η σεληδα δεν ανοιγει !!!!!!!!!!!!!
Σιγά που θανοιγε, πρωτάρης είν ο τύπος!!! ;) :-
σε λίγο θα δούμε και θρεντ "τρανς λαχματζούν από πακιστάν"... δεν πάμε καλά...ότι να'ναι έρχεται...έχουμε παραγίνει μπουρδέλο...
Έτσι ακριβώς μεγάλε !!!
Γιαυτό λοιπόν,
Δεν αντέχω, θα το δηλώσω για τους φίλους εδώ μέσα!!
Και όποιος έχει πάνω απο 500 μυνήματα ,
(Το λέω αυτό για τα προμοτέρια που κυκλοφορούν εδώ και χωρίς να θέλω φυσικά να προσβάλω τους αγνούς και άξιους νέους που ψάχνουν κάτι καλλιτερο ζητώντας τη γνώμη απο τους παλιούς και υποτίθεται έμπειρους, σε αυτούς και του λόγου μου!)
και πάει με τον συγκεκριμένο πούστη και βγεί ευχαριστήμενος -με αποδείξεις- θα κάτσω αν θέλει να με πηδήσει και ας είναι παρθένος ο πισινός μου και με πιστοποιητικό.
Επίσης εάν δεν πείστηκε κάποιος με τα παραπάνω και δοκιμάσει τον εν λόγω φτωχομπινεδοΒουλγαροπούσταρο θα του χαρίσω για ένα χρόνο τα όχι ευκαταφρόνητα έσοδα απο τέσσερα τρακτόρια με πινακίδες Γερμανίας ναυλωμένα για 5 χρόνια ακόμη!
Φτάνει να με πείσει εδώ και δημόσια !!!
Γαμώ το κερατό μου , αν βρεθείς στη γειτονική και κατα τα άλλα συμπαθή Βουλγαρία , με την πείνα που υπάρχει γαμάς αν γουστάρεις ερωτευμένο ζευγαράκι με 50 λέβα (25 γιούργια) και θα σου πούν και ευχαριστώ και πότε θα ξανάλθεις!!!!
Και όχι τον βρωμοπούστη που έφτασε εδώ για να πιάσει την καλή απο τυχόν μαλάκες!!
( που σίγουρα θα ζητάει ο ¨ξύπνιος" 50 ευρώπουλα.. σε μαλάκες που νομίζει ότι θα βρεί)
που άν είναι έτσι στα 50 ζήτω τα απανταχού στούντιος με οποιαδήποτε κοπέλλα!!
Όξω ρε άβυζοι πουστοκομιτατζήδες του κερατά!!!!
Ξευτιλισμένοι που σας πέρασε απ το μυαλό αντί να σας πηδάει ο Βολύλγαρος εργοδότης με 10 γιούργια μεροκάματο,τώρα και χωρίς την βίζα ερχεστε εδώ δηλόνοντας τραβέλια και ανοίγοντας τον άρρωστο κώλο σας
Πήρα τηλ έναν πριν απο πολύ καιρό και για τον χαβαλέ τον ρώτησα
τι Νο βυζί έχεις?
Απάντηση : den eko lefta na vlali mpizi ela elatie na me gamisete ke tha vali kai byzi!!! Σκουπόξυλο στον κώλο σας χρειάζεται και σε εσάς και στους προμότερς σας.
Ουυυφ τάπα και ησύχασε η συνείδησή μου !