Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ο καπιταλισμός διέλυσε το περιβάλλον.
Καφαντάρη για τους 13 νεκρούς στη Μάνδρα: Φταίνε τα ακραία φαι...
Δεν έχουν τον θεό τους!
Καφαντάρη για τους 13 νεκρούς στη Μάνδρα: Φταίνε τα ακραία φαινόμενα που είναι συνέπεια της κλιματικής αλλαγής!
Τι σχέση έχει ο καπιταλισμός οταν δεν υπάρχει ρυμοτομία απο τις αντίστοιχες πολεοδομοκές αρχές και αφήσαν το καθένα να χτίζει να να περιφράζει οικόπεδα;
Και αυτό που λες είναι σωστό αλλά και το περιβάλλον έχει γαμηθει αχαλίνωτα από εμάς.Τι σχέση έχει ο καπιταλισμός οταν δεν υπάρχει ρυμοτομία απο τις αντίστοιχες πολεοδομοκές αρχές και αφήσαν το καθένα να χτίζει να να περιφράζει οικόπεδα;
Εννοειτε οτι φταίει η κλιματική αλλαγή και όχι τα μπαζωμένα ρέματα, τα αυθαίρετα και τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικα έργα
Και αυτό που λες είναι σωστό αλλά και το περιβάλλον έχει γαμηθει αχαλίνωτα από εμάς.
Πλέον τη βροχή που παλιότερα την έριχνε σε ένα μήνα, τώρα τη ρίχνει σε μια ώρα.
Τύπε πλέον δεν υπάρχει αγράμματος κανένας. Όλοι μορφωμένοι είμαστε. Όλοι οι Έλληνες έχουν πλεον τελειώσει η σπουδαζουν σε καποιο ΑΕΙ η ΑΤΕΙ...Εγω απλα παραθετω τισ μαλακειες της καθε μιας αγραμματης καργιολας πυ εχεικαι υφος γαμω το σπιτι της
Τύπε πλέον δεν υπάρχει αγράμματος κανένας. Όλοι μορφωμένοι είμαστε. Όλοι οι Έλληνες έχουν πλεον τελειώσει η σπουδαζουν σε καποιο ΑΕΙ η ΑΤΕΙ...
Και αυτό που λες είναι σωστό αλλά και το περιβάλλον έχει γαμηθει αχαλίνωτα από εμάς.
Πλέον τη βροχή που παλιότερα την έριχνε σε ένα μήνα, τώρα τη ρίχνει σε μια ώρα.
Της πουτανας γίνεται. Εγώ θυμάμαι παλαιότερα έβρεχε ψιλόβροχο αρκετές μέρες συνεχόμενα.ιδιαιτερα εδω στην Ελλαδα πλεον εχουμε αποκτησει τροπικο κλιμα...ξαφνικες νεροποντες υγρασια
Σωστά αλλά οι περισσότεροι επιστήμονες λένε πλέον ότι αυτά τα ακραία φαινόμενα είναι αποτέλεσμα της διαρκούς παρέμβασης μας στη φύση.Τύπε το κλίμα αλλάζει ούτως ή άλλως από μόνο του. Έχει συμβεί αμέτρητες φορές στο παρελθόν.
Σωστά αλλά οι περισσότεροι επιστήμονες λένε πλέον ότι αυτά τα ακραία φαινόμενα είναι αποτέλεσμα της διαρκούς παρέμβασης μας στη φύση.
Ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η μέση θερμοκρασία 1-1,5 C, είναι αδιαμφισβήτητο. Και πως να μην έχει ανέβει η θερμοκρασία όταν όλοι χρησιμοποιούμε air-conditioning, τα αμάξια έχουν 100πλασιαστει ξέρω γω, κόβουμε δέντρα για να χτίσουμε σπίτια κτλ.
Ο καπιταλισμός μπορεί να έχει και τα καλά του, αλλά νομίζω ότι χρεώνεται απολύτως την καταστροφή αυτή της φύσης.
Νομίζαμε ότι η επιστήμη θα μας βοηθήσει να κυριαρχησουμε στη φύση. Ως ένα βαθμό συνέβη. Ως έναν άλλο βαθμό όμως τρώμε πουτσα.