Νέα

Trans Esminka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brad-pitt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
παιδια,χαιρετω.. ανοιξα αυτο το θεμα για την συγκεκριμενη τρανς βουλγαρα με την οποια ειχα παει 2 φορες περσυ(την ειχα παρει τοτε απο δευτερο αριθμο που εχω) εχθες ηρθε παλι ελλαδα και ετυχε και ειχα μεσα αυτον τον αριθμο, και με πηρε τηλεφωνο και μου ελεγε τι κανω, και αν θελω ραντεβου...  :new_shocked: :new_shocked: :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:. το γραφω αυτο για να προσεχουν μερικοι αν περνουν απο τα προσωπικα κινητα τους, για να μην εχουν τρεχαματα μετα με καμια γκομενα η τιποτα αλλο.

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Ωραίος ο φίλος μας. Πες μας όμως και αν ήταν καλή. Να την τιμήσουμε?
καλη ηταν αλλα ακριβη... 100 θελει και κατα 99% δεν πρεπει να εχει και στηθος.κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερο vfm η ηλιανα που και αυτη δεν εχει στηθος αλλα ειναι στα 50ε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βουλγαρικα σιντιά δηλαδή. :-
καλη ηταν αλλα ακριβη... 100 θελει και κατα 99% δεν πρεπει να εχει και στηθος.κατα την γνωμη μου πολυ καλυτερο vfm η ηλιανα που και αυτη δεν εχει στηθος αλλα ειναι στα 50ε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

80 Leva = 40 Euro

Δηλαδή στην χώρα τους αυτά τα αμφιβόλου ποιότητος και υγείας ξόανα ζητάν 40 Ευρώ και για να φτάνουν εδώ σημαίνει πως εκεί βαράνε μύγες .
Έρχονται εδώ και βρίσκουν αφελεις με 100??  :headbang:
Ουυυυυυστ απο κει που ήλθατε βρωμόπουστες.  :s&m_2:

Στοιχιματίζω όσο όσο πως και με την συγκεκριμένη όποιος πάει να δοκιμάσει θα χάσει σίγουρα τα λεφτά του και δικαίως κανείς δεν θα βρεθεί να πεί κάτι καλό για δαυτη.  ;)

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    173,4 KB · Εμφανίσεις: 48

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
η σεληδα δεν ανοιγει !!!!!!!!!!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σε λίγο θα δούμε και θρεντ "τρανς λαχματζούν από πακιστάν"... δεν πάμε καλά...ότι να'ναι έρχεται...έχουμε παραγίνει μπουρδέλο...

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Ρε ανοιξε κανενα ορθογραφικο λεξικο γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε στο τελος .......

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
η σεληδα δεν ανοιγει !!!!!!!!!!!!!
Σιγά που θανοιγε, πρωτάρης είν ο τύπος!!! ;) :-

σε λίγο θα δούμε και θρεντ "τρανς λαχματζούν από πακιστάν"... δεν πάμε καλά...ότι να'ναι έρχεται...έχουμε παραγίνει μπουρδέλο...
  :thumbsup: Έτσι ακριβώς μεγάλε !!!
Γιαυτό λοιπόν,
Δεν αντέχω, θα το δηλώσω για τους φίλους εδώ μέσα!!
Και όποιος έχει πάνω απο 500 μυνήματα ,
(Το λέω αυτό για τα προμοτέρια που κυκλοφορούν εδώ και χωρίς να θέλω φυσικά να προσβάλω  τους αγνούς και άξιους νέους που ψάχνουν κάτι καλλιτερο ζητώντας τη γνώμη απο τους παλιούς και υποτίθεται έμπειρους, σε αυτούς και του λόγου μου!)
και πάει με τον συγκεκριμένο πούστη και βγεί ευχαριστήμενος -με αποδείξεις- θα κάτσω αν θέλει να με πηδήσει και ας είναι παρθένος ο πισινός μου και με πιστοποιητικό.
Επίσης εάν δεν πείστηκε κάποιος με τα παραπάνω και δοκιμάσει τον εν λόγω φτωχομπινεδοΒουλγαροπούσταρο θα του χαρίσω για ένα χρόνο τα όχι ευκαταφρόνητα έσοδα απο τέσσερα τρακτόρια με πινακίδες Γερμανίας ναυλωμένα για 5 χρόνια ακόμη!
Φτάνει να με πείσει εδώ και δημόσια !!!
Γαμώ το κερατό μου , αν βρεθείς στη γειτονική και κατα τα άλλα  συμπαθή Βουλγαρία , με την πείνα που υπάρχει γαμάς αν γουστάρεις ερωτευμένο ζευγαράκι  με 50 λέβα (25 γιούργια) και θα σου πούν και ευχαριστώ και πότε θα ξανάλθεις!!!!
Και όχι τον βρωμοπούστη που έφτασε εδώ για να πιάσει την καλή απο τυχόν μαλάκες!!
( που σίγουρα θα ζητάει ο ¨ξύπνιος"  50 ευρώπουλα.. σε μαλάκες που νομίζει ότι θα βρεί)
που άν είναι έτσι στα 50 ζήτω τα απανταχού στούντιος με οποιαδήποτε κοπέλλα!!

Όξω ρε άβυζοι πουστοκομιτατζήδες του κερατά!!!!
Ξευτιλισμένοι που σας πέρασε απ το μυαλό αντί να σας πηδάει ο Βολύλγαρος εργοδότης με 10 γιούργια  μεροκάματο,τώρα και χωρίς την βίζα ερχεστε εδώ  δηλόνοντας τραβέλια και ανοίγοντας τον άρρωστο κώλο σας

Πήρα τηλ έναν πριν απο πολύ καιρό και για τον χαβαλέ τον ρώτησα  :2funny: τι Νο βυζί έχεις?
Απάντηση : den eko lefta na vlali mpizi ela elatie  na me gamisete  ke tha vali kai byzi!!! Σκουπόξυλο στον κώλο σας χρειάζεται και σε εσάς και στους προμότερς σας.

Ουυυφ τάπα και ησύχασε η συνείδησή μου !

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν αντέχω, θα το πώ για τους φίλους εδώ μέσα!!
Και όποιος έχει πάνω απο 500 μυνήματα ,
(Το λέω αυτό για τα προμοτέρια που κυκλοφορούν εδώ και χωρίς να θέλω φυσικά να προσβάλω  τους αγνούς και άξιους νέους που ψάχνουν κάτι καλλιτερο ζητώντας τη γνώμη απο τους παλιούς και υποτίθεται έμπειρους, σε αυτούς και του λόγου μου!)
και πάει με τον συγκεκριμένο πούστη και βγεί ευχαριστήμενος -με αποδείξεις- θα κάτσω αν θέλει να με πηδήσει και ας είναι παρθένος ο πισινός μου.
Επίσης εάν δεν πείστηκε κάποιος με τα παραπάνω και δοκιμάσει τον εν λόγω φτωχομπινεδοΒουλγαροπούσταρο θα του χαρίσω για ένα χρόνο τα όχι ευκαταφρόνητα έσοδα απο τέσσερα τρακτόρια με πινακίδες Γερμανίας ναυλωμένα για 5 χρόνια ακόμη!
Φτάνει να με πείσει εδώ και δημόσια !!!
Γαμώ το κερατό μου , αν βρεθείς στη γειτονική και κατα τα άλλα  συμπαθή Βουλγαρία , με την πείνα που υπάρχει γαμάς αν γουστάρεις ερωτευμένο ζευγαράκι  με 50 λέβα (25 γιούργια) και θα σου πεί ευχαριστώ και πότε θα ξανάλθεις!!!!
Και όχι τον βρωμοπούστη που έφτασε εδώ για να πιάσει την καλή απο τυχόν μαλάκες!! ( που σίγουρα θα ζητάει 50 ευρώπουλα.. σε μαλάκες που νομίζει ότι θα βρεί)
που άν είναι έτσι στα 50 ζήτω τα απανταχού στούντιος με οποιαδήποτε κοπέλλα!!

Όξω ρε άβυζοι πουστοκομιτατζήδες του κερατά!!!!
Σκουπόξυλο στον κώλο σας χρειάζεται και σε εσάς και στους προμότερς σας.

Ουυυφ τάπα και ησύχασε η συνήσεισή μου !

αφου ησυχασε η συνήσεισή σου :tooth: τραβα σε ενα μωρο που θελει να σου δωσει ενα αρνι ;)

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Που το προβλημα ρε μεγαλε?Στις φοτο καλη φενετε η πουσταρα που λετε,απλα ροτησα αν την γαμησε κανεις.Αν οχι μην απαντατε και μη μου ζαλησετε ταρχιδια με μαλακιες

OP
OP
brad-pitt

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
( που σίγουρα θα ζητάει ο ¨ξύπνιος"  50 ευρώπουλα.. σε μαλάκες που νομίζει ότι θα βρεί)
αδερφε hotyan 80 θελει και ο χωρος ειναι ενα ξενοδοχειο στην ακομινατου.παντως μαζι σου σε ολα τα υπολοιπα που λες... γιατι αν δεν παθεις δεν θα μαθεις...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Που το προβλημα ρε μεγαλε?Στις φοτο καλη φενετε η πουσταρα που λετε,απλα ροτησα αν την γαμησε κανεις.Αν οχι μην απαντατε και μη μου ζαλησετε ταρχιδια με μαλακιες

αν δεν ησουν τοσο αναπηρος θα εβαζες σωστα το λινκ...

:jerking: :jerking: ... και φυσικα καποιος καινουριος ανοιγει ενα θεμα χωρις να εχει ψαξει ουτε λιγο...

προσεχετε λοιπον...αυτη ειναι ικανη για να βγαλει το ψωμι της να διαλυσει οικογενειες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
αδερφε hotyan 80 θελει και ο χωρος ειναι ενα ξενοδοχειο στην ακομινατου.παντως μαζι σου σε ολα τα υπολοιπα που λες... γιατι αν δεν παθεις δεν θα μαθεις...
Φίλε brad, αυτά τα βρώμικα πουστάκια νομίζουν πως εδώ τα λεφτά μας τρέχουν με τη σεσουλα, και ότι είμαστε και χαζοί και τα σκορπάμε.
Εξ άλλου που έχει ελεχθεί υγειονομικά?
Και αν έχει κάτι μεταδοτικό και πολύ άσχημο θα σταματήσει αυτη τη δουλειά?

Σιγά που θα την νοιάξει.
Καλά προχθές γράφτηκες εδώ και άνοιξες και 2ο νήμα για τον βρωμόπουστα και θέλεις να πιστεψουμε ότι δεν το κάνεις για διαφήμιση?
Οκ αν κάνω λάθος , συμβουλή μου να διαβάσεις εδω μέσα , γιατί αλλοιώς θα πήξουμε στα νήματα αν ανοίγονται με το παραμικρό
σοβαρέψουουουουουουουουουουουουουουουουουουουουου ου! :s&m_1:
Αδελφές είστε καλεεεεε?  μη θυμώνεις!!   :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom