Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Ρε arion1955 κάνε μας τη χάρη και μην πετάγεσαι σε κάθε thread για να πεις την ανοησία σου. Αν δεν έχεις κάτι να πεις μην το λες καθόλου. Δε χρειάζεται να χαλάς κάθε thread και κυρίως [size=13pt]μην ειρωνεύεσαι άλλα μέλη (κυρίως νέα) που κάνουν ερωτήσεις[/size]. 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε arion1955 κάνε μας τη χάρη και μην πετάγεσαι σε κάθε thread για να πεις την ανοησία σου. Αν δεν έχεις κάτι να πεις μην το λες καθόλου. Δε χρειάζεται να χαλάς κάθε thread και κυρίως [size=13pt]μην ειρωνεύεσαι άλλα μέλη (κυρίως νέα) που κάνουν ερωτήσεις[/size]. 
καιρος ηταν να το πει καποιος γαλωνατος γιατι εμας τους κοινους θνητους μας γραφει στα @@ του...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ  ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΦΠΑ?
Συναγωνιστη, μιας και βγηκε η εν λογω κυρια απο το σαιτ, να σου πω οτι πληρωσα την προηγουμενη βδομαδα Ε 50.Αν καταλαβα καλα, υπαρχει και πιο ακριβο προγραμμα με +Ε 20, αν θυμαμαι καλα,μαλλον αυταρχικο. Παντως για τα Ε 50 που πληρωσα ηταν οντως πολυ καλη και βεβαια ο βυζος της, Νο 7 η 8.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα πέμπτη μέχρι τι ώρα θα δουλέει?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Σήμερα πέμπτη μέχρι τι ώρα θα δουλέει?
ρε πουστη μου ορισμενοι εδω μεσα δεν εχτε το θεο σας..γυρνα ρε φιλε μια σελιδα πισω να δεις που το γραφει η κοπελα στην υπογραφη της...
απορω πως δεν βαριεστε να γαμησετε με την τεμπελια που εχετε...μηπως καθεστε και περιμενετε να γινει σεισμος για να κουνηθειτε και να τελειωσετε?

Εύα από Αλκιβιάδου 16Γ'
ΤΩΡΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 104
Δευτ-Τετ(πρώι)  Πεμ-Παρ όλη μέρα

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ειναι τρελο μωρο απο οτι φαινεται απο τη φωτο.... αλλα ρε γαμωτο ξεκινησα πριν λιγο να παω κεντρο με το αμαξι και γυρισα πισω......ειναι πηχτρα οι δρομοι !! ελα πιο κοντα ευακι γιατι δεν μπορω να ερθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μωρό μου θα σε επισκεφτώ σίγουρα μετά τις γιορτές γιατί τώρα είμαι εκτός . 'Έχω τρελά με τα σιλικονάτα βυζιά , Αν σου φέρω σουτιέν , θα έχω εξτρα περιποίηση ????

kor

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα κοριτσαρε...εχω παθει πλακα με το στηθο σου.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
κ εγω με το άλλο στήθος!!!  :bounce: :bounce: :bounce:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697

Αυτός δεν ήταν που και καλά θα "αποχωρούσε" μέσα στην εβδομάδα απο την κοινότητα μας?
Το έχω ξαναγράψει: λίγη ντροπή και λίγος σεβασμός στους υπόλοιπους που διαβάζουν τα θρέντς....ήμαρτον πια κύριε ΞΕΡΟΛΑ και ΕΙΡΩΝΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ Arion.
Μας έχετε κουράσει ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
κ εγω με το άλλο στήθος!!!  :bounce: :bounce: :bounce:

βοηθα λιγο !!!!!!  διοτι θελω να παω μετα απο κριτικες οτι ειναι 6 - 7 , διοτι απο τιν φωτο που εχει στο σιτε περι το 3-4  ( οχι εαν ειναι 3-4 δδεν θα παω αλλα να ειμαι καταλιλα προετοιμασμενος)

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναδελφοι..χτεσινη επισκεψη στην ευα..περασα παρα πολυ καλα.εαν και προτη φορα που συναντυθηκαμε στο εν λογο υδρυμα χορισ να την εχο ξαναπαρει και να με γνοριζει ητανε πολυ καλα....μπαινο στο δωματιο γδυνομε αναβο ενα τσιγαρακι και περιμενο το μορο να ερθει..πρεπει να ητανε αλλοσ ενασ συναδελφοσ στο αλλο δοματιο μεσα..περασανε 5-10 λεπτα και ερχετε καλησπερα μορακι τι κανεισ μου λεεει ολα καλα τησ λεο..παο να σβεισο το τσιγαρο...και προσ μεγαλη μου εκπληξη μου λεει οχι μην το σβηνεισ κανε το τσιγαρακι σου δεν βιαζομε εγο...ε αρχισαμε λιγο την κουβεντα ερχετε ξαπλονει διπλα μου την χαιδευα παντου χορισ να μου το παραμικρο...μη..και τετοια...μαγκεσ οντοσ οι βυζαρεσ τησ εινε ολα τα λευτα..7-8.σιγουρα..μην εχετε αμφιβολια...μετα απο τα χαδακια και τα γλυψηματα στησ βυζαρεσ τησ προχορησαμε στο τσιμπουκακι..οπου εκει με αποτελειοσε δεν προλαβα και δεν μπορεσα να συγκρατηθο εινε με λιγα λογια παρα πολυ καλη και σε συμπεριφορα και στο χαρακτηρα και στην δουλεια τησ...συνηστο σε ολουσ να την δοκιμασετε και πυστευο δεν θα χασετε..πυστευο να σασ βοηθησα λιγο να σχηματησετε μια γνομη...καλαμ γαμησια σε ολουσ....ευα θα τα πουμε πολυ συντομα παλη...πριβε.....

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολους πολλα φιλακια να εισται ολοι καλα...............

οσο για εσενα μωρακι george1979  εισαι ΤΕΛΕΙΟΣ............ΓΕΝΙΚΟΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom