Νέα

trans με fiat 500 άσπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paidaros37
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paidaros37

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
0
Συμφορουμίτες μήπως ξέρετε μια trans ξανθιά, ωραίο μωρό, με fiat 500 άσπρο λίγο μετά από την express service. Επίσης καμιά πληροφορία και για την ξανθιά στην express service με το άσπρο tiguan? Τις βρίσκει κανείς σε τηλέφωνο για ραντεβού?

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
Συμφορουμίτες μήπως ξέρετε μια trans ξανθιά, ωραίο μωρό, με fiat 500 άσπρο λίγο μετά από την express service. Επίσης καμιά πληροφορία και για την ξανθιά στην express service με το άσπρο tiguan? Τις βρίσκει κανείς σε τηλέφωνο για ραντεβού?
αυτή με το άσπρο tiguan είναι εγχειρισμένη...για την αλλη δεν ξερω κατι...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
αυτή με το άσπρο tiguan είναι εγχειρισμένη...για την αλλη δεν ξερω κατι...

Έχω την εντύπωση πως πρέπει να λές για αυτό το μωρο
με το Fiat 500. Μόνο δεν νομίζω να είναι ξανθιά ( αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο )

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
το σημαντικό ερώτημα είναι αν άλλαξε το yaris με fiatάκι η Ζιζέλ ακα και Ρόζυ που postάρησες

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
το σημαντικό ερώτημα είναι αν άλλαξε το yaris με fiatάκι η Ζιζέλ ακα και Ρόζυ που postάρησες
Θα τσεκάρω και θα ενημερώσω.Άλλωστε τα κορίτσια αλλάζουν τα δεδομένα τακτικά ώστε να μην πλήτουμε και να ψαχνόμαστε.

OP
OP
P

paidaros37

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
0
Παιδιά την ξαναείδα την ξανθιά έξω από το αυτοκίνητο το 500άκι, λίγο μετά την παλια EXPRESS SERVICE και έχω πάθει την πλάκα μου. Φάτσα κορμί ντύσιμο απίστευτη. Δυστυχώς δεν είμαι μόνος όταν περνάω και δεν μπορώ να σταματήσω και να μιλήσω. Ξέρει κανείς τίποτα και βασικά αν μπορεί κανείς να την δει άλλες ώρες τηλέφωνο κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom