Νέα

Τραγικό τροχαίο στο Μοσχάτο: ΙΧ σκότωσε πεζή μητέρα με το παιδί της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agios69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
29
Πόντοι
16
Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά και μόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου,όταν οδηγείς στην πόλη πάντα υπάρχει το απρόβλεπτο παιδί,σκυλί,ποδήλατο κτλ.
Λάθος κάνεις. Σου διαφεύγει ότι το ποδήλατο είναι όχημα και κάποιος το οδηγεί και αυτός ο κάποιος έχει ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να το βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με το παιδί και το σκύλο. Έλεος, ανοησία έγραψες.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.112
Πόντοι
456
Λάθος κάνεις. Σου διαφεύγει ότι το ποδήλατο είναι όχημα και κάποιος το οδηγεί και αυτός ο κάποιος έχει ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν να το βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με το παιδί και το σκύλο. Έλεος, ανοησία έγραψες.

Ούτε το ποδήλατο μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με το αυτοκίνητο,το φορτηγό και το λεωφορείο και να αποκαλείται όχημα.Ποδήλατα,σκέιτ,ρόλλερς κλπ πρέπει φυσικά να εφαρμόζουν τον κοκ όπως ένας πεζός γιατί έχουν τον όγκο και τη δύναμη ενός ανθρώπου, δεν είναι δυνατό να θεωρούνται βαρέα οχήματα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.317
Πόντοι
10.336
οτι και να λεμε, ο πρωτος φταιχτης ειναι ο οδηγος... δεν εχει σημασια αν πεταχτηκε ποδηλατης ή γατα ή εξωγηινος μπροστα του. εφοσον εχει ξεπεραστει το οριο ταχυτητας και υπαρχει νεκρος, τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε. και επειδη στο τιμονι ειμαι και γω μαλακας, αν βαζετε τον εαυτο σας στη θεση του οδηγου και νιωθετε αδικημενοι, βαλτε τον εαυτο σας στη θεση του αντρα (πατερα) της γυναικας (και του παιδιου), και πειτε μου πως νιωθετε....

ναι, πρεπει να γαμηθουν οι ανευθυνοι ποδηλατες,
αλλα πρεπει να γαμηθουν και τα μαλακιστηρια που πιανουν τιμονι και νομιζουν οτι καβαλανε πατινι.

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
142
Πόντοι
1
Το όριο σε κατοικημένες περιοχές είναι [size=50pt]50 χλμ. / ώρα[/size].

Και μετά λέμε γιατί γίνονται ατυχήματα........

ξυπνοπουλι γατακι ας πηγαινε αυτος με 10 χλμ/ω μονο απο τα 50 χλμ που λες εσυ και εγω θα πληρωνα την κληση και τον δικηγορο.Την αλλη φορα που θα οδηγησεις σε δρομους κοιτα λιγο και της πινακιδες.

Επισκέπτης
Ούτε το ποδήλατο μπορεί να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι με το αυτοκίνητο,το φορτηγό και το λεωφορείο και να αποκαλείται όχημα.Ποδήλατα,σκέιτ,ρόλλερς κλπ πρέπει φυσικά να εφαρμόζουν τον κοκ όπως ένας πεζός γιατί έχουν τον όγκο και τη δύναμη ενός ανθρώπου, δεν είναι δυνατό να θεωρούνται βαρέα οχήματα.
Ότι εχει τροχους είναι οχημα!
Και για μενα μεγαλο λαθος είναι που τα ποδήλατα δεν φερουν πινακίδες και οι αναβατες καποια μορφη διπλώματος.
Ας είναι και αυτοκινητου η μοτοσικλέτας. Ετσι ώστε να είναι δεδομενο ότι γνωριζει τον ΚΟΚ και να μπορεις να τον τιμωρισεις για την οποια παραβαση.
Φτανει με τα βλαμμενα που κανουν προσπερασεις με τα ποδήλατα και περνανε τα φαναρια με κοκκινο!

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας

Είναι φοβερή η επιθετικότητα και τα συμπλέγματα που βγάζουν όλοι όσοι οδηγούν οποιοδήποτε όχημα που εκφράζεται με βρισιές, χειρονομίες, ουρλιαχτά κλπ κλπ. Ιδιαίτερα οι γυναίκες είναι σε άλλο επίπεδο.
Επίσης είναι φοβερή η μεταστροφή της συμπεριφοράς όταν κατέβεις και αρχίσεις να τους πλησιάζεις. Τότε το 99% ψάχνει να βρει που θα κρυφτεί.
Κλασική περίπτωση βλάβης που χρήζει ψυχίατρο...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
Η κλασικη λογικη του μαλακοελληνα? τι θα περιμενω ΕΓΩ το κρατος να κανει ποδηλατοδρομους? ΕΓΩ ειμαι πιο μπροστα απο ττο κρατος και ξερω καλυτερα! θα βγαλω ωραιοτατα το ποδηλατακι μου στον δρομο? εμποδιζω? δεν εμποδιζω? τρομαζω στην σκεψη να μην ειχαμε αεροδρομια και να μπορουσες να παρεις αεροπλανο....
Το ποιος εχει τη λογικη του μαλακοελληνα φαινεται απο τα λεγομενα σου. Δεν απορω καθολου πραγματικα, οι πιο πολλοι ελληνες αλλωστε οπως ειπα και πιο πανω κοιτανε να γαμησουν ολους τους υπολοιπους και να μην τους πειραξεις ουτε τριχα, δηλαδη μονο την ανεση τους και στ'αρχιδια τους οι υπολοιποι. Δεν ειναι κακο να κανετε και αυτοκριτικη καμια φορα. Δεν εχετε παραπανω δικαιωματα ουτε στο δρομο ουτε πουθενα. Κι οσο για τις μαλακιες που ελεγες πριν να πατησουν κανεναν με ποδηλάτο για να φοβηθουν οι αλλοι, ευχομαι να το παθεις εσυ οχι απαραιτητα με ποδηλατο να δεις τι ωραια που ειναι μαλακιστηρι  :rockon:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
Πάρτε το χαμπάρι:

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Αυτό έχουν δείξει οι έρευνες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Εκεί όπου αυξήθηκαν τα όρια ταχύτητας (πχ ΗΠΑ) αυξήθηκαν και τα θανατηφόρα ατυχήματα.

Στην Ελλάδα το 73% των ατυχημάτων συμβαίνει μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Μαντέψτε γιατί........

Και εμένα μου την σπάνε οι ποδηλάτες που πιάνουν όλη την Πεντέλης αλλά μου την σπάνε και τα διπλοπαρκαρισμένα του "πετάχτηκα μωρέ μέχρι τον φούρνο".

Και εμένα μου την σπάνε τα παπιά στην Αττική Οδό ή στον Κηφισό.

Αλλά πατάω φρένο και πάω όσο το δυνατόν πιό μακρυά τους. Ή στρίβω για να πάω από αλλού.

Γιατί με το να πηγαίνετε με 150 στην Συγγρού ή 120 στην Κηφισίας (όχι ότι δεν το έχω κάνει) πόση ώρα νομίζετε ότι κερδίζετε συνολικά σε μία διαδρομή μέσα στην Αθήνα; 5 λεπτά / 10 λεπτά;
Αξίζει τον κόπο;
πεστα ρε φιλε, να αγιασει το στομα σου!  :rockon:

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
549
Πόντοι
301
καλημερα παιδια (ασχετο σχετικο αλλα θα πω τον πονο μου)
την κυριακη γυριζα απο την ε.ο. αθηνων-κορινθου, περιπου στο υψος των αγ. θεοδορων κ ενω ημουν στην δεξια λουριδα με καμια 100χλμ ερχετε ενα saab να με περασει απο τη λεα. φοβηθηκε φενετε οτι δεν χωραει (γιατι πριν με ειχαν περασει κ αλλοι) και ξεκιναει φωτα - κορνες, μπενει στην μεσεα με προσπερναει κ πατειε φρενο. ο μπαρμπας καμια 50αρια χρονων με την γυναικα κ 3παιδια στο πισω καθησμα. φυσικα επεσε το αναλογο βρισιδι. πειτε μου τη παιδία θα δωσει στα παιδια του που οδηγουσε στην λεα γιατι τελικα συνεχεισε απο εκει? ειμαστε απιθανοι

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Ουτε το ποδηλατο φταιει ουτε το παπακι στην Αττικη οδο που ειπωθηκε αλλα αυτος που τα χρησιμοποιει και τι συμπεριφορα επιδεικνυει.Οποιος θελει να παει γρηγορα μπορει να το κανει και απο την αριστερη λωριδα και ας αφησει τη δεξια για τους υπολοιπους.Οσον αφορα τα ποδηλατα ετυχε να δω αργα χθες το βραδυ διασταυρωση Λιοσιων και Αγιου Μελετιου μικρο παιδι με ενα μεγαλο ποδηλατο να πηγαινει χαζολογωντας και οδηγωντας επικινδυνα.Με τους οδηγους απο διπλα και τους μηχανακηδες να τραβανε τα μαλια τους και να μουρμουριζουν αφου στο συγκεκριμενο σημειο εχουν γινει πολλα και σοβαρα  ατυχηματα.Αλλα απ την αλλη μου εχει τυχει να πηγαινω στην Εθνικη και στην εξοδο προς Βαρυμπομπη να πεταγεται τελευταια στιγμη και με μεγαλη ταχυτητα θηριωδες τζιπ και να περναει ξυστα απο αλλο αυτοκινητο που πηγαινε κανονικα.Η στη Κυψελη ποσα ατυχηματα εχουν γινει με θυματα δικυκλυστες που ενω αυτοι πηγαινουν σωστα πεταγονται μαυροι που δε σταματανε σε ΣΤΟΠ και τους στελνουν στο νοσοκομειο.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
την κυριακη γυριζα απο την ε.ο. αθηνων-κορινθου, περιπου στο υψος των αγ. θεοδορων κ ενω ημουν στην δεξια λουριδα με καμια 100χλμ ερχετε ενα saab να με περασει απο τη λεα. φοβηθηκε φενετε οτι δεν χωραει (γιατι πριν με ειχαν περασει κ αλλοι) και ξεκιναει φωτα - κορνες, μπενει στην μεσεα με προσπερναει κ πατειε φρενο. ο μπαρμπας καμια 50αρια χρονων με την γυναικα κ 3παιδια στο πισω καθησμα. φυσικα επεσε το αναλογο βρισιδι. πειτε μου τη παιδία θα δωσει στα παιδια του που οδηγουσε στην λεα γιατι τελικα συνεχεισε απο εκει? ειμαστε απιθανοι
οδηγουν και κανουν προσπερασεις στη λεα και μετα φταινε τα ποδηλατα και πρεπει να τα απαγορευσουν, μονο εδω συμβαινουν αυτα  :rockon:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.567
Πόντοι
5.565

ποιά ΛΕΑ...;;; Η ΛΕΑ για τη συγκεκριμένη και μεγάλη μερίδα οδηγών είναι δρόμος ταχείας κυκλοφορίας όταν πήζουν οι άλλες λωρίδες. Ο <<έξυπνος>> οδηγός δε θα κάτσει να περιμένει, θα την 'κάνει' όπως μπορεί, σαν κουρσάρος, σαν άρπαγας. Αυτή είναι η παιδεία, αυτή είναι η συνείδηση του κάτοικου. Κουτοπονηριά, 'καπατσωσύνη', λαμογιά.

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
549
Πόντοι
301
επειδη εχω οδηγησει αρκετα χλμ στο εξωτερικο, ο μονος που δεν μπορει να το καταλαβει οτι η αριστερη ειναι για εκεινους που τρεχουν ειναι ο ελληνας. θες να τρεξεις αριστερα δεν θες δεξια πιο ειναι αυτο που δεν καταλαβενουμε η να εισαι στην δεξια κ ο μπροστινο σου στην εθνικη να πηγενει με 80 κ να παταει κ φρενο :uglystupid:. μια στοιχειωδες παιδια που δεν την εχουμε.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
οδηγουν και κανουν προσπερασεις στη λεα και μετα φταινε τα ποδηλατα και πρεπει να τα απαγορευσουν, μονο εδω συμβαινουν αυτα  :rockon:

Η μαλακία δεν πηγαίνει με το όχημα αλλά με τον οδηγό του.
Εϊμαι σίγουρος ότι ο ποδηλάτης που βρίζει τους οδηγούς αυτοκινήτων για τις μαλακίες που κάνουν όταν οδηγάει αυτοκίνητο κάνει τις ίδιες μαλακίες με τους άλλους και βρίζει τους ποδηλάτες...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
σε καποιες περιπτωσεις θα ισχυει και αυτο. Ο ποδηλατης ειναι πανω απ ολα ανθρωπος, οπως ασυνειδητοι υπαρχουν σε ολες τις κατηγοριες, παπαδες, οδηγοι, δημοσιοι υπαλληλοι, επιχειρηματιες κτλ. αυτο ισχυει και με τους ποδηλατες, δε θα μπορουσε να ηταν διαφορετικα  :rockon:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Οι δρόμοι των περισσότερων Ελληνικών πόλεων δεν είναι σχεδιασμένοι για ποδήλατα πως να το κάνουμε. Ούτε είναι υποχρεωμένος ο οδηγός να είναι τσιταρισμένος συνέχεια από που θα του σκάσει ninja gaiden ο κάθε "ποδηλάτης" που νομίζει ότι είναι στη παιδική χαρά και πρέπει να κόψει τον πούτσο του ο άλλος να τον παίρνει χαμπάρι απ' όπου και όπως σκάσει στον δρόμο. 

Ωραίο το ποδήλατο και μια χαρά εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης αν ζεις σε πόλη που έχει προνοήσει για την χρήση του:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
Οι δρόμοι των περισσότερων Ελληνικών πόλεων δεν είναι σχεδιασμένοι για ποδήλατα πως να το κάνουμε. Ούτε είναι υποχρεωμένος ο οδηγός να είναι τσιταρισμένος συνέχεια από που θα του σκάσει ninja gaiden ο κάθε "ποδηλάτης" που νομίζει ότι είναι στη παιδική χαρά και πρέπει να κόψει τον πούτσο του ο άλλος να τον παίρνει χαμπάρι απ' όπου και όπως σκάσει στον δρόμο. 

Ωραίο το ποδήλατο και μια χαρά εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης αν ζεις σε πόλη που έχει προνοήσει για την χρήση του:

[/quote οι δρομοι ειναι φτιαγμενοι για ολους τους πολιτες, ειτε το θες ειτε οχι. Οι μονοι δρομοι που ειναι μονο για αυτοκινητα ειναι οι αυτοκινητοδρομοι, τελος  :rockon:

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
379
Πόντοι
2.272
Μάγκες η ουσία είναι η εξής: αν κανένας οδηγός οποιουδήποτε οχήματος ή πεζός δεν παραβίαζε τον Κ.Ο.Κ. δεν θα γίνονταν ατυχήματα, παρά μόνο από αστάθμητους παράγοντες, όπως π.χ. λάδι στο οδόστρωμα, πάγος, μηχανικό σφάλμα κτλ. Όλα τα άλλα απλά είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας του εκάστοτε καραγκιόζη και δυσλειτουργίας του σωρού από σκατά που έχει για εγκέφαλο. Τι να κάνουμε κύριοι, αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Να τη χαίρεστε.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
οι δρομοι ειναι φτιαγμενοι για ολους τους πολιτες, ειτε το θες ειτε οχι. Οι μονοι δρομοι που ειναι μονο για αυτοκινητα ειναι οι αυτοκινητοδρομοι, τελος  :rockon:

Εγώ τύπε δεν θέλω τίποτα. Καλό είναι να γυρνάνε όλοι στα σπίτια τους. Ο καθένας ότι καταλαβαίνει.

Πάντως με τη συνθηματολογία δεν λύνεται κάτι. Προφανώς οι δρόμοι είναι για όλους αλλά η χρήση τους προφανώς όχι.  Οι δρόμοι είναι για τα οχήματα, τα πεζοδρόμια για τους πεζούς.  Τα πεζοδρόμια είναι για όλους τους πολίτες, αυτό δε σημαίνει ότι θα καβαλήσω το πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο και όποιον πάρει ο χάρος.

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Εγώ καλά το έγραψα μάλλον εσύ ανόητα σκεφτεσαι. Εκτός και αν νιώθεις ότι οδηγείς οδοστρωτήρα η άρμα μάχης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom