Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (9 μέλη και 22 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
πε παλιο πατρινοι η ευα ειναι δικια μας ρεεεεεεεεεε....θελετε κ να μας την παρετε.....εσεις εχετε μουνια
Για λίγο να έρθει ρε φίλε :), να κάνει τη δουλεία της, να διασκεδάσει με το καρναβάλι και μετά πάλι δικιά σας

Επισκέπτης
Για λίγο να έρθει ρε φίλε :), να κάνει τη δουλεία της, να διασκεδάσει με το καρναβάλι και μετά πάλι δικιά σας

δεν καταλαβες μεγαλε εδω τα μουνια τα εχουμε μονο για παρτη μας....ζητησα εγω απο πατρινια να ερθει....τελειωσε δεν δεχομαι τιποτα....η ευα θα μεινει στο λαο της...εσεις να κανετε οτι θελετε αλλα δεν σας την δινουμε

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
δεν καταλαβες μεγαλε εδω τα μουνια τα εχουμε μονο για παρτη μας....ζητησα εγω απο πατρινια να ερθει....τελειωσε δεν δεχομαι τιποτα....η ευα θα μεινει στο λαο της...εσεις να κανετε οτι θελετε αλλα δεν σας την δινουμε
Καλά, θα πάρω το ΚΤΕΛ και θα ανέβω :cheesy:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλα παιδια μην τσακωνεσται θα παω αν ειναι στα διοδια της Ελευσηνας οποτε τθα ειμαι συνοριακα και με τους Δεν και με τους Μεν :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evita

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλα μωρο μου οτι πεις για να δεις κι εγω δεν σου χαλαω χατιρη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
κ μην αρχισει κανενας τα μην βαλεις τα δεν κανει τα περι διαφημισης γιατι τελικα ειναι πολυ εκφυλο μουνι η ευα κ με καλλιτεχνικη προσωπικοτητα...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Πάω να βγάλω εισιτήριο για Αθήνα.......
Γαμώ την επαρχία μου γαμώ :tickedoff:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Να μην δούμε και λίγο ........ζάκι??????? :)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Με τον κωδικο "Κουλουρι" εχουμε καμμια εξελιξη ?
Υπαρχει φουρνος στο ισογειο, καντε μια επεκταση και στον πρωτο οροφο !!!

Επισκέπτης
ρε μουνιλα οχι απο πλαι...απο πισω να βλεπουμε τρυυυπεςςςςς!!!!

απο πισω μας εδειξε εγω θελω απο πλαι κ θα σου πω γιατι...σκεψου οτι γαμας την ευα κ βλεπεις καθρευτη...αυτο που γαμας το βλεπεις...τις τρυπες τι να της κανεις...τα στησιματα εχουν σημασια...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ευάκι, αργεί εκείνη η φωτογραφία;  :dancing:   

Stories

Νέο!

Stories