Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αδερφέ μην ξηγηθείς όμως και μπλε φακούς και πολύ έξαλο ντύσιμο γιατί μπορεί κάνας συναγωνιστής να μπερδευτεί και ν σ φέρει σε δύκολη θέση...
ρε μορο γραψε με ελλινηκα να ξερουμε τι γραφεις ...edo kur peli mpaino apo tis filis biktorias...........lepon atakta agoria elate apo syggrou giati to xeimona exei taksidi sto mpali k thelo kasere elate na ta staksete katalabou ante koritsia sas perimeno o entimatos pelis o atithasos
Βικάρα είχες πεί πως ο πέλης σε ξαπαρθένιασε μετά την μετασκευή.edo kur peli mpaino apo tis filis biktorias...........lepon atakta agoria elate apo syggrou giati to xeimona exei taksidi sto mpali k thelo kasere elate na ta staksete katalabou ante koritsia sas perimeno o entimatos pelis o atithasos
Βικάρα είχες πεί πως ο πέλης σε ξαπαρθένιασε μετά την μετασκευή.
Και είπες επίσης πως το γουστάριζες και πολύ .
Ισχύει τελικά η έκανες πλάκα?
Για πές και τις λεπτομέρειες να γουστάρουμε βρε μωρό!
κατά 90 % παθητική. Την ήξερα από χρόνια όταν είχε ένα διαμερισματάκι στον Πειραιά και τα μισά κιλά. Περούκα, αλλά δεκτικό κορίτσι. Με χαρά τελείωνες στην μάπα της. Κανένα πρόβλημα.
Τον τελευταίο καιρό έχει διαμέρισμα κοντά στην Συγγρού και βγαίνει το βράδυ στην λεωφόρο. Μεγάλωσε και κατά την άποψή μου πατσούρεψε. Μάλλον για ενεργητικούς παίχτες.
οταν λες 90% παθητικη απο που προκυπτει ? σε ρωταω γιατι οι .... συστασεις (οχι ομως εντελως ..φερεγγυες) μιλάνε για μεγαλο πεος , δυνατο κλπ
φίλε γενικά να ξέρεις πως θα διαβάσεις πολλές μούφες εδώ μέσα. Υπάρχουν ομαδούλες από τρανς που γράφουν και με διάφορα προφιλς εξυψώνουν η μία την άλλη. Με τον καιρό θα ξεχωρήσεις ποιοί γράφουν αλήθειες και ποιοί μούφες.
φίλε γενικά να ξέρεις πως θα διαβάσεις πολλές μούφες εδώ μέσα. Υπάρχουν ομαδούλες από τρανς που γράφουν και με διάφορα προφιλς εξυψώνουν η μία την άλλη. Με τον καιρό θα ξεχωρήσεις ποιοί γράφουν αλήθειες και ποιοί μούφες.
ειδες πουλι και μπηκες δικε μου?αναγεννηση γιανιτσων
ελα ρε θεεκαυλα ο πελης ε;πως τον κοβεις;
λεςΜαλλον δεν ειναι γυναικα :- και σιγουρα δεν ειναι 18 :-
τον παιζω σιγα σιγα και το βραδυ το αποκορυφωμακαυλα ο πελης ε;πως τον κοβεις;
Απο δυο τρεις κουβεντες που ειχαμε ανταλλαξει παλια στο ΦΣΜΠΟΥΚ εχω τη χειροτερη εντυπωση. Θρασυτατη, αγενης, ψωνακι, ουτε διευρω δεν θα της ακουμπαγα.
έχω κι εγώ εμπειρία μαζί της...όντως παθητική ήταν με καλό σώμα (αν και λίγα κιλά παραπάνω)..δεν βιαζόταν και φάνηκε εντάξει τυπάκι...από προσόντα μεσαία πάντως και πάρα πολύ μικρό στήθος...η γενική εικόνα όμως είναι αρκετά θηλυκή...πολύ ζουμερός κώλος..οταν λες 90% παθητικη απο που προκυπτει ? σε ρωταω γιατι οι .... συστασεις (οχι ομως εντελως ..φερεγγυες) μιλάνε για μεγαλο πεος , δυνατο κλπ