You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραγωδία στην Μάνδρα: 20 οι νεκροί από την κακοκαιρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AmoKomA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 438
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Αυτό που έγινε απλά δεν υπάρχει ... Ο μετεωρολογικός σταθμός της Ελευσίνας δίνει 24ωρη βροχόπτωση 28 χιλιοστά ... δηλαδή τίποτα ...
Άρα ότι ήταν , ήταν εξαιρετικά περιορισμένο τοπικά με τεράστια ένταση ...
AmoKomA
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Κριτικές
- 77
- Like
- 4.066
- Πόντοι
- 11.396
Αυτό που έγινε απλά δεν υπάρχει ... Ο μετεωρολογικός σταθμός της Ελευσίνας δίνει 24ωρη βροχόπτωση 28 χιλιοστά ... δηλαδή τίποτα ...
Ακριβως....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
μπορει να ειναι υπερβολη αλλα φαντασου οτι πιθανο ειναι να φταει 1 (ενα) δεντρο....Αυτό που έγινε απλά δεν υπάρχει ... Ο μετεωρολογικός σταθμός της Ελευσίνας δίνει 24ωρη βροχόπτωση 28 χιλιοστά ... δηλαδή τίποτα ...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αυτοψία Μητσοτάκη στις πληγείσες από τις φονικές πλημμύρες περιοχές
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/15/4290004%20(1).jpg[/img[/URL]]
κανει την προσευχη του ο κουλης
[i]θεε μου φυλαξε τις οφσορ της μαρεβας
και ευλογησον τις 14 βιλες μου
μην ελθετω ο φιλος μου ο χριστοφορακος
και φυλαξον την νουδου
αμην
[/i]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/politics/article/731812/mitsotakis-auto-pou-sumvainei-sti-mandra-einai-mia-aneipoti-tragodia/[/URL]
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2017/11/15/4290004%20(1).jpg[/img[/URL]]
και φυλαξον την νουδου
αμην
[/i]
[URL unfurl="true"]http://www.protothema.gr/politics/article/731812/mitsotakis-auto-pou-sumvainei-sti-mandra-einai-mia-aneipoti-tragodia/[/URL]
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
και φυλαξον την νουδου
αμην
[/i]
[/quote]
αρρωστο κομματοσκυλο εισαι
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
και φυλαξον την νουδου
αμην
[/i]
[/quote]
Ρε μαλακισμένο, τράβα ψόφα κάπου αλλού. Αν δεν αντέχεις ξελόγκαρε, πήγαινε μια βόλτα από την τοπική σου να ξελαμπικάρεις, ΗΛΙΘΙΕ.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, θα εφαρμοστούν μέτρα στήριξης τόσο των νοικοκυριών, όσο και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί, καθώς και μέτρα ομαλοποίησης της ζωής στις περιοχές που χτύπησε η θεομηνία.
Ανακοίνωσε ότι:
Ηδη έχει σχεδιαστεί και εφαρμόζεται η αξιοποίηση χώρων του στρατού, ή άλλων δημόσιων χώρων, για να μην υπάρξει από απόψε κανένας άστεγος, ή πεινασμένος, συμπολίτης μας, από όσους έχουν πληγεί.
Ήδη συγκροτούνται μικτά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών, της περιφέρειας και των Δήμων που έχουν πληγεί.
Θα διατεθεί το σύνολο των μηχανικών ώστε να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και να επουλωθούν τάχιστα οι πληγές.
Επίσης ευχαρίστησε όσους κάτω από αντίξοες συνθήκες πάλεψαν και παλεύουν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
Ανακοίνωσε ότι:
Ηδη έχει σχεδιαστεί και εφαρμόζεται η αξιοποίηση χώρων του στρατού, ή άλλων δημόσιων χώρων, για να μην υπάρξει από απόψε κανένας άστεγος, ή πεινασμένος, συμπολίτης μας, από όσους έχουν πληγεί.
Ήδη συγκροτούνται μικτά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών, της περιφέρειας και των Δήμων που έχουν πληγεί.
Θα διατεθεί το σύνολο των μηχανικών ώστε να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές και να επουλωθούν τάχιστα οι πληγές.
Επίσης ευχαρίστησε όσους κάτω από αντίξοες συνθήκες πάλεψαν και παλεύουν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
[size=20pt]ΑΛΒΑΝΕ,ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΣΙΧΑΜΑ!ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ![/size]............
AmoKomA
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2017
- Κριτικές
- 77
- Like
- 4.066
- Πόντοι
- 11.396
Ρε μαλακισμένο, τράβα ψόφα κάπου αλλού. Αν δεν αντέχεις ξελόγκαρε, πήγαινε μια βόλτα από την τοπική σου να ξελαμπικάρεις, ΗΛΙΘΙΕ.
Έχουμε μια ωραία πολιτισμένη συζήτηση και προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερους εμάς και τους γύρω μας...δεν χρειάζεται να τσαντιζεσε γιατί δεν θα βγάλεις άκρη...προσπέρασε τον...τα ίδια είχα και εγώ με άλλο μέλος και στο τέλος κατάλαβα ότι με αυτό το τρόπο χάνω το δίκιο μου και χαλάω τη διάθεση μου για καποιον τελειωμένο τύπο.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
τυπε ανεξαρτητα με πολιτικα πιστευω υπαρχουν 3-4 νικ εδω που ειναι σκουπιδια....δεν τσαντιζομαστε απλα τον φτυνουμεΈχουμε μια ωραία πολιτισμένη συζήτηση και προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερους εμάς και τους γύρω μας...δεν χρειάζεται να τσαντιζεσε γιατί δεν θα βγάλεις άκρη...προσπέρασε τον...τα ίδια είχα και εγώ με άλλο μέλος και στο τέλος κατάλαβα ότι με αυτό το τρόπο χάνω το δίκιο μου και χαλάω τη διάθεση μου για καποιον τελειωμένο τύπο.
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τύπε έχεις δίκιο. Χωρίς καπιταλισμό θα ζούσαμε σε σπηλιές και δεν θα τα είχαμε αυτά.
Γουστάρεις καπιταλισμό μωρή κουφάλα έτσι;
Ούτε να σε φτύσω...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, θα εφαρμοστούν μέτρα
Επίσης, ο κ .Τσακαλώτος είπε σε πανηγυρικό κλίμα και καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της πλειοψηφίας πως «πριν από δύο ώρες ξαναβγήκαμε στις αγορές, για να είναι πιο ελκυστικά τα ομόλογα στο νέο έτος».
«Έχει καταρριφθεί η καταστροφολογία σας» υπογράμμισε προς την αντιπολίτευση, για να προχωρήσει στην δεύτερη εξαγγελία, χωρίς ωστόσο αυτή την φορά να εισπράξει το χειροκρότημα από τους κυβερνητικούς βουλευτές «Σήμερα είχαμε συνάντηση με το ΔΣ των συμβολαιογράφων Αθήνας, Πειραιά, παρουσία [size=20pt]των κ.κ. Κοντονή και Τόσκα και βγάλαμε κοινή ανακοίνωση για το πώς θα προχωρήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Λύνουμε τα προβλήματα».[/size]
δηλαδη θα σας παρουμε τα σπιτια οποτε δεν θα εχετε τον φοβο να πνιγειτε μεσα σε αυτα
προχωρημενο
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Έχουμε μια ωραία πολιτισμένη συζήτηση και προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερους εμάς και τους γύρω μας...δεν χρειάζεται να τσαντιζεσε γιατί δεν θα βγάλεις άκρη...προσπέρασε τον...τα ίδια είχα και εγώ με άλλο μέλος και στο τέλος κατάλαβα ότι με αυτό το τρόπο χάνω το δίκιο μου και χαλάω τη διάθεση μου για καποιον τελειωμένο τύπο.
βλακακο κλωνε πες σε ολους πρωτα οτι ειχες ανοιξει 100δες κλωνους και ασε τα σαπια
φασιστα τρελο ντιν τραμπικε καθυστερα
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
--
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
---------
ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ...
-------------
ΚΑΙ..
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, Δ/Υ.. ΥΠΕΧΩΔΕ...
ΜΕΣΑ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ αν δεν γινει...δεν θα υπαρξει ποτε βελτιωση.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
---------
ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ...
-------------
ΚΑΙ..
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, Δ/Υ.. ΥΠΕΧΩΔΕ...
ΜΕΣΑ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ αν δεν γινει...δεν θα υπαρξει ποτε βελτιωση.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
------Ελλάδα των [size=20pt]έργων του πασοκ[/size]. Και τις αδιάφθορης υπηρεσίας δόμησης, δασικής και των εργολάβων που έχτιζαν νόμιμα. Και των εργολάβων δημοσίων έργων τα τελευταία 35 χρόνια που κατασκεύαζαν έργα πνοής, γέφυρες, φράγματα και δρόμους με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τα καταλληλότερα υλικά.
ας μην το παμε πολιτικα τυπε,....
ο καραμανλης αλλαξε τον συντελςστη δομησης..
ομως το πασοκ φερει ευθηνη για τα ΕΡΓΑ γιατι ΑΠΛΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΚΕΤΑ-
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ΤΥΠΟΙ εως τωρα δεν ειχα δει τηλεοραση ουτε ιντερνετ-
--
ας αφησουμε πολιτικα ποιος ευθηνεται ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ---
-----
Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ????
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ...
-------------------------------------------------
Υ.Σ οσο κ να μην γουσταρω αριστερα..κτλ..
ο τσιπρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΗ...
1970-ΣΗΜΕΡΑ....
σε 2 χρονια δεν θα αλλαζε κατι ο τσιπρακος...δεν φερει ευθηνη..
--
ας αφησουμε πολιτικα ποιος ευθηνεται ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ---
-----
Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ????
ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ...
-------------------------------------------------
Υ.Σ οσο κ να μην γουσταρω αριστερα..κτλ..
ο τσιπρας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΗ...
1970-ΣΗΜΕΡΑ....
σε 2 χρονια δεν θα αλλαζε κατι ο τσιπρακος...δεν φερει ευθηνη..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 305
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις