Νέα

Τραγικό τροχαίο στο Μοσχάτο: ΙΧ σκότωσε πεζή μητέρα με το παιδί της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agios69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Που βρεθηκε ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ σε δρομο? Εχετε δει πολλους να κυκλοφορουν? Αφου ολοι τους κυκλοφορουν με το μετρο! Μπειτε σε ενα βαγονι ΗΣΑΠ και θα μετρησετε περισσοτερα ποδηλατα απ'οτι επιβατες!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.581
Πόντοι
1.706
Απλώς στη μπουρδελλάδα δεν τα χρησιμοποιούν όπως στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο
Δεν έχω δει ποδηλάτες αλλού στην Ευρώπη να περνάνε με κόκκινο όποτε τους καυλώσει, να σταματάνε σαν τροχονόμοι την κυκλοφορία σε λεωφόρους για να τις διασχίσουν κάθετα όποτε τους καυλώσει, να κινούνται σε όποιο ρεύμα κυκλοφορίας και σε όποια λωρίδα τους καυλώσει και φυσικά να θεωρούν εαυτούς άλλοτε πεζούς και άλλοτε οχήματα, ανάλογα πάλι με τις καύλες τους.

Πριν λιγο περασα απο εκει, στο φαναρι πριν τον Πριαμο πιανει κοκκινο, κοκκαλωσαν λεοφωρεια και ΙΧ και ενας γυφτος με ποδηλατο, ο οποιος πριν ειχε μπει στην Ποσειδωνος στο ξεκαρφωτο στην αριστερη λωριδα, και παρεμεινε οσο εκανε ποδηλατο εκει, γραφει το κοκκινο και περναει φουλαριστος.  Μια γυναικα που ειχε μολις ξεκινησει να περναει την διαβαση προφτασε να σταματησει.

Σε πια κολωνα εγινε το τραγικο δεν μπορεσα να καταλαβω.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.125
Πόντοι
456
Η υπαιτιότητα για το συγκεκριμένο τροχαίο δεν είναι 100% του οδηγού,από τους ποδηλάτες ξεκίνησε το τροχαίο.Ο οδηγός κατευθυνόταν με σχετικά μεγάλη ταχύτητα(όχι μαλιοκουβαρα) από Πειραιά προς Αθήνα,στο ύψος του ξενοδοχείου Priamos gls,Ποσειδώνος 53 Μοσχάτο,λίγοι ποδηλάτες επιχείρησαν να διασχίσουν κάθετα την Ποσειδώνος,ο οδηγός για να τους αποφύγει έκανε ελιγμό στην συνεχεία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην *"γυναίκα με το ανήλικο αγοράκι". Την πορεία του αυτοκίνητου σταμάτησε μια κολόνα στην όποια το αυτοκίνητο προσέκρουσε με το αριστερό μέρος(πλευρά του οδηγού) ακριβώς στο ύψος του οδηγού,μετά την σύγκρουση το αυτοκίνητο είχε κυκλώσει την κολόνα. Ο οδηγός(σαν χαλκομανία) μαζί με την κολόνα ήταν στο κέντρο αυτού του κύκλου,εγκλωβισμένος,είχε της αισθήσεις του αλλά βρισκόταν σε κατάσταση σοκ/πανικού δεν περίμενα να πεθάνει(του καθάρισα το κεφάλι,πρόσωπο,μύτη από τα αίματα). Η γυναίκα πέθανε ακαριαία,δεν είχε σφυγμό πουθενά. Το παιδάκι κρατήθηκε λίγο 25 με 30 λεπτά στην ζωή, όταν ήρθε το ασθενοφόρο το παιδάκι είχε τους τελευταίους σφυγμούς στον καρπό(όχι στον λαιμό).

*"γυναίκα με το ανήλικο αγοράκι" η γυναίκα είχε δύο παιδάκια μαζί της! Το άλλο ένα κοριτσάκι,δεν έπαθε τίποτα,το αυτοκίνητο πέρασε ξυστά από το δίπλα του!

Πάντως αν και αυτόπτης, περίεργα μας τα λες..ούτε το παιδάκι πέθανε, ούτε ποδηλάτες υπήρχαν, προσπέραση πήγε να κάνει ένας που έτρεχε σ'έναν που πήγαινε σιγά και τον τράκαρε..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.944
Πόντοι
9.095
Απλώς στη μπουρδελλάδα δεν τα χρησιμοποιούν όπως στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο
Δεν έχω δει ποδηλάτες αλλού στην Ευρώπη να περνάνε με κόκκινο όποτε τους καυλώσει, να σταματάνε σαν τροχονόμοι την κυκλοφορία σε λεωφόρους για να τις διασχίσουν κάθετα όποτε τους καυλώσει, να κινούνται σε όποιο ρεύμα κυκλοφορίας και σε όποια λωρίδα τους καυλώσει και φυσικά να θεωρούν εαυτούς άλλοτε πεζούς και άλλοτε οχήματα, ανάλογα πάλι με τις καύλες τους.
σωστοτατος !

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η ελλειψη παιδειας στην ελλαδα ειναι πασιφανης, οχι μονο οδηγικης αλλα και γενικα.

αυτο ακριβως τα λεει ολα !

και μας αφορα ολους (απο σχεδιαστες/κατασκευαστες δρομων, πεζους, ποδηλατες, μοτοσυκλετιστες, οδηγους αυτοκινητων, νταλικιερηδες) - ολοι γραφουν τον ΚΟΚ στα @@ τους και κανουν οτι τους καπνισει νομιζοντας οτι ειναι king of the road

οσο τους αυτοπτες αλλη μεγαλη απατη και αυτη

ο ενας δηλωνει οτι ειναι 78 χρονων, οτι οδηγουσε εντελως μονος στο δρομο και στην αριστερη λωριδα, οταν ξαφνικα κατι τον χτυπησε απο δεξια (απο τον ουρανο επεσε πανω του - η λεξη καθρεπτες πιθανοτατα του ειναι αγνωστη)

ο αλλος οτι το αμαξι διπλωσε σα χαλκομανια γυρω απο μια κολωνα αφου εκανε καποια μετρα ανεξελεγκτα - αλλα ο οδηγος δεν ετρεχε

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
Καλά, εσείς είστε μεγάλοι άντρες...
Να ρωτήσω, η κοιλιά πού έχει φτάσει και τρέφετε τέτοιο μίσος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ;
'Η μήπως είστε του..."ντόπα, γυμναστήριο, αλλά δεν μπορώ να τρέξω ούτε να γαμήσω. Αλλά δεν πειράζει, αφού έτσι και αλλιώς ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ."
Υ.Γ.: Τα ποδήλατα κυκλοφορούν ΝΟΜΙΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, μάθετε να συνυπάρχετε ζώα, που απειλείτε κιόλας, κάφροι.
ειναι δυνατον να είσαι τοσο μαλάκας?υπαρχει παραβαση επειδη πηγαινεις αργα το ξερεις?και τα ποδηλατα πανε αργα και εμποδιζουν.
το παιζουν ολοι εναλλακτικοι και καλα δεν κανουν κακο στον πλανητη...το οτι εξαιτιας τους πανε ολα τα αμαξια πισω τους αργα,ανεβαζουν θερμοκρασιες και στον καταλυτη και εκπεμπτουν παραπανω καυσαερια απο το κανονικο , που να περασει απο το πουτσοκεφαλο σας....μονο εφοσον υπαρχουν ποδηλατοδρομοι πρεπει να επιτρεπεται το ποδηλατο...αντε με τον καθε μαλακα....αει σιχτιρ...ελπιζω να παρουν κανενα παραμαζωμα και σκιαχτουν και οι υπολοιποι....στα τσακιδια

haistas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2013
Like
3
Πόντοι
1
φιλε μου εχω αντιθετη αποψη. Αν περιμεναμε ολοι στην ελλαδα να γινουν ποδηλατοδρομοι για να κανοθμε ποδηλατο δε θα καναμε ποτε, οποτε αστο. Γιατι να μη μπορει καποιος να παει και ποσειδωνος και καβαλας και οπουδηποτε? εννοειται να μην κανει μαλακιες βεβαια. Οσο για το αν τους πιασουν αυτους αν το προκαλεσαν ας τους πιασουν, ισως υπαρχουν σταθερες καμερες. Το προβλημα που σου επισημαινω το βλεπω καθημερινα και οχι στην αθηνα αλλα επαρχια που δεν υπαρχει παρα μονο ελαχιστη κινηση. Επιμενουν πολλοι να περνανε πολυ κοντα σου ακομα και αν στο αντιθετο ρευμα δεν ερχεται κανεις. :jerking: οι ανθρωποι ειναι για τον πουτσο. Οτι και να πω ειναι λιγο
Η κλασικη λογικη του μαλακοελληνα? τι θα περιμενω ΕΓΩ το κρατος να κανει ποδηλατοδρομους? ΕΓΩ ειμαι πιο μπροστα απο ττο κρατος και ξερω καλυτερα! θα βγαλω ωραιοτατα το ποδηλατακι μου στον δρομο? εμποδιζω? δεν εμποδιζω? τρομαζω στην σκεψη να μην ειχαμε αεροδρομια και να μπορουσες να παρεις αεροπλανο....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μερικοι εχετε χασει τη μπαλα και ταλαντευεστε μεταξυ ακρων.
Λοιπον, το ποδηλατο ειναι μια ειδικη κατηγορια τροχοφορου που ειναι αναγκασμενο να κυκλοφορει σε ολους τους δρομους, πλυν αυτοκινητοδρομων λογω κατωτατου οριου ταχυτητας, ειναι αναγκασμενο να εκτιθεται και να εκθετει σε κινδυνο περισσοτερο απο τα αλλα τροχοφορα διοτι δεν υποκειται στον κ.ο.κ., αρα κρανη,μπουφαν,φαναρια κ.ο.κ. δεν ειναι υποχρεωτικα αλλα και οι αναβατες δεν ειναι αναγκασμενοι να μπορουν να διαβασουν τις πινακιδες και γενικως να ξερουν πως να κυκλοφορουν σε δρομους.

Το τι γινεται στην Ευρωπη αφηστε το, διοτι εκει εκτος των ποδηλατολωριδων, υπαρχει ειδικη σημανση για τα ποδηλατα, ειδικη σημανση για τα αυτοκινητα που αφορουν τα ποδηλατα, διαγραμμισεις για τα ποδηλατα(κατι σαν zebra crossing) και φαναρια μονο για ποδηλατα.
Σε διαδρομες, οπου δεν υπαρχει τροπος να κυκλοφορησεις παρα μονο στο δρομο που κυκλοφορουν τα αυτοκινητα, οι οδηγοι κανουν πραγματικα οτι ειναι δυνατον για να μην υπαρξει καποιο προβλημα με τη διελευση του ποδηλατου.

Στην ελλαδα, δε φταιει οτι μονο οι ποδηλατες πανε οπου γουσταρουν και οπως γουσταρουν, αλλα και το γεγονος κανεις δεν κανει πισω στο θεμα της προτεραιοτητας και στο θεμα υπακοης στον Κ.Ο.Κ.. Για καθε ποδηλατη που θα μου δειξεις οτι παρανομει, θα σου δειξω εναν οδηγο τετρατροχου και εναν οδηγο μοτοποδηλατου να κανει ακριβως το ιδιο.

Το συγκεκριμενο περιστατικο, μοιαζει με οποιαδηποτε διασχιση δρομου και το γεγονος οτι υπηρχαν ποδηλατα ερχεται σε δευτερη μοιρα. Αυτοι που δεν προσεξαν το διερχομενο αυτοκινητο, θα επρατταν το ιδιο και οντας πεζοί.

Η κλασσικη ψευδαισθηση οτι στην Ευρωπη ειναι ολα γαματα.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι ολοι οι δημαρχοι πολλων μεγαλων πολεων της ελλαδας, 200000 και πανω, πηρανε εκατομμυρια για την κατασκευη ποδηλατολωριδων,φαναριων και σημανσης αλλα το μονο που εγινε σε καποιες περιοχες ειναι η διαπλατυνση και βαφτιση του ερρεισματος ως ποδηλατολωριδα.... στις οποιες ολοι με τα αυτοκινητα και τα μηχανακια πανε και παρκαρουν.
Εσεις καθιστε να τσακωνεστε, να σκοτωνεστε και οι αλλοι να τα τσεπωνουν.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πάντως αν και αυτόπτης, περίεργα μας τα λες..ούτε το παιδάκι πέθανε, ούτε ποδηλάτες υπήρχαν, προσπέραση πήγε να κάνει ένας που έτρεχε σ'έναν που πήγαινε σιγά και τον τράκαρε..

τα 2 ακρα  συναντιουνται.
19χρονος με το πουλι στο χερι,
78χρονος με το ποδι στον ταφο.
παλι καλα που δεν επεσε και κανενα ναπαλμ εκει γυρω.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Η κλασσικη ψευδαισθηση οτι στην Ευρωπη ειναι ολα γαματα.

Το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι ολοι οι δημαρχοι πολλων μεγαλων πολεων της ελλαδας, 200000 και πανω, πηρανε εκατομμυρια για την κατασκευη ποδηλατολωριδων,φαναριων και σημανσης αλλα το μονο που εγινε σε καποιες περιοχες ειναι η διαπλατυνση και βαφτιση του ερρεισματος ως ποδηλατολωριδα.... στις οποιες ολοι με τα αυτοκινητα και τα μηχανακια πανε και παρκαρουν.
Εσεις καθιστε να τσακωνεστε, να σκοτωνεστε και οι αλλοι να τα τσεπωνουν.
Γαμάτα δεν είναι, αλλά όσα χρόνια ζω έξω δεν πήρε το μάτι μου ποτέ ποδηλάτη να κάνει το πεζοδρόμιο λωρίδα του ή να κινείται αντίθετα σε λωρίδα ή να κάθεται στο φανάρι τσαμπουκαλομαγκιόρικα και να κόβει το πράσινο για να περάσουν οι 20-30 ομοϊδεατες-ομοαυνανες του που ειχαν ορεξη για ρομαντική βολτούλα βραδιάτικο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γαμάτα δεν είναι, αλλά όσα χρόνια ζω έξω δεν πήρε το μάτι μου ποτέ ποδηλάτη να κάνει το πεζοδρόμιο λωρίδα του ή να κινείται αντίθετα σε λωρίδα ή να κάθεται στο φανάρι τσαμπουκαλομαγκιόρικα και να κόβει το πράσινο για να περάσουν οι 20-30 ομοϊδεατες-ομοαυνανες του που ειχαν ορεξη για ρομαντική βολτούλα βραδιάτικο
ειναι θεμα παιδειας.(και κατα ενα μερος και υποδομων αλλα κυριως παιδειας)
Ο ποδηλατης παρανομει γιατι ειναι κακος οδηγος ποδηλατου και αυτοκινητου και μοτοποδηλατου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Tο ανωτατο οριο ταχυτητας μεσα σε πολεις ειναι 60 χλμ/ω. Στην παραλιακη 80 χλμ/ω.Βεβαια για οσους δεν ξερουν το αυτοκινητο εχει και μεσαιο πενταλ το φρενο.Τι δεν εχετε καταλαβει που σας φταινε οι ποδηλατες.Κατι καφροι σαν και μερικους εδω μεσα με κανουν να δουλευω το μεσαιο δαχτυλο τοσο πολυ που εχει πλεον γινει σαν πουτσα.ποιος θα την φαει δεν ξερω.σας φταινε οι ποδηλατες αν ο αλλος πηγαινε σαν προσομειωση σε grand tourismo.Γιατι για να διπλωθει και να ερθει να τον απεγκλωβισει η πυροσβεστικη σιγουρα πηγαινε πανω απο 80.ΥΠαρχει και το φρενο κυριοι και κυριες...Δηλαδη αν περναγε ενας πεζος τι θα λεγατε φταιει ο μαλακας που περασε τον δρομο.

Το όριο σε κατοικημένες περιοχές είναι [size=50pt]50 χλμ. / ώρα[/size].

Και μετά λέμε γιατί γίνονται ατυχήματα........

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Πάρτε το χαμπάρι:

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Αυτό έχουν δείξει οι έρευνες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Εκεί όπου αυξήθηκαν τα όρια ταχύτητας (πχ ΗΠΑ) αυξήθηκαν και τα θανατηφόρα ατυχήματα.

Στην Ελλάδα το 73% των ατυχημάτων συμβαίνει μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Μαντέψτε γιατί........

Και εμένα μου την σπάνε οι ποδηλάτες που πιάνουν όλη την Πεντέλης αλλά μου την σπάνε και τα διπλοπαρκαρισμένα του "πετάχτηκα μωρέ μέχρι τον φούρνο".

Και εμένα μου την σπάνε τα παπιά στην Αττική Οδό ή στον Κηφισό.

Αλλά πατάω φρένο και πάω όσο το δυνατόν πιό μακρυά τους. Ή στρίβω για να πάω από αλλού.

Γιατί με το να πηγαίνετε με 150 στην Συγγρού ή 120 στην Κηφισίας (όχι ότι δεν το έχω κάνει) πόση ώρα νομίζετε ότι κερδίζετε συνολικά σε μία διαδρομή μέσα στην Αθήνα; 5 λεπτά / 10 λεπτά;
Αξίζει τον κόπο;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
39.066
Πόντοι
42.697
Πάρτε το χαμπάρι:

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Αυτό έχουν δείξει οι έρευνες σε όλες τις χώρες του κόσμου. Εκεί όπου αυξήθηκαν τα όρια ταχύτητας (πχ ΗΠΑ) αυξήθηκαν και τα θανατηφόρα ατυχήματα.

Στην Ελλάδα το 73% των ατυχημάτων συμβαίνει μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Μαντέψτε γιατί........

Και εμένα μου την σπάνε οι ποδηλάτες που πιάνουν όλη την Πεντέλης αλλά μου την σπάνε και τα διπλοπαρκαρισμένα του "πετάχτηκα μωρέ μέχρι τον φούρνο".

Αλλά πατάω φρένο και πάω όσο το δυνατόν πιό μακρυά τους. Ή στρίβω για να πάω από αλλού.

Γιατί με το να πηγαίνετε με 150 στην Συγγρού ή 120 στην Κηφισίας (όχι ότι δεν το έχω κάνει) πόση ώρα νομίζετε ότι κερδίζετε συνολικά σε μία διαδρομή μέσα στην Αθήνα; 5 λεπτά / 10 λεπτά;
Αξίζει τον κόπο;

πολυ σωστα

SERPICΟ

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Πάρτε το χαμπάρι:

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

Αξίζει τον κόπο;
Mακράν το πιό σωστό ποστάρισμα.

mr kavlon

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Στις πολιτισμένες χωρες ζουν και κινουνται πολιτισμένοι ανθρωποι...Στην Ουγγαρια, παράδειγμα, που εδώ τουλάχιστον στην Ελλαδα δεν την θεωρούμε και Α' Χωρα (chic!), ημουν πεζος σε φαναρι με διαγραμμιση για πεζους...Με το που ακουμπησα, αληθεια, ποδι στο δρομο ΟΛΑ τα αυτοκίνητα και μηχανες σταματησαν...Καντο κι εδώ...Από βρισίδια, χειρονομιες μεχρι να σε τσακισει καποιος...Αλλα από Λαο της φραπεδιας, βλακειας, κακιας και λαμογιας τι περιμενεις...

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Στο συγκεκριμενο τραγικο συμβαν με τα λιγα που διαβασα χωρις να ειμαι μπροστα ή να οτιδηποτε αλλο

Η ευθυνη βαραινει 100% τον οδηγο του αυτοκινητου που δεν ειχε προβλεψει καταλληλα τι μπορει να γινει και φυσικα ειχε μεγαλη ταχυτητα, σε ταχυτητα "πολης" οταν πατας φρενο το οχημα σταματαει.

Τωρα για τους ποδηλατες που διαβασα οτι εμποδισαν κτλ εχω να πω οτι στην ελλαδα εχει ξεφυγει εντελως το θεμα, δεν υπολογιζουν φαναρια, στοπ, πεζους, μηχανακια, αυτοκινητα τιποτα λες και ο δρομος ειναι δικος τους. Ειναι τραγικοι. Ποσες φορες εχετε δει ποδηλατο στη Λ.Συγγρου ;; και μαλιστα βραδυ ! (Ειναι ο ΜΟΝΟΣ δρομος των Αθηνων που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η κινηση στα ποδηλατα βασει νομου) και φυσικα στις εθνικες οδους.

Το ποδηλατο δυστηχως για την Αθηνα δεν κανει, ειναι πιο επικινδυνο και απο μηχανακι και ακομα πιο επικινδυνο το κανει η νοοτροπια των οδηγων (αυτ/των και ποδηλατων)

Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας, απο τον κοπρητη που θα διπλοπαρκαρει και θα δημιουργησει ατυχημα σε αυτους που ερχονται πισω μεχρι τον μπεκρη που θα πιει 2 μπουκαλια και θα βγει στο δρομο
αλλα τι μπορεις να περιμενεις οταν το 50% των ελληνων οδηγων (τουλαχιστον) εχουν λαδωσει για να παρουν το διπλωμα και δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο

Τελοςπαντων ειναι μακρυ το θεμα και ξεφευγει πολυ
Φως στην υποθεση θα δωθει οταν θα ολοκληρωθει η δικογραφια με τις καταθεσεις οσων εμπλεκονται στο συμβαν.

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
Την ευθύνη την έχει αποκλειστικά και μόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου,όταν οδηγείς στην πόλη πάντα υπάρχει το απρόβλεπτο παιδί,σκυλί,ποδήλατο κτλ. Και με δεδομένο ότι με ταχύτητες 50-80 km έχεις χρόνο να αντιδράσεις και το αυτοκίνητο σταματάει άμεσα. Με ταχύτητες 100 και άνω χάνεις το παιχνίδι πιθανό και την ζωή σου η την ζωή κάποιου άλλου   

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για βαλε και τους πιτσιρικάδες ντιλιβεραδες πως πανε και εισαι μεσα

Stories

Νέο!

Stories