parr_78_93
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καποις αλλος μηπως ξέρει κατί?
το τηλ. της που έχει φατσα τελειώνει σε 852
ε τοτε μαλλον δεν ειναι η ιδια...καποις αλλος μηπως ξέρει κατί?
και αυτη ειναι η φιλη της δεν θυμαμαι ονομαεμενα μου μοιαζει λιγο με την βερονικα... τωρα δεν ξερω αν ειναι η ιδια... αν ειναι αυτη εχει σπιτι στην καλλιθεα και εχω παει μαζι της πριν 5-6 χρονια περιπου. να σου πω, το τηλεφωνο της τελειωνει σε 638?
ειναι φιλες τις εχω επισκεφτει στο σπιτι τους στη καλλιθεα διπλα απο ενα σουπερ μαρκετ .της πηρα και τις 2 μαζι.πηγα για τη ντελλα και πηρα και τις 2 με 80 ευρω
να μια φωτογραφια που φαινεται καλα το προσωπο! τελικα δεν ειναι η βερονικα που ελεγα στην καλλιθεα η οποια ειναι απο την λαρισσα.100%Εχει και στο adult προφίλ με φρέσκες φωτό... "πα μαλ... πα μαλ..."
καλα περασα ...............ε πες ντε και πως πέρασες, αν άξιζε τον κόπο...
απο λαρισα εισαι φιλε? στην αθηνα ξερουμε αν κανει πιατσα και που?καλημερα αδερφια.την ντελλα την πηρα 2 φορεσ απο τον σταθμο των τρενων στην λαρισα.πολυ καλη περασα καλα αξιζε το μωρακι.μενει αθηνα αλλα ερχεται κατι 15νθημερα στην λαρισα και με αλλεσ 2 τρανσ κανουν πιατσα στον σταθμο.
οκαπο λαρισα ειμε φιλαρακο ναι,παντοσ αξιζει θα περασεισ καλα με το ντελλακι.επισησ στην λαρισα εχουν και σπιτι με αλλεσ 2 τρανσ που παιζει παρτουζιτσα.
τσεκ τα πμοχι ρε συ καλα περασα με ικανοποιησαν 80 και οι δυο μια χαρα ηταν τα υπολοιπα σε πμ