Νέα

Trans με top τάσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα p3ri3rgos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

p3ri3rgos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα και καλώς σας βρήκα!

μπαίνω καιρό στο site αλλά δεν άντεξα και γράφτηκα σήμερα. Το ζητούμενο είναι μια trans από Αθήνα που να έχει top τάσεις και την τέχνη του να μυήσει έναν αν-έμπειρο. Το ξέρω αυτό που ψάχνω είναι πολύ συγκεκριμένο αλλά πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο μέρος!

OP
OP
P

p3ri3rgos

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
trans που να πηδάνε και να πηδιούνται υπάρχουν?

ypoxthonios

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0

μπαίνω καιρό στο site αλλά δεν άντεξα και γράφτηκα σήμερα. Το ζητούμενο είναι μια trans από Αθήνα που να έχει top τάσεις και την τέχνη του να μυήσει έναν αν-έμπειρο. Το ξέρω αυτό που ψάχνω είναι πολύ συγκεκριμένο αλλά πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο μέρος!
Τι δεν αντεξες??Τι ειναι οι Top τασεις???Θες να μυηθεις εεε???Ποιο ειναι το συγκεκριμενο?????Παπατζες πουλας!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δε θελει να μυηθει ρε το παιδι,να γαμηθει θελει.. :uglystupid:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εδώ γαμάμε μόνο νίμου

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.698
Πόντοι
12.056
Ενταξει ρε παιδια...μια βοηθεια ζητησε το παιδι...μην του κοβεται τα φτερα  :grin: :grin:

Περιεργε...ψαξε εδω μεσα το μελος nandia4u  και στειλε τις pm...

Iσως εχει αυτο που σε ενδιαφερει... ;) ;) ;)

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ενταξει ρε παιδια...μια βοηθεια ζητησε το παιδι...μην του κοβεται τα φτερα  :grin: :grin:

Περιεργε...ψαξε εδω μεσα το μελος nandia4u   και στειλε τις pm...

Iσως εχει αυτο που σε ενδιαφερει... ;) ;) ;)
Έχεις πάρει την Νάντια Συνάδελφε? Τι πρόγραμμα κάνει?

allakse_me

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Γεια σου.
Βρήκες τελικά κάτι ενδιαφέρον. Ψάχνω για κάτί ανάλογο και όχι μόνο..

johnsdim

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις πάρει την Νάντια Συνάδελφε? Τι πρόγραμμα κάνει?

Η Νάντια είναι η πιο καταλληλη 'δασκάλα' για πρωτάρηδες....Σε χαλαρώνει με λίγη κουβεντούλα χαιδεύοντάς σε συγχρόνως πολύ ερεθιστικά, σε φιλάει πολυ αισθησιακά ,είναι πανέμορφη με φοβερά μπλέ μάτια και πίστεψέ με δύσκολα μπορείς να της αντισταθείς.........Δεν βιάζεται καθόλου και όταν καταλάβει οτι σε έχει κατακτήσει και έχεις παραδοθεί στα χέρια της,σε βάζει να την γλύψεις-πολύ μεγάλο και χοντρό γατάκι..-και δεν αργεί η ώρα που θα σε στήσει στα 4 και με πολύ αργές γλυκές κινήσεις
θα στον βάλει όλον μέσα....μετά αφού σε ανοίξει σε ξεσκίζει με λύσα........είναι πραγματικά φανταστική ,την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους ενδιαφερόμενους ,κορμάρα πανέμορφη με τρελά προσόντα και πραγματικά καλό άτομο.Τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom