thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
+10000Αν έπιανα ποτέ δουλειά σε μαγαζί μόνο με αυτή την κομματάρα θα ανέβαινα στην πίστα!
+10000Αν έπιανα ποτέ δουλειά σε μαγαζί μόνο με αυτή την κομματάρα θα ανέβαινα στην πίστα!
2)Το χω ακούσει σε αρκετά (Λίντο,Μούσσες κ.α.) αλλά δε ξέρω ποιο είναι...rnb κομμάτι,"μπιτάτο",που μάλλον το τραγουδά μαύρος...
όποιος έχει κάτι υπόψη του...καλοδεχούμενο ;)
Μμμμ...μπα δε θα το έλεγα.Το τραγούδι που έχω στο νου μου...είναι πιο πολύ σε στυλ Akon αν αυτό σε βοηθάει και συνήθως το επιλέγουν οι DJ να παίζει στα διαλείμματα και είναι σχετικά πρόσφατο νομίζω.μηπως λες αυτο?
το αλλο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι αυτο! αλλα δεν πρεπει να ψαχνεις αυτο διοτι σιγουρα θα το ειχες βρει!Μμμμ...μπα δε θα το έλεγα.Το τραγούδι που έχω στο νου μου...είναι πιο πολύ σε στυλ Akon αν αυτό σε βοηθάει και συνήθως το επιλέγουν οι DJ να παίζει στα διαλείμματα και είναι σχετικά πρόσφατο νομίζω.
Σίγουρα ταιριάζει πολύ...και είναι κ πολύ γαμάτο μάλιστα ,αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.Βασικά το τραγούδι θα το είχα βρει μέσω των lyrics,αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να "συγκρατήσω" στίχους(ίσως να φταίει κ το γεγονός ότι το τραγούδι έχει γρήγορο tempo).Πάντως είναι σίγουρα πολύ γνωστό κ όλοι σας θα το ξέρετε.Όσον αφορά το άλλο εκεί πραγματικά έχω βάλει δύσκολα...αν το βρει κανείς τότε ατελείωτατο αλλο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι αυτο! αλλα δεν πρεπει να ψαχνεις αυτο διοτι σιγουρα θα το ειχες βρει!
παντως ταιριαζει και με την φιλοσοφια των εν λογω καταστηματων!
Αλλα δυο που μου ερχονται στο μυαλο ειναι!Σίγουρα ταιριάζει πολύ...και είναι κ πολύ γαμάτο μάλιστα ,αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.Βασικά το τραγούδι θα το είχα βρει μέσω των lyrics,αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να "συγκρατήσω" στίχους(ίσως να φταίει κ το γεγονός ότι το τραγούδι έχει γρήγορο tempo).Πάντως είναι σίγουρα πολύ γνωστό κ όλοι σας θα το ξέρετε.Όσον αφορά το άλλο εκεί πραγματικά έχω βάλει δύσκολα...αν το βρει κανείς τότε ατελείωτα
ayto einai asma gia striptitzadiko...
ayto einai asma gia striptitzadiko...
Αυτο ειναι τραγουδι για Strip!