Καλησπέρα στο υπέροχο μωρό!!!! Αχ ρε Ευάκι μας έκανες και σήμερα πύραβλους με την φιλενάδα σου!!!Ευα+Μαριάννα το καλύτερο δυδιμο που εχω δει ποτέ!!
Σε ευχαρηστουμε πολυ μωρο μου και οι δυο μας
Καλησπέρα στο υπέροχο μωρό!!!! Αχ ρε Ευάκι μας έκανες και σήμερα πύραβλους με την φιλενάδα σου!!!Ευα+Μαριάννα το καλύτερο δυδιμο που εχω δει ποτέ!!
καλησπερα και απο εμενα.ειστε δυο καυλιαρικα τρελλομουνα.συνεχιστε να μας τρελλενεται
Η τελευταία σας φωτο σίγουρα θα μου κρατήσει συντροφιά τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επισκευτώ εκτάκτως τον Ευαγγελισμό!!!
Κακομοίρα Εύα, τι τραβάς για να βγάλεις τα προς το ζειν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπα και εγω μια φτωχη και ανασφαλιστη ιεροδουλος ειμαι αλλα τι να κανουμε Τελικα ολη η φτωχια σε αυτη τη σελιδα επεσε μηπως να παιζαμε σε μια ταινια μελοΈτσι δυστυχώς είναι η άτιμη ζωή!!! Και εγώ ένας φτωχός πλην τίμιος μαραγκός είμαι, που χρόνια τώρα παλαεύω για να αποκτήσω ένα κεραμείδι πάνω από το κεφάλι μου.
Ελπίζω η Μαριάννα να έχει βαρέα και ανθυγεινά ένσημα
μπα και εγω μια φτωχη και ανασφαλιστη ιεροδουλος ειμαι αλλα τι να κανουμε Τελικα ολη η φτωχια σε αυτη τη σελιδα επεσε μηπως να παιζαμε σε μια ταινια μελο