Νέα

Trans Εύα is back!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quazar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

psedelic

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα ευάκι μου. θες να τα πουμε απο μσν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Καλημερα κουκλαρα....περιμενω απαντηση σου ( πμ ) ;)

johnvais

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα θεά του έρωτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Πως πέρασες το Σαββατοκύριακο σου?

firelovestorm4u

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα έζησα μια από τις πιο έντονες ερωτικές στιγμές επιτέλους γνώρισα από κοντά το EVAKI ότι και να πω είναι λίγο, το προσωπάκι της αγγελικό, το κορμάκι της θεϊκο,  το φυλή της  παράδεισος , το άγγιγμα της κολασμένο, ο τρόπος που λικνίζει το κορμί της και η συμμετοχή της σε όλο το ερωτικό παιχνίδι είναι  κάτι που  θα σε κάνει να θέλεις να τελειώσεις επιτόπου. Ότι πιο θερμό και πιο θεϊκό  έχω συναντήσει, είναι γεμάτη πάθος και η θηλυκότητα της  σε αποπλανάει σε ταξιδεύει….πραγματικά τα λόγια είναι περιττά και πόλοι φτωχά για να  περιγράψω αυτό που βίωσα  ....είμαι έτοιμος και για δεύτερη επίσκεψη!!! Έφυγα!!!     

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα έζησα μια από τις πιο έντονες ερωτικές στιγμές επιτέλους γνώρισα από κοντά το EVAKI ότι και να πω είναι λίγο, το προσωπάκι της αγγελικό, το κορμάκι της θεϊκο,   το φυλή της  παράδεισος , το άγγιγμα της κολασμένο, ο τρόπος που λικνίζει το κορμί της και η συμμετοχή της σε όλο το ερωτικό παιχνίδι είναι  κάτι που  θα σε κάνει να θέλεις να τελειώσεις επιτόπου. Ότι πιο θερμό και πιο θεϊκό  έχω συναντήσει, είναι γεμάτη πάθος και η θηλυκότητα της  σε αποπλανάει σε ταξιδεύει….πραγματικά τα λόγια είναι περιττά και πόλοι φτωχά για να  περιγράψω αυτό που βίωσα  ....είμαι έτοιμος και για δεύτερη επίσκεψη!!! Έφυγα!!!     

κι εσυ εισαι κουκλος μωρο μου γλυκο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ευα.εισαι καταπληκτικη.αυριο λεο να σε επισκευτω και εγω

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
ευάκι έρχεσαι καθόλου μσν?

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο ορεξουλες δεν το σηζητω εισαι πολλη καυλιαρα γυναικα

panosrs

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η γλωσιτσα μου θελω να εξερευνησει τα ποιο αποκρυφα σου σημεια

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Εύα καλησπέρα. Με όλο το σεβασμό θέλω να σου πω ότι η κωλάρα σου αναστατώνει όλο τον αντρικό πληθυσμό.
Θα προσπαθήσω να σε επισκευτώ σύντομα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Καλημερα ομορφια..
γιατι δεν μας μιλας ( πμ-μσν )?

player george

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
1
γεια σας συντροφοι.sory αλλα ειμαι νεος και αμαθεις στο site.ποια ειναι αυτη η φοβερη EVA?τοσο καλη ειναι?

proedrosgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα Εύα, όλα καλά
Καλό απόγευμα ματάκια
:-* :-* :-*

Stories