Νέα

Τραγικό τροχαίο στο Μοσχάτο: ΙΧ σκότωσε πεζή μητέρα με το παιδί της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agios69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
Εγώ τύπε δεν θέλω τίποτα. Καλό είναι να γυρνάνε όλοι στα σπίτια τους. Ο καθένας ότι καταλαβαίνει.

Πάντως με τη συνθηματολογία δεν λύνεται κάτι. Προφανώς οι δρόμοι είναι για όλους αλλά η χρήση τους προφανώς όχι.  Οι δρόμοι είναι για τα οχήματα, τα πεζοδρόμια για τους πεζούς.  Τα πεζοδρόμια είναι για όλους τους πολίτες, αυτό δε σημαίνει ότι θα καβαλήσω το πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο και όποιον πάρει ο χάρος.
ακριβως αυτο εγινε ομως ρε φιλε, καβαλησε το πεζοδρομιο και την κλαινε τη μανα και ισως και το παιδακι...και δεν νομιζω οτι ειπα καποια συνθηματολογια. Η χρηση των δρομων ειναι δικαιωμα ολων, οσο πιο νωρις το καταλαβουν ολοι τοσο καλυτερα. Οταν μπουν καποιοι κελι 33 επειδη σκοτωσαν ποδηλατη θα χαλαρωσουν και οι υπολοιποι αμεσως. Αλλα ποτε εφαρμοστηκαν οι νομοι εδω? μεγαλη συζητηση, δεν ειναι για τωρα  :think:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ότι εχει τροχους είναι οχημα!
Και για μενα μεγαλο λαθος είναι που τα ποδήλατα δεν φερουν πινακίδες και οι αναβατες καποια μορφη διπλώματος.
Ας είναι και αυτοκινητου η μοτοσικλέτας. Ετσι ώστε να είναι δεδομενο ότι γνωριζει τον ΚΟΚ και να μπορεις να τον τιμωρισεις για την οποια παραβαση.
Φτανει με τα βλαμμενα που κανουν προσπερασεις με τα ποδήλατα και περνανε τα φαναρια με κοκκινο!
Ετσι, πεστα. Ολοσωστος. Οποτε τους συμφερει ειναι οχημα, οποτε δεν, πεζοι.

Αν δε βαζουν μυαλο με το καλο, να βαλουν με το κακο. Δεκα χρονια, δεν εχω δει εναν γαμημενο ποδηλατη να σταματαει σε κοκκινο.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
απλως για πληροφορηση. για να σταματησει ενας ποδηλατης στο κοκκινο πρεπει να βγαλει τα ποδια του που ειναι μπλοκαρισμενα στα πεταλ. Μετα να περιμενει και οταν αναωει παλι πρασινο να τα ξαναβαλει για να ξεκινησει, η διαδικασια αυτη μπορει να παρει καποια δευτερολεπτα αναλογα το ποσο εμπειρος ειναι ο καθενας. Οποιος πιστευει οτι δε θα γαμηθουν στις κορνες στο μεταξυ να μου σφυριξει κλεφτικα! οτι κανι να πειτε εχετε αδικο  :rockon:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
απλως για πληροφορηση. για να σταματησει ενας ποδηλατης στο κοκκινο πρεπει να βγαλει τα ποδια του που ειναι μπλοκαρισμενα στα πεταλ. Μετα να περιμενει και οταν αναωει παλι πρασινο να τα ξαναβαλει για να ξεκινησει, η διαδικασια αυτη μπορει να παρει καποια δευτερολεπτα αναλογα το ποσο εμπειρος ειναι ο καθενας. Οποιος πιστευει οτι δε θα γαμηθουν στις κορνες στο μεταξυ να μου σφυριξει κλεφτικα! οτι κανι να πειτε εχετε αδικο  :rockon:
Οποτε προτιμαει να παραβιασει το κοκκινο... Μιλαμε για εξωγηινη ηλιθιοτητα. Δε σωζεται με λογια λοιπον η παραπανω "λογικη" του ποδηλατη. Μονο πουτσα και 1500 ευρω προστιμο. :)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
δε μου απαντησες ομως. αν ηταν μπροστα σου ποδηλατο στο κοκκινο και μεχρι να ξεκινησει περνουσαν 4-5 δευτερα θα του κορναρες η θα περιμενες? αν κορναρες και εσυ και οι πισω πολυ θα χαιρομουν να ημουν εκει να σας τα σπασω τα γαμωαυτοκινητα σας. Η αληθεια ειναι μια, λογω της εκτεταμμενης ελειψης παιδειας και της γενικης καταστασης που επικρατει στην Ελλαδα, κριση κτλ ο καθενας κανει το πιο ευκολο για αυτον, ξεσπαει σε οτιδηποτε αλλο και αποφευγει να κοιταει τα μουτρα του στον καθρεφτη  :rockon:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.944
Πόντοι
9.095
εσυ τυπε πιανεις ολη τη λωριδα με το ποδηλατο σου θες να μας πεις?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δε μου απαντησες ομως. αν ηταν μπροστα σου ποδηλατο στο κοκκινο και μεχρι να ξεκινησει περνουσαν 4-5 δευτερα θα του κορναρες η θα περιμενες? αν κορναρες και εσυ και οι πισω πολυ θα χαιρομουν να ημουν εκει να σας τα σπασω τα γαμωαυτοκινητα σας. Η αληθεια ειναι μια, λογω της εκτεταμμενης ελειψης παιδειας και της γενικης καταστασης που επικρατει στην Ελλαδα, κριση κτλ ο καθενας κανει το πιο ευκολο για αυτον, ξεσπαει σε οτιδηποτε αλλο και αποφευγει να κοιταει τα μουτρα του στον καθρεφτη  :rockon:
Σιγα μαρη που θα μας σπασεις τα "γαμωαυτοκινητα" μας. Προσεχε μη σκονταψεις με τα ψιλοτακουνα. Και να σου πω μαρη? Αφου μας σπασεις τα αυτοκινητα θα μας κανεις κηρυγμα για την παιδεια που δεν εχουμε και πώς να ειμαστε ευγενικοι στο δρομο ή πριν? :think: Γελοιε. Αναξιος περαιτερω σχολιασμου.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
παια μαρη ρε αρχιδα? και το προστιμο και πουτσα που ειπες πριν εχουν θεση μονο στην κωλαρα σου. Καθε αλλη συζητηση ειναι περιττη

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
εσυ τυπε πιανεις ολη τη λωριδα με το ποδηλατο σου θες να μας πεις?
οχι φιλε μου δεν πιανω ολη τη λωριδα αλλα αν κατσω δεξια και ξεκινησει το φαναρι, μεχρι να ξεκινησω ειναι ευκολο να φανταστεις τι θα συμβει...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.944
Πόντοι
9.095
τιποτα δε θα συμβει!μιλαμε για ποδηλατο ετσι?που δε πιανει πανω απο ενα μετρο με σενα απανω.μου ειναι πολυ συσκολο να καταλαβω πως θα κανεις μποτιλιαρισμα....

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.117
Πόντοι
736
φιλε μου αυτο το ενα μετρο μεταξυ πεζοδρομιου και αυτοκινητου δεν υπαρχει ουτε κατα διανοια. Επισης ειναι ευκολο να φανταστεις τι θα συμβει αν οπως λες παει ο ποδηλατης δεξια που σημαινει οτι μεταξυ του διπλανου αυτοκινητου και του παραδιπλα, ευλογα μειωνεται η αποσταση, αν αναμεσα απο τα δυο αυτοκινητα περιμενει και ενα μηχανακι, η ξεκινησει το μηχανακι στο πρασινο μαντευω οτι ο οδηγος του αυτοκινητου ανετα θα κανει λιγο το τιμονι δεξια και τον κλαιγανε μετα τον ποδηλατη. σκεψου το και θα καταλαβεις

Επισκέπτης
θανατος στους ποδηλατες. αι στο διαολο μας εχουν πρηξει τα αρχιδια οι γαμημενοι.

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Αντιγράφω σχετικά με τα αίτια του τραγικού τροχαίου:        Σύμφωνα με την Τροχαία, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Μοσχάτου, δύο αυτοκίνητα που κινούνταν παράλληλα συγκρούστηκαν. Στη συνέχεια, το ένα από τα δύο οχήματα εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά, παρασύροντας ότι υπήρχε μπροστά του.
Το όχημα αυτό το οδηγούσε ένας 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται τώρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ διένυσε ορισμένα μέτρα ανεξέλεγκτο, «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, χτύπησε μια κολώνα και παρέσυρε την άτυχη μητέρα και το παιδί της.

Ο 19χρονος δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του το οποίο σταμάτησε στη δεύτερη κολόνα του πεζοδρομίου της λεωφόρου Ποσειδώνος, αφήνοντας τους πάντες άφωνους από το τρομακτικό αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης πορείας του.
Αμέσως πολίτες έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.

Η άτυχη γυναικά και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε στο Παίδων. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα η άτυχη μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της.
Τι λέει ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου στο protothema.gr

«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα πικραμένος από το χθεσινοβραδινό δυστύχημα», ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr ο 78χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μοσχάτο.
Ο συνταξιούχος του ΟΤΕ διευκρινίζει πως εκείνος οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα όταν ξαφνικά κάτι τον χτύπησε πίσω δεξιά.
«Το αυτοκίνητο μου εκινείτο στην αριστερή λωρίδα. Ήμουν εντελώς μόνος στο δρόμο και πήγαινα στο σπίτι μου μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησα στο σπίτι της κόρης μου. Κάποια στιγμή νιώθω έναν δυνατό κραδασμό πίσω δεξιά στο αυτοκίνητο μου, σαν κάτι να με χτύπησε. Αυτόματα κοίταξα την δεξιά πλευρά μου όπου αντίκρισα ένα σύννεφο καπνού και σκόνης. Ήταν τρομακτικό. Είδα το αυτοκίνητο στην απέναντι μεριά του πεζοδρομίου. Δεν είδα την μητέρα και το παιδί, μετά το έμαθα», είπε συγκλονισμένος ο 78χρονος.

«Αφού έγινε το τροχαίο, φρενάρω το όχημα μου και κατεβαίνω για να πάω να βοηθήσω, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή τηλεφωνώ στην τροχαία και στο ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια, αφού έδωσα τα στοιχεία μου στην αστυνομία, έφυγα. Είμαι συγκλονισμένος από το συμβάν. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι να γίνουν οι τραυματίες καλά», είπε με λύπη....
ρε πουτανιαριδες ο οδηγος του αυτοκινητου χρειαστηκε 2 κολονες για να σταματηση και λετε οτι φτεναι οι ποδηλατες;μηπως ετρεχε ο μπασταρδος;
να πεθανει στα αρχιδια μου....αντε με το μαλακιστηρη......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Eνα μονο σχόλιο απο μένα.

Κι εμενα μου την σπανε οι ποδηλατες και ο τροπος που οδηγουν.

Απο την αλλη ομως, θυμαμαι αυτο που μου ειχε πει καποτε ενας φίλος ποδηλατης: "Κάθε φορα που αποθαρρυνεις και κατακρινεις καποιον ποδηλατη να βγει στο δρομο με το ποδηλατο του, εχεις προσθεσει ενα ακομη αυτοκινητο στους δρομους".

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.806
Πόντοι
2.646
θανατος στους ποδηλατες. αι στο διαολο μας εχουν πρηξει τα αρχιδια οι γαμημενοι.

cool down άνθρωπε...Δεν είναι όλοι οι ποδηλάτες προβληματικοί, όπως και δεν είναι όλοι οι αυτοκινητιστές σωστοί :huh:

Η ανθρώπινη βλακεία σκοτώνει γενικώς...Μην βάζεις στάμπες...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.944
Πόντοι
9.095
καλμα μαγκες....το ρεζουμε ειναι ενα!ελλειψη παιδειας κ υποδομων.

Επισκέπτης
Α δηλαδή για να μην σου κορναρουν και χαλασεις τη ζαχαρενια σου ρισκάρεις να κατσεις κανα 2μηνο στην εντατικη και ενας χριστιανος να χασει τον υπνο του...
Μπραβο ρε φιλε!

Επισκέπτης
Και για να μην τα πολυλογουμε το ποδηλατο είναι η για αθληση η για μετακινηση.
Στη πρωτη περιπτωση στα παπαρια μου να πας σε ποδηλατοδρομο οπου υπαρχει να αθληθεις η σε προφυλαγμενο χωρο. Κ εγω γουστάρω να αθλούμαι αλλα δεν πεφτω για καμψεις στην Ποσειδωνος...
Στην δευτερη περιπτωση από τη στιγμη που επιτρεπεται το ποδηλατο σε μετρο και τραμ, να τσακιστείς να πας να τα χρησιμοποιησεις και να μην βγαινεις σε μεγαλους δρομους. Και αν χρειαζεται να κυκλοφορισεις σε καποιον τετοιο δρομο γιατι δεν γινεται αλλιως θα καθεσαι κλαρινο, τερμα δεξια και θα σεβεσαι τον ΚΟΚ.
Αδεια ποδηλατου και πινακιδα σε ολους!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Εντελώς άκυρο επιχείρημα!Σαφώς και ο ΚΟΚ προβλέπει ότι ο οδηγός βαρύτερου οχήματος οφείλει να δείχνει αυξημένη προσοχή στα μικρότερα οχήματα,(όπως και αντίστοιχα ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει την προστασία των πιο αδύναμων και απροστάτευτων μελών της κοινωνίας,και είναι ποινικά κολάσιμο να εκμεταλλευτείς έναν αποδεδειγμένα νοητικά ανάπηρο),αλλά ο οδηγός του ασθενέστερου οχήματος,με πρώτο μέλημα την αυτοπροστασία,παραχωρεί ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα σε αμφισβητούμενες διασταυρώσεις,πόσο μάλλον σε κόκκινο φανάρι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom