arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "![]()
καλησπερα ... μη κατανοητο το σχολιο σου
Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "![]()
Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....
μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???
![]()
Εσύ ήσουν που παραπονιόσουν για την κριτική στα ορθογραφικά λάθη;Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "![]()
αλλος προτιμα τα ροδακινα κι αλλος τα νεκταρινια...τι σκας;; οπως του αρεσει του καθενοςΦιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....
![]()
Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ....
![]()
φαντάσου ο ippotis69 που έχει την απορία και είναι αντίθετος μας αναφέρει "THΣ Trans" και εσύ που είσαι μεστά πράματα μας λες "Τα Trans"![]()
Εσύ ήσουν που παραπονιόσουν για την κριτική στα ορθογραφικά λάθη;![]()
δε μπορω να το διορθωσω :S τιειμαι ? ... θα αυτοτιμωρηθω --> τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες (καλα copy paste επεσε ..
)
.....ΤΑ κουταλια ..ΤΑ πιρουνια ....χαχαχαχαχαχααΤα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "![]()
.....ΤΑ κουταλια ..ΤΑ βαπορια ....χαχαχαχαχαχαα
.....ΤΑ κουταλια ..ΤΑ πιρουνια ....χαχαχαχαχαχαα
δε μπορω να το διορθωσω :S τιειμαι ? ... θα αυτοτιμωρηθω --> τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες τρανς ενεργητικες (καλα copy paste επεσε ..
)
ενεργητικες * (μαλακιζομαι σημερα .. )και μιας και μπηκατε στην κουβεντα εσεις ειστε ...ενργητικΕΣ ?? (τονίζω το ..γενος )![]()
χαχαχαχαχαχα και ΤΑ μπροκολα που κανουν καλο ..ΤΑ πορτοκαλια που εχουν βιταμινες ...και ΤΑ ραπανακια βεβαιως βεβαιωςΟπως λεμε τα φασολια τα μαυροματικα![]()