Αδελφές είστε καλεεεεε? μη θυμώνεις!!
...ψυχές
Αδελφές είστε καλεεεεε? μη θυμώνεις!!
Φίλε brad, αυτά τα βρώμικα πουστάκια νομίζουν πως εδώ τα λεφτά μας τρέχουν με τη σεσουλα, και ότι είμαστε και χαζοί και τα σκορπάμε.
Εξ άλλου που έχει ελεχθεί υγειονομικά?
Και αν έχει κάτι μεταδοτικό και πολύ άσχημο θα σταματήσει αυτη τη δουλειά?
Σιγά που θα την νοιάξει.Καλά προχθές γράφτηκες εδώ και άνοιξες και 2ο νήμα για τον βρωμόπουστα και θέλεις να πιστεψουμε ότι δεν το κάνεις για διαφήμιση?
Οκ αν κάνω λάθος , συμβουλή μου να διαβάσεις εδω μέσα , γιατί αλλοιώς θα πήξουμε στα νήματα αν ανοίγονται με το παραμικρόΑδελφές είστε καλεεεεε? μη θυμώνεις!!
Αδερφε εχω λιγο παραπανο καιρο απο 2 μερες εδο και δεν κανω διαφημιση για καμια πουσταρα.Εχεις δικιο,βιαστικα να ανοιξω "νημα" λαθος μου,σορρυ.Οσο για τον καθηστερημενο που με λεει αναπηρο... θελω να σου πω πολλα αλλα θα φαω μπαν οποτε...αντε και γαμησου ;)
κοιτα φιλε πεσαμε πανω σου ολοι σαν τα κορακια... αλλα βλεπω οτι καταλαβες οτι βιαστηκες χωρις να εχεις ψαξει λιγο πρωτα.επισης αν θελεις να ρωτησεις κατι για καποια μην ανοιγεις κατευθειαν νεο θεμα, γραψε εδω οκ? ;) την εσμιν παντως εγω που ειχα εμπειρια μαζι της δεν στην προτεινω... υπαρχουν καλυτερα vfm (value for money)Αδερφε εχω λιγο παραπανο καιρο απο 2 μερες εδο και δεν κανω διαφημιση για καμια πουσταρα.Εχεις δικιο,βιαστικα να ανοιξω "νημα" λαθος μου,σορρυ.Οσο για τον καθηστερημενο που με λεει αναπηρο... θελω να σου πω πολλα αλλα θα φαω μπαν οποτε...αντε και γαμησου ;)
κοιτα φιλε πεσαμε πανω σου ολοι σαν τα κορακια... αλλα βλεπω οτι καταλαβες οτι βιαστηκες χωρις να εχεις ψαξει λιγο πρωτα.επισης αν θελεις να ρωτησεις κατι για καποια μην ανοιγεις κατευθειαν νεο θεμα, γραψε εδω οκ? ;) την εσμιν παντως εγω που ειχα εμπειρια μαζι της δεν στην προτεινω... υπαρχουν καλυτερα vfm (value for money)
εχω στειλει μηνυμα και περιμενω... μολις μαθω νεοτερα θα σου πω ;)8a pame telika zizel?
εχω στειλει μηνυμα και περιμενω... μολις μαθω νεοτερα θα σου πω ;)
δεν κρατιεσαι ε...? καυλιαααρη...άντε ρε δικέ μου, άντε... ;)
δεν κρατιεσαι ε...? καυλιαααρη...
κοιτα φιλε πεσαμε πανω σου ολοι σαν τα κορακια... αλλα βλεπω οτι καταλαβες οτι βιαστηκες χωρις να εχεις ψαξει λιγο πρωτα.επισης αν θελεις να ρωτησεις κατι για καποια μην ανοιγεις κατευθειαν νεο θεμα, γραψε εδω οκ? ;) την εσμιν παντως εγω που ειχα εμπειρια μαζι της δεν στην προτεινω... υπαρχουν καλυτερα vfm (value for money)
Ξανάήλθε ο πφούσταρος!!!Δεν νομιζω να ειναι ακριβως οπως τα λες...
αυτη πηγαινοερχεται καιρο, λογικα εφυγε και θα ξαναγυρισει
Τυχερούλη!!!παιδια σημερα κατα τις 4 περιπου με ξαναπηρε τηλεφωνο και μου ελεγε παλι τα ιδια οτι ελα μωρο μου ειμαι η Esminka και τι κανω, και αν θελω ραντεβου. σε λιγο θα με παιρνει πιο συχνα και απο την γκομενα μου...
παιδια σημερα κατα τις 4 περιπου με ξαναπηρε τηλεφωνο και μου ελεγε παλι τα ιδια οτι ελα μωρο μου ειμαι η Esminka και τι κανω, και αν θελω ραντεβου. σε λιγο θα με παιρνει πιο συχνα και απο την γκομενα μου...
βασικα φιλε ωραια τα λες αλλα δεν νομιζω να θελει σπρωξιμω και να με εχει τρελανει στα τηλεφωνα... φραγκα θελει μαλλον!ρε φιλος δες αν μπορεις να σπρωξεις και τσαμπα, δεν ειναι κακο ;)
αυτο και μονο αυτο!Τυχερούλη!!!
Σε εχει ερωτευθεί!!!!