του αντικειμένου να μοιράζονται τις γνώσεις τους. Εγώ προθυμοποιήθηκα!

Lamborghina

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα συμφωνήσω εν μέρει αλλά πιστεύω πως η πλειοψηφία των τρανσ θα επέμενε να εκδίδεται γιατι έτσι βγάζει περισσότερα....δε νομίζω 520 το μήνα να αρκούν σε μια κυρία
ναι αλλά το "life style" μιας τράνς, τράνς όχι cross, είναι και λιγάκι πιο ακριβό απο του συνηθισμένου ανθρώπου, εξαρτάται βέβαια τι πρότυπο έχει ο καθένας στο μυαλό του.. πάντως και με τα λίγα ζεις απλά δε θα πάρεις σύνταξη και πρέπει να φροντίσεις για τα γεράματα σου.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
δε θα πάρεις σύνταξη και πρέπει να φροντίσεις για τα γεράματα σου.

Αυτό ακριβώς κάνει και ο φίλος μου εδώ. Δεν είναι ότι δεν έχει να ζήσει, παίρνει καμιά πίπα και τη βγάζει.

Αλλά πρέπει να κολλήσει και κανα ένσημο για τη σύνταξη...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Υπάρχει μία φαρμακοποιός, μία δασκάλα και πιό νέα η ηθοποιός που ξέρετε.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Υπαρχει μια τρανς ενγχειρισμενη στη Ν Σμυρνη αρκετα ωραια και εχει το πιο στενο κωλαρακι που εχω βρει! Θελει ωρα να ανοιξει και η αισθηση οταν φωναζει κιολας ειναι φοβερη!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Υπαρχει μια τρανς ενγχειρισμενη στη Ν Σμυρνη αρκετα ωραια και εχει το πιο στενο κωλαρακι που εχω βρει! Θελει ωρα να ανοιξει και η αισθηση οταν φωναζει κιολας ειναι φοβερη!

Η οποία δεν είναι επαγγελματίας; :think:

Σαν φιλενάδα την γνώρισες;

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις. Προφανώς είναι κάποιες εντυπωσιακές τρανς που έχουν ψωνιστεί και σιγά μην ασχοληθούν με τη πάρτη μου και τη πάρτη σου..

το φανταζεσαι;τρανς με συμπεριφορα ελλεηνιδας!γαμησε τα χαλασε ο κοσμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom