Νέα

Tρανς με θηλυκότητα υπάρχουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsia1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εκτος απο την δεσποινιδα βαλεντινα που ειναι παρα πολυ καλη θα σου προτεινα να δεις και την δεσποινιδα αλικη μια και δεν εχεις οικονομικο προβλημα,η τιμη ειναι 1500 ευρω,αρκει να εχεις λεπτα γουστα(αν και δεν ειναι σιγουρο οτι θα την παρεις γιατι μπορει να μην εισαι του γουστου της)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εσυ κανεις πιατσα βαλεντινε η τρεμεις τον συναγωνισμο?

Αν τον ετρεμα δεν θα εβαζα τη φατσα μου εδω και θα εχυνα δηλητηριο ανωνυμα παιζοντας το αντρακι οπως εσυ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΧω αδικο;

krifobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
βαλεντινα πως μπορουμε να κανονισουμε κανα ραντεβου?

redviper

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε κλείστε αυτό το θέμα !!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Βαρεθήκαμε με τις μαλακίες των βρωμοπουσταράδων  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ακου 1500 για να γαμήσεις πούστη  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ουστ μωρή πουστάρα.  Που είναι οι φούρνοι του Χιτλέρ να τους βάλουμε μέσα ?  :rockon: :rockon: :rockon:
Που είναι η Χρυσή Αυγή να τους μαχαιρώσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να καθαρίσει η κοινωνία απ τη λέρα και την βρώμα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αγαπημενα μου πλασματα... να σας ευχαριστησω πολυ για τα χιλιαδες προσωπικα μηνυματα που μου στειλατε το διαστημα που ελειπα στο πανεμορφο Σεμεν. Με συγκινησατε παρα πολυ ρε μαλακισμενα! Να ξερετε ομως οτι κι εγω σας αγαπαω παρα παρα πολυ και σας θεωρω την πιο τραγανιστη παρεουλα.

Ολοι ξερετε ποσο σικ και φινετσατη ειμαι, αλλα δεν μπορω να κρατηθω και θα στειλω πολλες βρωμερες αχνιστες κλανιτσες στα ατομα που διεδιδαν μπουρδες για το προσωπο μου οσο ελειπα. Ελπιζω να δουλεψαν τα φτωχαδακια της παρεουλας αυτο το διαστημα και να μην ειναι ακομη μεσα στα απωθημενα και στις κακιες.

Δαναη σου οφειλω μια συγνωμη.    Τοσο καιρο λεω οτι δεν σε ξερει κανεις στο χωρο μας, αλλα απ'οτι βλεπω ησουν η πρωτη τραβελα που αναφερθηκε ποτε στο θρεντ. Αξιζει να πατε ολοι στην πρωτη σελιδα και να δειτε τον κομψο και διακριτικο τροπο με τον οποιο την αναφερει ο καλοπροαιρετος ιδρυτης του θρεντ.    Πραγματικα εχω μεινει αφωνη. Ανοιγει θεμα με τρανς και η πρωτη που αναφερεται ειναι η Δαναη;;; Μπραβο κοριτσακι μου.Στο δευτερο η τριτο ποστ;;; Καλε εισαι σταρ, οχι μαλακιες!    Σε λατρευω και φυσικα δεν πιστευω τις φημες που σε θελουν να αμολας βροντερες κλανιες την ωρα της πραξης λες κι εχεις φαει ποντικια. Αφριζουν κοριτσαρα μου που καταφερες και μπηκες στο τοπ-30.000 των πιο ομορφων τρανς της Κυψελης. Εισαι θεα!!!

Και η Συλβια ομως ειναι ενα απιστευτο αστερι που εχει τρομερο γκελ στον κοσμο και δεν ειναι λιγοι αυτοι που την χαρακτηριζουν Μαγδα Τσαγγανη των τρανσεξουαλ. Σε λατρευω κι εσενα βρωμοποδαρο μανουλομανουλο. Και εγω στην θεση σου θα την ξαναεβαζα αυτη τη φωτογραφια που φαινονται οι καταμαυρες πατουσαρες σου που εχουν πιασει μακα. Δηλαδη δεν καταλαβα; Ο βιτσιοζος πελατης τι θα κανει; Μαλακας ειναι να πληρωνει τις αλλες τις ξενερωτες που πλενονται;

Λιλα σου αξιζουν συγχαρητηρια που με τις ομορφες φωτογραφιουλες σου κανεις τα θλιβερα τραβεστι να φαινονται καπως πιο αξιοπρεπη. Θα ηθελα να δω και μια φωτογραφια σου που να κρατας ενα ελληνικο περιοδικο η μια ελληνικη εφημεριδα. Δεν ξερω τωρα πως σου ηρθε αυτο. Ισως επειδη μοιαζεις πολυ με μια τρανσεξουαλ που γνωρισα στις διακοπες μου στο μικρο κρατιδιο του Σεμεν.

Τωρα που γυρισα περιμενω σιγα σιγα και την υπολοιπη παρεα να εμφανιστει. Ελα να πλακωνουν οι κλωνοι σιγα σιγα!!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι ειπε ρε μλκες?
επλεκε σεμεν? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ρε κλείστε αυτό το θέμα !!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Βαρεθήκαμε με τις μαλακίες των βρωμοπουσταράδων  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ακου 1500 για να γαμήσεις πούστη  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Ουστ μωρή πουστάρα.  Που είναι οι φούρνοι του Χιτλέρ να τους βάλουμε μέσα ?  :rockon: :rockon: :rockon:
Που είναι η Χρυσή Αυγή να τους μαχαιρώσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να καθαρίσει η κοινωνία απ τη λέρα και την βρώμα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hitler-slide-3.gif

OP
OP
T

tsia1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχετε να προτεινετε καμια καλη σε πιατσες?

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα ελεγα την Αγάπη (Συγγρου) και τη Βανεσα (Λ.Αθηνων) . Πολυ καλά κομμάτια και τα δύο.
Και μια ερωτηση αυτη την Λιλα που τη βλεπει κανεις ?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εγω θα ελεγα την Αγάπη (Συγγρου) και τη Βανεσα (Λ.Αθηνων) . Πολυ καλά κομμάτια και τα δύο.
Και μια ερωτηση αυτη την Λιλα που τη βλεπει κανεις ?

δεν μας ειπες την αποψη σου πρωτο το  μωρο αγγιζει την τελειοτητα ετσι. ;)

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
καμια φωτο απο αυτες τις δυο καυλες που παιζει ομως?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αγαπημενα μου πλασματα... να σας ευχαριστησω πολυ για τα χιλιαδες προσωπικα μηνυματα που μου στειλατε το διαστημα που ελειπα στο πανεμορφο Σεμεν. Με συγκινησατε παρα πολυ ρε μαλακισμενα! Να ξερετε ομως οτι κι εγω σας αγαπαω παρα παρα πολυ και σας θεωρω την πιο τραγανιστη παρεουλα.

Ολοι ξερετε ποσο σικ και φινετσατη ειμαι, αλλα δεν μπορω να κρατηθω και θα στειλω πολλες βρωμερες αχνιστες κλανιτσες στα ατομα που διεδιδαν μπουρδες για το προσωπο μου οσο ελειπα. Ελπιζω να δουλεψαν τα φτωχαδακια της παρεουλας αυτο το διαστημα και να μην ειναι ακομη μεσα στα απωθημενα και στις κακιες.

Δαναη σου οφειλω μια συγνωμη.     Τοσο καιρο λεω οτι δεν σε ξερει κανεις στο χωρο μας, αλλα απ'οτι βλεπω ησουν η πρωτη τραβελα που αναφερθηκε ποτε στο θρεντ. Αξιζει να πατε ολοι στην πρωτη σελιδα και να δειτε τον κομψο και διακριτικο τροπο με τον οποιο την αναφερει ο καλοπροαιρετος ιδρυτης του θρεντ.    Πραγματικα εχω μεινει αφωνη. Ανοιγει θεμα με τρανς και η πρωτη που αναφερεται ειναι η Δαναη;;; Μπραβο κοριτσακι μου.Στο δευτερο η τριτο ποστ;;; Καλε εισαι σταρ, οχι μαλακιες!     Σε λατρευω και φυσικα δεν πιστευω τις φημες που σε θελουν να αμολας βροντερες κλανιες την ωρα της πραξης λες κι εχεις φαει ποντικια. Αφριζουν κοριτσαρα μου που καταφερες και μπηκες στο τοπ-30.000 των πιο ομορφων τρανς της Κυψελης. Εισαι θεα!!!

Και η Συλβια ομως ειναι ενα απιστευτο αστερι που εχει τρομερο γκελ στον κοσμο και δεν ειναι λιγοι αυτοι που την χαρακτηριζουν Μαγδα Τσαγγανη των τρανσεξουαλ. Σε λατρευω κι εσενα βρωμοποδαρο μανουλομανουλο. Και εγω στην θεση σου θα την ξαναεβαζα αυτη τη φωτογραφια που φαινονται οι καταμαυρες πατουσαρες σου που εχουν πιασει μακα. Δηλαδη δεν καταλαβα; Ο βιτσιοζος πελατης τι θα κανει; Μαλακας ειναι να πληρωνει τις αλλες τις ξενερωτες που πλενονται;

Λιλα σου αξιζουν συγχαρητηρια που με τις ομορφες φωτογραφιουλες σου κανεις τα θλιβερα τραβεστι να φαινονται καπως πιο αξιοπρεπη. Θα ηθελα να δω και μια φωτογραφια σου που να κρατας ενα ελληνικο περιοδικο η μια ελληνικη εφημεριδα. Δεν ξερω τωρα πως σου ηρθε αυτο. Ισως επειδη μοιαζεις πολυ με μια τρανσεξουαλ που γνωρισα στις διακοπες μου στο μικρο κρατιδιο του Σεμεν.

Τωρα που γυρισα περιμενω σιγα σιγα και την υπολοιπη παρεα να εμφανιστει. Ελα να πλακωνουν οι κλωνοι σιγα σιγα!!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ε Γ Ρ Α Ψ Ε Σ!!!!!!!

Υποβάλω ταπεινά τα σέβη μου!!!

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αν ενδιαφερεσει στειλε πμ στην aliki-xania!
ειναι τρανς ελληνιδα απο βερολινο και κανει city tour την ελλαδα αυτο το καιρο!
εισαι τυχερος που την πετυχες!με 1500 ευρω καθαρισες λογικοτατη τιμη για τετοια τρανς!

τσαμπα πραμα δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom