You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τρανς ενεργητικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arizale
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
σε ξεχυλωσανε ολες?
το παιρνω ος χαβαλέ ;) και οπως εγραψα , οχι ... δεν εχω παει με ολες που εγραψα ...
viper84x
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2008
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
το παιρνω ος χαβαλέ ;) και οπως εγραψα , οχι ... δεν εχω παει με ολες που εγραψα ...
στην φωτο σου εσυ εισαι ο απο κατω??
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
στην φωτο σου εσυ εισαι ο απο κατω??
θα το ηθελα ... ειναι για μενα η πιο σεξυ τρανς ... danielle foxx
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακο, Σορυ! Αλλο, ΤΡΑΝΣ! και αλλο, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! Μην, τα μπερδευεις! Πας, με ΤΡΑΝΣ! για σε, Γ...... Γιατη, δεν πας, με εναν, ΠΑΙΔΑΡΑ! τοσοι, υπαρχουνε! Δεν, το καταλαβαινω!
η απαντηση ειναι απλη ... δεν ειμαι γκει , δε μαρεσουν οι αντρες ... η γυναικα με πουτσα ειναι ξεχωριστο ''γουστο''
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
εχω την εντυπωση πως η Τζουλη προτιμα τον παθητικο ρολο...
παρτα και συρεΚατσε, ρε φιλε, γιατη θα τρελλαθω! Δηλαδη ,εσυ, που σε Γ... ΤΡΑΝΣ! εισαι, Νορμαλ? και αυτος που τον πηδαει, Αντρας, ειναι, Γκευ??? Σορυ, θα παρω, τα χαπια μου!!!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
δεν το διαβαζεις καλα το μαθημα σου... ειναι το ιδιο... απλα τρανς ειναι η συγκεκομενη λεξη για τις τρανσεξουαλ, γιατι υπαρχουν ποστ-οπ και πρε-οπ τρανσεξουαλ... τωρα το γιατι παμε για τρανς... γιατι ετσι γουσταρουμε... εσενα τι σε κοφτει ?Φιλαρακο, Σορυ! Αλλο, ΤΡΑΝΣ! και αλλο, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! Μην, τα μπερδευεις! Πας, με ΤΡΑΝΣ! για σε, Γ...... Γιατη, δεν πας, με εναν, ΠΑΙΔΑΡΑ! τοσοι, υπαρχουνε! Δεν, το καταλαβαινω!
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
οπου με πας,παω...φιλια κ καλο μηναεχω την εντυπωση πως η Τζουλη προτιμα τον παθητικο ρολο...
fragiskos27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλα να σου μπει καυλα... ο μηνας εννοειται!!οπου με πας,παω...φιλια κ καλο μηνα
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
ευχαριστω,επισης :-*καλα να σου μπει καυλα... ο μηνας εννοειται!!
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
να μας παρεις κ τις δυο τοτε..ΤΖΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΤΑΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΑΜΕΣΕΣ ...ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
να μας παρεις κ τις δυο τοτε..
φυσικα ... και ..αμεσα ;)
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ.... μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???
transexuala
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τα Trans Τα ενεργητικά !!!!Όπως λέμε δηλαδή " τα αεροπλάνα τα βαπόρια τα πουλια τα κομοδίνα τα μπρίκια "
arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Φιλε, κατ' αρχην, δεν εχω, τηποτα, με της ΤΡΑΝΣ! της παω, και πολλυ, μαλιστα! Αλλα, μου ειχε πη ενας.Γιατη, να παω, με Χειρουργημενη{ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ] το ξερω, το μαθημα μου, φιλε!!! και, να μην παω, με μια ΓΥΝΑΙΚΑ?? Και, εγω, ρωταω. Γιτη, να με Γ.... μια ΤΡΑΝΣ! και οχι, ενας ΑΝΤΡΑΣ! ποια, η διαφορα???
ρε φιλε μαλακας εισαι ?? μπαινει σε φορουμ για τρανς και ρωτας τετοιες μαλακιες , που οι απαντησεις τους ειναι απλως : ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις