Καλησπερα
Μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Διασταυρωση με κατι αλλο ειναι μαλλον....Μαλλον δεν ειναι γυναικα :- και σιγουρα δεν ειναι 18 :-
δικε μου γουσταρεις τον πελοπιδα;Καλησπερα
εδώ μερικοί γουστάρουν τον Λίλα... για τον Πελοπίδα λες πουχει και ωραία τσιμπουκόχειλα?δικε μου γουσταρεις τον πελοπιδα;
λιγα τα λογια σου με το λιλακι μην χεστουμεεδώ μερικοί γουστάρουν τον Λίλα... για τον Πελοπίδα λες πουχει και ωραία τσιμπουκόχειλα?
λιγα τα λογια σου με το λιλακι μην χεστουμε
παιδια το εχω ξαναγραπση σε παλιο φορουμ η ΠΕΛΙ χα χα χα φοραει περουκα και ειναι πολυ μπιχλα......σε ενα που της ειχα κανει της εφυγε η περουκα χα χα χα ....και μετα το τη μουρμουρα ειχα ακουση..δεν λεγετε ΜΑΥΡΟ και παλη ΜΑΥΡΟ
μπαινει ρε λιονταρι αλλα δεν μας μιλαει...μας κανει μουτρακια η καυλαΠου ειναι ρε συ ο ΛΙΛΑΣ ???
Χαθηκε ???
δικε μου δεν θα ειχε στεγνωσει η κολα,πρεπει να το πηδουσες δυνατα για να τις φυγει καυλιαρη μουπαιδια το εχω ξαναγραπση σε παλιο φορουμ η ΠΕΛΙ χα χα χα φοραει περουκα και ειναι πολυ μπιχλα......σε ενα που της ειχα κανει της εφυγε η περουκα χα χα χα ....και μετα το τη μουρμουρα ειχα ακουση..δεν λεγετε ΜΑΥΡΟ και παλη ΜΑΥΡΟ
Δεν τον λένε τυχαία conan τον άνθρωποπρεπει να το πηδουσες δυνατα για να τις φυγει καυλιαρη μου
Καλησπερα
Ειναι γλυκα ειναι μελι η ψωλαρα του Κυρ' Πελη???