You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραμπουκισμοί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
καλά έκανε ο αντιπρύτανης και έκανε μήνυση στο κωλόπαιδο που εκτόξευσε δημόσια εναντίον του αστήρικτες κατηγορίες (μέχρις στιγμής δεν έχει προσκομίσει κανένα στοιχείο ο φοιτητής).. αν δε διαβάσετε τις δικαιολογίες του (παγιδεύθηκε από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου δήθεν) θα δείτε ότι πρόκειται για μεγάλο μαλάκα..
καλά να πάθει το κωλόπαιδο..
καλά να πάθει το κωλόπαιδο..
Ο λαικός έλεγχος είναι αναγκαίος ώστε να μην αγκαλιάζουν τις καρέκλες τους οι διάφοροι κρατικοί αξιωματούχοι.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχω δει κάτι σχετικό, αλλά από όσα διάβασα εδώ δε βγαίνει κάποιο σαφές συμπέρασμα. Ποιές ήταν αυτές οι αστήρικτες κατηγορίες;
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχω δει κάτι σχετικό, αλλά από όσα διάβασα εδώ δε βγαίνει κάποιο σαφές συμπέρασμα. Ποιές ήταν αυτές οι αστήρικτες κατηγορίες;
Επισκέπτης
Ο λαικός έλεγχος είναι αναγκαίος ώστε να μην αγκαλιάζουν τις καρέκλες τους οι διάφοροι κρατικοί αξιωματούχοι.
Ο έλεγχος σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν πρέπει να γίνεται από τον όχλο αλλά από τα δικαστήρια.
Επισκέπτης
20 φοιτητές με την πρόφαση ενός δήθεν ψηφίσματος, έβγαλάν σηκωτό αντιπρύτανη από το γραφείο του και έχτισαν την πόρτα με τούβλα και λάσπη.
Εύγε στους Ελληνες δημοκράτες φοιτητές που καθιερώνουν με τις κινήσεις τους την αυτοδικία.
Το είδα στη TV. Τραγική εικόνα. Αν οι φοιτητες μας ειναι αυτά τα κοτσιδοφορα, μακρυμάλικα ΚΑΘΙΚΙΑ, τοτε το μελλον ειναι εξαιρετικά χλωμό.
Είδατε τις φατσες τους? Για πολλες σφαλιάρες..
Τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ αυτά, αφού κάτσουν καμια 20αριά χρονάκια στο πανεπιστημιο , θα στελεχώσουν στα 40 τους το κόμμα που τους στηρίζει και ίσως πάρουν και καμια καρεκλα στη ΓΣΕΕ να υπερασπίζουν τα δικαιώματα των (αλλων φυσικά) εργαζομένων. Οι ίδιοι επίσης, θα προίσταντε των διαδηλώσεων να ΜΗΝ κλέισουν τα ζημιογόνα, εκτος τεχνολογίας και μη ανταγωνιστικά εργοστάσια και να πληρώνουμε εμεις τα ρεμάλια που έπαιρναν την αργομησθία.
Αι στο διάβολο...
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Το είδα στη TV. Τραγική εικόνα. Αν οι φοιτητες μας ειναι αυτά τα κοτσιδοφορα, μακρυμάλικα ΚΑΘΙΚΙΑ, τοτε το μελλον ειναι εξαιρετικά χλωμό.
Είδατε τις φατσες τους? Για πολλες σφαλιάρες..
Ότι είναι παντελώς αγράμματοι, δεν το πρόσεξες; Επρόκειτο για το πιο φρικτό χαρμάνι φραστικής βίας και ακρότητας με αγραμματοσύνη που έχω δεί ή ακούσει ποτέ μου.
Επισκέπτης
Αν δεν καταργηθεί η κομματικοποίηση στα πανεπιστήμια,τίποτα δε θα πάει μπροστά...Αλλά σιγά μην αφήσουν τα κόμματα το στρατό τους...
Αν δεν καταργηθεί η κομματικοποίηση στα πανεπιστήμια,τίποτα δε θα πάει μπροστά...Αλλά σιγά μην αφήσουν τα κόμματα το στρατό τους...
+1000
Οι φοιτητικες παραταξεις ειναι το μεγαλυτερο κακο στα πανεπιστημια και εχω την εντυπωση και παγκοσμια ελληνικη πρωτοτυπια!
Οπως εχω αναφερει και παλιοτερα , υπηρξα ενεργοτατο μελος φοιτητικης παραταξης και εφυγα τρεχοντας μολις καταλαβα για τι κοροϊδια προκειται.
Οι μεγαλες παραταξεις κοροϊδευουν τους φοιτητες για προσωπικα οφελη και οι μικρες ακροαριστερες καταστρεφουν , και καθονται εμποδιο σε καθε προσπαθεια αλλαγης και βηματος προς τα μπροστα.
Δεν θα ξεχασω σε φοιτητικη συνελευση για θεμα που εκαιγε τη σχολη και τους φοιτητες , που ηρθε η ωρα να μιλησει η ΠΚΣ και ειπε "καλα ολα αυτα , αλλα πρεπει να συζητησουμε και πως θα στηριξουμε τις κινητοποιησεις για το πολεμο του ΙΡΑΚ !!!!!!
Αυτη η μη επαφη με την πραγματικοτητα του συγκεκριμενου χωρου εκτεινεται απο την πιο απλη φοιτητικη συνελευση μεχρι τη γενικοτερη χαραξη πολιτικης τους.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αξιολογήσουν όσοι αντιστέκονται στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, όσοι στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε ελληνικό ίδρυμα, και όσοι πιστεύουν ότι η ποιότητα της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης είναι σε υψηλά επίπεδα.
Νομίζω ότι τα ίδια τα κόμματα πρέπει να καταλάβουν ότι η στήριξη που παρέχουν στην (μέχρι στιγμής ανατρέψιμη) παρακμή των ελληνικών αει-τει θα στραφεί εναντίον τους.
Νομίζω ότι τα ίδια τα κόμματα πρέπει να καταλάβουν ότι η στήριξη που παρέχουν στην (μέχρι στιγμής ανατρέψιμη) παρακμή των ελληνικών αει-τει θα στραφεί εναντίον τους.
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Εγώ κατάλαβα το ρόλο των κομματικών νεολαιών στα πανεπιστήμια την ημέρα που είδα φοιτητοπατέρα αντιπολιτευομένου κόμματος (φαντάσου δηλαδή τι συμβαίνει με τα κυβερνώντα) να παζαρεύει στα ίσια την απόκτηση express Διδακτορικού από μέρους του, με ψήφους που είχε να προσφέρει σε καθηγητή υποψήφιο για Πρυτανεία.
Τελικά, η συμφωνία έκλεισε και είχε επιτυχή και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, κατάληξη. Και ο τύπος πήρε Διδακτορικό στο χέρι και ο έτερος Καππαδόκης εξελέγη Πρύτανης. Ο πρώτος από τους δύο μάλιστα, βγαίνει και στις τηλεοράσεις ως ειδικός (αναθεμά τον) πάνω στο αντικείμενό του και διαφωτίζει το κοινό.
Με τον καιρό, έμαθα ότι έχουμε καταντήσει να έχουν γίνει τα Διδακτορικά πιο ξευτίλα και από τα κωλόχαρτα, και οι μισοί παράγοντες της ΠΑΣΠ και οι μισοί παράγοντες της ΔΑΠ να είναι Διδάκτορες, ή υποψήφιοι Διδάκτορες λόγω αλισβερισιών σαν το παραπάνω.
Α ρε πούστηδες, πίσσα και πούπουλα που σας χρειάζεται...
Τελικά, η συμφωνία έκλεισε και είχε επιτυχή και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη, κατάληξη. Και ο τύπος πήρε Διδακτορικό στο χέρι και ο έτερος Καππαδόκης εξελέγη Πρύτανης. Ο πρώτος από τους δύο μάλιστα, βγαίνει και στις τηλεοράσεις ως ειδικός (αναθεμά τον) πάνω στο αντικείμενό του και διαφωτίζει το κοινό.
Με τον καιρό, έμαθα ότι έχουμε καταντήσει να έχουν γίνει τα Διδακτορικά πιο ξευτίλα και από τα κωλόχαρτα, και οι μισοί παράγοντες της ΠΑΣΠ και οι μισοί παράγοντες της ΔΑΠ να είναι Διδάκτορες, ή υποψήφιοι Διδάκτορες λόγω αλισβερισιών σαν το παραπάνω.
Και η απάντηση σ' αυτά που γράφεις (και που έχεις δίκιο βέβαια) είναι η κατάργηση του συνδικαλισμού γιουσουφάκι;Εγώ κατάλαβα το ρόλο των κομματικών νεολαιών στα πανεπιστήμια την ημέρα που είδα φοιτητοπατέρα αντιπολιτευομένου κόμματος (φαντάσου δηλαδή τι συμβαίνει με τα κυβερνώντα) να παζαρεύει στα ίσια την απόκτηση express Διδακτορικού από μέρους του, με ψήφους που είχε να προσφέρει σε καθηγητή υποψήφιο για Πρυτανεία.
Και η απάντηση σ' αυτά που γράφεις (και που έχεις δίκιο βέβαια) είναι η κατάργηση του συνδικαλισμού γιουσουφάκι;
του συνδικαλισμού όχι.. των συνδικαλιστών ναί
Και πως καταργούνται οι συνδικαλιστές χωρίς να καταργηθεί ο συνδικαλισμός; Εκτός αν παίζεις με τις λέξεις!του συνδικαλισμού όχι.. των συνδικαλιστών ναί
Και πως καταργούνται οι συνδικαλιστές χωρίς να καταργηθεί ο συνδικαλισμός; Εκτός αν παίζεις με τις λέξεις!
οι συνδικαλιστές του σήμερα.. αυτά τα καλόπαιδα που υποτίθεται ότι παλεύουν για το καλό των μαζών.. (παπάρια)
Επισκέπτης
Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αξιολογήσουν όσοι αντιστέκονται στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων, όσοι στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν σε ελληνικό ίδρυμα, και όσοι πιστεύουν ότι η ποιότητα της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης είναι σε υψηλά επίπεδα.
Φίλε άλλο το ιδιωτικό πανεπιστήμιο και άλλο η μη ύπαρξη παρατάξεων προσκείμενων στα κόμματα.Κι εγώ σε κρατικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού σπούδασα.Υπήρχαν κι εκεί σύλλογοι,αλλά όχι σε σχέση με τα κόμματα.Περίπου όπως στα σχολεία.Για εκδρομές,για θεατρικές παραστάσεις,κανά πάρτι,αιμοδοσίες,ενίοτε και για οικονομική ενίσχυση συμφοιτητή που είχε μεγάλη και πραγματική ανάγκη.Αλοίμονο αν μας σώνουν μόνο τα ιδιωτικά...
Είναι απάντηση τώρα αυτό; Γιατί σε ρώτησα κάτι σαφές, πλην όμως δεν πήρα σαφή απάντηση. Οπότε, αν δεν ξέρεις τι θες να πεις, καλύτερα να μη μιλάς, σόρρυ.οι συνδικαλιστές του σήμερα.. αυτά τα καλόπαιδα που υποτίθεται ότι παλεύουν για το καλό των μαζών.. (παπάρια)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 1K
?