You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραγωδία στην Μάνδρα: 20 οι νεκροί από την κακοκαιρία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AmoKomA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 438
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
δεν φταιει η μαδουρου ουτε το ζαβοπουλο
ετσι λενε εδω μεσα και με βριζουν που πολιτικοποιω το θεμα
Συριζαίοι παντού τύπε ...
καλα εσυ και ολοι οι οπαδοι της φωφικο ετοιμαστειτε για κολλυβα την κυριακηδεν φταιει ο γλιτζης
εγω φταιω που πολιτικοποιω το θεμα
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 6.515
Πήρες μάτι χθες τον πολεοδόμο Μυκόνου με χρυσό συλλεκτικό Rolexακι;
Πηρες ματι τα μποτοξακια Δουρου?
Επισκέπτης
13-9-1986, αλλά εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, άλλο ο σεισμός κι άλλο οι πλυμμήρες. Κι επί του θέματος δε νομίζω να έβρεξε τόσο πολύ στην πληγείσα περιοχή όπως πέρυσι Σεπτέμβρη εδώ κάτω, που ευτυχώς δεν υπήρξαν τόσα θύματα (αν δεν απατώμαι ένας ηλικιωμένος & μία επίσης ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα).οπως στην καλαματα το 84...
Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι αφενός δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, αφετέρου υπάρχει παντελής αδιαφορία/αναισθησία τόσο από τις αρμόδιες αρχές αλλά κι από τον ίδιο τον κόσμο. Για παράδειγμα εδώ στο χωριό ένας μπετόβλακας πήγε κι έχτισε σπίτι γύρω στα 20 μέτρα από τον κεντρικό χείμαρρο. Λες και δεν είχε μέρος να πάει παραπέρα, BOEING, έρημα είναι εδώ χώροι υπάρχουν για να χτιστούν 100 σπίτια......
Όποτε κατεβάζει νερό έχει πρόβλημα. Ε ναι προκαλείς τη Φύση ρε...
Κι αν δεν ήταν κάπως ανυψωμένο το ρημάδι του τότε παίζει να τον βλέπατε στις ειδήσεις.
Λυπηρά γεγονότα συνέβησαν, τι άλλο να πω, θυμίζουμε 3κοσμική χώρα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
Πηρες ματι τα μποτοξακια Δουρου?
Για πολλά σούτχια και αυτή.
Ο άγνωστος παράγοντας σε όλες τις μελέτες είναι ο όγκος και η σύσταση των φερτών υλών.
Η περιοχή είναι γεμάτη βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ανοιχτές χωματερές και χαβούζες - οπότε και στοιβάζονται χιλιάδες κυβικά μέτρα υλικών ανεξέλεγκτα που παρασύρονται από τα νερά και φράζουν το σύμπαν ...
συγκρίνεσαι με τον Παπανικολάου ? εγω τον γνωρίζω πολυ καλά οπως και τον Ευθύμη τον Λέκκα και οι γνώμες μας συμπίπτουν ..... εσένα λοιπόν δεν σου πέφτει λόγος και ότι και αν πεις θεωρειται λαική γνώμη αδιάφορη και ασήμαντη για το ευρύ κοινό και για την πολιτεια ....
Απ'ότι λένε τώρα ο πρώτος καταπατητής στη Μάνδρα είναι ο ίδιος ο δήμος ! Οπότε τι να καθόμαστε να συζητάμε τώρα ? Μιλάμε για μια κατάσταση, όχι τριτοκοσμική, αλλά τεταρτοκοσμική...
οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αρβανίτες δηλαδή χοντροκέφαλοι αλβανοί ..... τα γεγονότα επιβεβαιώνουν την ποιότητα των κατοίκων της περιοχής ....
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
συγκρίνεσαι με τον Παπανικολάου ? εγω τον γνωρίζω πολυ καλά οπως και τον Ευθύμη τον Λέκκα και οι γνώμες μας συμπίπτουν ..... εσένα λοιπόν δεν σου πέφτει λόγος και ότι και αν πεις θεωρειται λαική γνώμη αδιάφορη και ασήμαντη για το ευρύ κοινό και για την πολιτεια ....
τι ειπες ρε συ?
τι ειπες ρε συ?
δεν γνωριζεις ανάγνωση ?
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εδώ ρε το '99 ο σεισμός είχε γαμήσει Νέα Φιλαδέλφεια και Μενίδι, η Μάνδρα θα γλύτωνε από φυσική καταστροφή;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
οχι...μου τα διαβαζουνεδεν γνωριζεις ανάγνωση ?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.012
- Πόντοι
- 5.506
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
απο την κυριακη θα αρχισει κρυο
το ειπε ο καλλιανος ο μετεωρολογος της νδ στην εκπομπη του μυλωνακη
οι κατσαπλιαδες κοψανε το επιδομα πετρελαιου και ο κοσμος θα καιει τα κουτσουρα του λιλα
αν πεθανουν ανθρωποι θα ειναι δολοφονοι εκ προθεσεως
οι κατσαπλιαδες κοψανε το επιδομα πετρελαιου και ο κοσμος θα καιει τα κουτσουρα του λιλα
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.048
- Πόντοι
- 6.515
απο την κυριακη θα αρχισει κρυο
Τυπε βλεπεις μυλωνακη. Ανεβηκες στην εκτιμηση μου
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Στο "δεν" μπαίνει παντα "ν" (κατά τη γνώμη μου) διότι μπερδεύεται με το "δε" που εχει εντελώς διαφορετική σημασία.Λάθος μου, ίσως ένα κόμμα στο "επίσης" για να γίνει πιο κατανοητό, απλά πριν από το "φταίνε" δε μπαίνει 'ν'.
Αντίδραση και ανατροπή των κανόνων που μας μάθανε στο δημοτικό
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Ρε τυπε Jhonny64. O Συριζα ειναι μια απο τις χειροτερες κυβερνησεις. Συμφωνουμε απολυτα. Ειναι για κρεμασμα μαζι με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αν και μπορεις να διαφωνισεις. Δεν φταει ομως ο Συριζα 100% για την καταστροφη αυτη. Εχουν δικιο οι τυποι που σου λενε οτι δεν γινεται να φταει μια κυβερνηση 2 χρονων.
Δηλαδη αν αυριο βγει το κομμα σου στην κυβερνηση και σε 3 μερες γινει μια καταστροφη θα φταει ο εκαστοτε πρωθυπουργος? Φταιει και η σημερινη κυβερνηση αναμφιβολα σε αυτο που εγινε αλλα αντιπλυμηρικα εργα χρειαζεται ολη η Ελλαδα. Και να θελανε σε 2 χρονια που ασχοληθηκαν με μνημονια και ξεζουμισμα δεν γινεται....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 305
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις