Νέα

Trans Esminka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brad-pitt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε brad, αυτά τα βρώμικα πουστάκια νομίζουν πως εδώ τα λεφτά μας τρέχουν με τη σεσουλα, και ότι είμαστε και χαζοί και τα σκορπάμε.
Εξ άλλου που έχει ελεχθεί υγειονομικά?
Και αν έχει κάτι μεταδοτικό και πολύ άσχημο θα σταματήσει αυτη τη δουλειά?

Σιγά που θα την νοιάξει.Καλά προχθές γράφτηκες εδώ και άνοιξες και 2ο νήμα για τον βρωμόπουστα και θέλεις να πιστεψουμε ότι δεν το κάνεις για διαφήμιση?
Οκ αν κάνω λάθος , συμβουλή μου να διαβάσεις εδω μέσα , γιατί αλλοιώς θα πήξουμε στα νήματα αν ανοίγονται με το παραμικρόΑδελφές είστε καλεεεεε?  μη θυμώνεις!!   :2funny: :2funny:

Αδερφε εχω λιγο παραπανο καιρο απο 2 μερες εδο και δεν κανω διαφημιση για καμια πουσταρα.Εχεις δικιο,βιαστικα να ανοιξω "νημα" λαθος μου,σορρυ.Οσο για τον καθηστερημενο που με λεει αναπηρο... θελω να σου πω πολλα αλλα θα φαω μπαν οποτε...αντε και γαμησου ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Αδερφε εχω λιγο παραπανο καιρο απο 2 μερες εδο και δεν κανω διαφημιση για καμια πουσταρα.Εχεις δικιο,βιαστικα να ανοιξω "νημα" λαθος μου,σορρυ.Οσο για τον καθηστερημενο που με λεει αναπηρο... θελω να σου πω πολλα αλλα θα φαω μπαν οποτε...αντε και γαμησου ;)

gamiemai 7-10 ka8e mera..prolavaineis...ela..thn epomenh den 8a sou xrewsw ta extra.. ;)

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
κοιτα φιλε πεσαμε πανω σου ολοι σαν τα κορακια... αλλα βλεπω οτι καταλαβες οτι βιαστηκες χωρις να εχεις ψαξει λιγο πρωτα.επισης αν θελεις να ρωτησεις κατι για καποια μην ανοιγεις κατευθειαν νεο θεμα, γραψε εδω οκ? ;) την εσμιν παντως εγω που ειχα εμπειρια μαζι της δεν στην προτεινω... υπαρχουν καλυτερα vfm (value for money)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
κοιτα φιλε πεσαμε πανω σου ολοι σαν τα κορακια... αλλα βλεπω οτι καταλαβες οτι βιαστηκες χωρις να εχεις ψαξει λιγο πρωτα.επισης αν θελεις να ρωτησεις κατι για καποια μην ανοιγεις κατευθειαν νεο θεμα, γραψε εδω οκ? ;) την εσμιν παντως εγω που ειχα εμπειρια μαζι της δεν στην προτεινω... υπαρχουν καλυτερα vfm (value for money)

8a pame telika zizel? :grin:

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Αυτη ειναι απαντηση.Ευχαριστο φιλε μου,θα προσεξω την επομενη

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τελικά το site αυτό είναι δύναμη!! :rockon:
Ο Πούσταρος έφυγε τρέχοντας.
Σώθηκαν αρκετοί απο τα νύχια του!!!
Φαντάζομαι πως θα έκανε έρανο να μαζέψει τα έξοδα της επιστροφής πεινασμένος πισογλέντης και άφραγγος που ήθε εδώ μπάς και βρεί αγαθούς και  κοροϊδα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Αμ δε!!! ;)
Βρε Ουυυυυυστ παλιόπουστα όξω απο δώ και μην ξαναπατήσεις!!! :huh:
Προσοχή παιδιά σε δαύτους!!!  :)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Δεν νομιζω να ειναι ακριβως οπως τα λες...
αυτη πηγαινοερχεται καιρο, λογικα εφυγε και θα ξαναγυρισει

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν νομιζω να ειναι ακριβως οπως τα λες...
αυτη πηγαινοερχεται καιρο, λογικα εφυγε και θα ξαναγυρισει
Ξανάήλθε ο πφούσταρος!!!
Προσοχή προσοχή. Όποιος πάει να δοκιμάσει , ας ζητήσει πρώτα πιστοποιητικο υγείας

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια σημερα κατα τις 4 περιπου με ξαναπηρε τηλεφωνο  :new_shocked: :new_shocked: και μου ελεγε παλι τα ιδια οτι ελα μωρο μου ειμαι η Esminka και τι κανω, και αν θελω ραντεβου. σε λιγο θα με παιρνει πιο συχνα και απο την γκομενα μου...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παιδια σημερα κατα τις 4 περιπου με ξαναπηρε τηλεφωνο  :new_shocked: :new_shocked: και μου ελεγε παλι τα ιδια οτι ελα μωρο μου ειμαι η Esminka και τι κανω, και αν θελω ραντεβου. σε λιγο θα με παιρνει πιο συχνα και απο την γκομενα μου...
Τυχερούλη!!!
Σε εχει ερωτευθεί!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:birdman:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε φιλος δες αν μπορεις να σπρωξεις και τσαμπα, δεν ειναι κακο ;)

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε φιλος δες αν μπορεις να σπρωξεις και τσαμπα, δεν ειναι κακο ;)
βασικα φιλε ωραια τα λες αλλα δεν νομιζω να θελει σπρωξιμω και να με εχει τρελανει στα τηλεφωνα... φραγκα θελει μαλλον!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom