Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για τα χαρτια ξερω οτι γυρνα η τυχη οσο για την αγαπη ξερω οτι σε κυνηγαει λαοοοοος :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τοτε μπορουμε να μιλησουμε απο εκει?
εγω σε εχω ηδη προσθεσει στις επαφες μου:)

οκ μωρο μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρε ευα τωρα που το σκεφτομαι δεν αφηνουμε τους υπολογιστες να παμε ενα λουτρακι :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μην ξεχάσετε να πάρετε και το κατάλληλο εργαλείο μαζί σας!!!!

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βρε ευα τωρα που το σκεφτομαι δεν αφηνουμε τους υπολογιστες να παμε ενα λουτρακι :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ μην με βαζεις σε πειρασμο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τωρα  αν μου πεις οτι θα ειναι αυτος ο κουκλος ο πορτιερης τοτε Ισως με ψησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! νιαου νιαου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαρουλια ισως θα ηταν πιο καλο να παρουμε εσενα μαζι μας. Ειδικα αν εισαι και γουρλης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δυστυχώς δεν είμαι!!! Ευχαρίστως θα ερχόμουν μαζί σας, αλλά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου γιατί αύριο αναχωρώ για επαγγελματικό ταξίδι. Είμαι προσκεκλημένος να παραστώ σε ένα συνέδριο στη Βιέννη όπου και θα δώσω ομιλία ως πρόεδρος του συλλόγου των εναλλακτικά ενδεδυμένων (cross dressers) Ελλήνων φιλοσόφων με θέμα "Η γλώσσα ως εργαλείο νόησης από την εποχή του Λουκρήτιου μέχρι και σήμερα". ;) ;) ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς δεν είμαι!!! Ευχαρίστως θα ερχόμουν μαζί σας, αλλά ετοιμάζω τις βαλίτσες μου γιατί αύριο αναχωρώ για επαγγελματικό ταξίδι. Είμαι προσκεκλημένος να παραστώ σε ένα συνέδριο στη Βιέννη όπου και θα δώσω ομιλία ως πρόεδρος του συλλόγου των εναλλακτικά ενδεδυμένων (cross dressers) Ελλήνων φιλοσόφων με θέμα "Η γλώσσα ως εργαλείο νόησης από την εποχή του Λουκρήτιου μέχρι και σήμερα". ;) ;) ;) ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ μια χαρα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καλο ταξειδι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και καλη επιτυχια ως προεδρος :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ααααααααααααα τωρα που το θυμηθηκα αυριο ταξιδευει και η κυρια Κανελλοπουλου (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)Για το ιδιο θεμα .......Μηπως θα εισαστε παρεα και στο αεροπλανο ????????????????????????????????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

marianna__74

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα χρυση μου βλεπω να πηγαινουμε μονες  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Επειδή δεν διάβασα όλες τις αμέσως προηγούμενες καταχωρήσεις γιατί σου έγραφα τον τίτλο  της ομιλίας που θα δώσω, για τα υπόλοιπα έχω να σου πω τα εξής: εάν με πάρετε και οι δυο μαζί, σίγουρα θα μείνω στα χέρια σας και όπως καταλαβαίνετε θα είστε υπόλογες απέναντι στο σύλλογο των εναλλακτικά ενδεδυμένων Ελλήνων φιλοσόφων, κάτι που εγώ αν ήμουνα στη θέση σας θα το απέφευγα επιμελώς (δυο μέλη μας είναι μαυροπουκαμισσάδες-βλέπε Κρητική βεντέτα). Πάντως να είσαι σίγουρη ότι τόσο πολύ γκαντέμης σαν τον αρχιαποστάτη δεν είμαι.  :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

vag33

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ευακι εφυγες ξαφνικα απο το μσν και με αφησες μονο:(
γιατι?
Σνιφ

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
α ρε ευακι τη γκαντεμια μου.δε σε προλαβα τη δευτερα του πασχα και μου ήρθε να περάσω από Αγκύρασ 1 την πρωτομαγιά....αλλά είσασταν κλειστα:(....και τώρα ξαναγύρισα στη Β-Λακωνία...να δω πότε πάλι...

kain_

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαριαννα δουλευεις και εσυ μαζι με την Ευα η οχι?που μπορουμε να σε βρουμε???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom