Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Καλημέρα Καύλα! Τι κάνεις? Πως περνάς??

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Καύλα! Τι κάνεις? Πως περνάς??

καλα ειμαι μωρακη μου, εσυ ?????,

πως να τα περναω ????? λεω καλα  :grin: :grin: :grin: :grin:
προς το παρων πινω το καφεδακη μου σπιτι μου αραχτη και λαιτ βλεπωντας την θεα της θαλασσασς και του καιρου που ειναι ετσυ συνεφιασμενος και να σου πω την αμαρτια μου θα ειθελα πολυ να ειμουνα στο Πηλιο  με αυτο τον καιρο  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
και με την καταλλιλη παρεα βεβαια  αλλα δεν βαριεσε καλα ειναι κι εδω  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:    Εσυ ??????? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.391
Πόντοι
12.056
Καλημερα Θεααααα... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα Θεααααα... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

καλημερα αγοραρε μου .... καλα εισαι ??????? να τωρα ανεβικα ψιχολογικα που μου εγραψες και για να δεις τι καλη που ειμαι θα σου στυλο μια φωτο χθεσινη βεβαια  :o :o :o :o :o

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Μια χαρά σε βρίσκω! Περιμένεις κάτι και είσαι έτσι? ;)

nikosggg

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευακι δωσε φωτο στο λαο !!!!!!!!

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρά σε βρίσκω! Περιμένεις κάτι και είσαι έτσι? ;)

Ναι κουκλε μου ολο και κατι περειμενω κι εγω εκει !!!!!!!!!!!!!
τωρα το Τραμ ειναι ???? το εξπρες θα ειναι ??? κανενα πουλμαν με φανταρους ??????? ποιος ξερει ??????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
πωπω ετσι οπως χυνονται οι βυζαρες κ κανουν χωριστρα ειναι απιστευτα καυλα :rockon:....γεια σου ρε ευα με τα ωραια σου :-*

Επισκέπτης
τωρα που ξαναηρθες σαν να αναζωγονηθηκα ρε παιδι μου....εχεις κατι πως να το πω....ντρεπομαι ειμαι κ ντροπαλος :2funny: που μας τρελαινεις τα εγκεφαλικα κυτταρα :-*

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τωρα που ξαναηρθες σαν να αναζωγονηθηκα ρε παιδι μου....εχεις κατι πως να το πω....ντρεπομαι ειμαι κ ντροπαλος :2funny: που μας τρελαινεις τα εγκεφαλικα κυτταρα :-*

χαιρομαι μαναρη μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

θα ηθελα μια συμβουλη σου ......
οταν θες να ξεχασεις καποιον τι κανης ????????????????

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μικρε κωνωψ παλι εδω εισαι??
τι βλεπω??εσυ παλια κατηγορουσες τις τρανς,βλεπω αλλαξαμε προτιμησεις ε??
:grin: :grin: ;)

Επισκέπτης
οταν θες να ξεχασεις καποιον τι κανης ????????????????

πας με οτι βρισκεις μπροστα σου :2funny:....μεχρι να περασει ο καιρος κ να το ξεχασεις απο μονη σου :tooth:

ΥΣ--->μην λες ομως ρε μαναρι μου ΄΄φωτογραφιες τελος΄΄ γιατι κ εμεις τις γουσταρουμε πολυ τις φωτο σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom