Και για μένα αποτελεί τη μέγιστη τύχη στη ζωή μου,που είμαι 22 χρόνια πάνω σε δίτροχα,και την ''έχω βγάλει'' μέχρι στιγμής με ένα μικρό κάταγμα στην ποδοκνημική!Τα τροχαία είναι μάστιγα...κρίμα πάλι για το τραγικό γεγονός..στην Ελλάδα είναι ακόμα χειρότερα..χαμηλή παιδεία οδηγών και κακή νοοτροπία ..κάκιστοι δρόμοι και απουσία του κράτους...κάποιος θα πρέπει να είναι αυτόπτης μάρτυρας για να πει ποιος έφταιγε.. το κακό όμως έγινε.. Εγώ είμαι χρόνια μοτοσικλετιστής και είναι θαύμα που είμαι ακόμα αρτιμελής..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τραγικό τροχαίο στο Μοσχάτο: ΙΧ σκότωσε πεζή μητέρα με το παιδί της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agios69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 153
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Αντιγράφω σχετικά με τα αίτια του τραγικού τροχαίου: Σύμφωνα με την Τροχαία, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Μοσχάτου, δύο αυτοκίνητα που κινούνταν παράλληλα συγκρούστηκαν. Στη συνέχεια, το ένα από τα δύο οχήματα εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά, παρασύροντας ότι υπήρχε μπροστά του.
Το όχημα αυτό το οδηγούσε ένας 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται τώρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ διένυσε ορισμένα μέτρα ανεξέλεγκτο, «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, χτύπησε μια κολώνα και παρέσυρε την άτυχη μητέρα και το παιδί της.
Ο 19χρονος δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του το οποίο σταμάτησε στη δεύτερη κολόνα του πεζοδρομίου της λεωφόρου Ποσειδώνος, αφήνοντας τους πάντες άφωνους από το τρομακτικό αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης πορείας του.
Αμέσως πολίτες έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.
Η άτυχη γυναικά και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε στο Παίδων. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα η άτυχη μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της.
Τι λέει ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου στο protothema.gr
«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα πικραμένος από το χθεσινοβραδινό δυστύχημα», ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr ο 78χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μοσχάτο.
Ο συνταξιούχος του ΟΤΕ διευκρινίζει πως εκείνος οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα όταν ξαφνικά κάτι τον χτύπησε πίσω δεξιά.
«Το αυτοκίνητο μου εκινείτο στην αριστερή λωρίδα. Ήμουν εντελώς μόνος στο δρόμο και πήγαινα στο σπίτι μου μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησα στο σπίτι της κόρης μου. Κάποια στιγμή νιώθω έναν δυνατό κραδασμό πίσω δεξιά στο αυτοκίνητο μου, σαν κάτι να με χτύπησε. Αυτόματα κοίταξα την δεξιά πλευρά μου όπου αντίκρισα ένα σύννεφο καπνού και σκόνης. Ήταν τρομακτικό. Είδα το αυτοκίνητο στην απέναντι μεριά του πεζοδρομίου. Δεν είδα την μητέρα και το παιδί, μετά το έμαθα», είπε συγκλονισμένος ο 78χρονος.
«Αφού έγινε το τροχαίο, φρενάρω το όχημα μου και κατεβαίνω για να πάω να βοηθήσω, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή τηλεφωνώ στην τροχαία και στο ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια, αφού έδωσα τα στοιχεία μου στην αστυνομία, έφυγα. Είμαι συγκλονισμένος από το συμβάν. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι να γίνουν οι τραυματίες καλά», είπε με λύπη....
Το όχημα αυτό το οδηγούσε ένας 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται τώρα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ διένυσε ορισμένα μέτρα ανεξέλεγκτο, «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, χτύπησε μια κολώνα και παρέσυρε την άτυχη μητέρα και το παιδί της.
Ο 19χρονος δεν κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του το οποίο σταμάτησε στη δεύτερη κολόνα του πεζοδρομίου της λεωφόρου Ποσειδώνος, αφήνοντας τους πάντες άφωνους από το τρομακτικό αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης πορείας του.
Αμέσως πολίτες έσπευσαν να βοηθήσουν τους τραυματίες, ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ.
Η άτυχη γυναικά και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ το μικρό αγοράκι μεταφέρθηκε στο Παίδων. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα η άτυχη μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της.
Τι λέει ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου στο protothema.gr
«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα πικραμένος από το χθεσινοβραδινό δυστύχημα», ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr ο 78χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στο Μοσχάτο.
Ο συνταξιούχος του ΟΤΕ διευκρινίζει πως εκείνος οδηγούσε στην αριστερή λωρίδα όταν ξαφνικά κάτι τον χτύπησε πίσω δεξιά.
«Το αυτοκίνητο μου εκινείτο στην αριστερή λωρίδα. Ήμουν εντελώς μόνος στο δρόμο και πήγαινα στο σπίτι μου μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησα στο σπίτι της κόρης μου. Κάποια στιγμή νιώθω έναν δυνατό κραδασμό πίσω δεξιά στο αυτοκίνητο μου, σαν κάτι να με χτύπησε. Αυτόματα κοίταξα την δεξιά πλευρά μου όπου αντίκρισα ένα σύννεφο καπνού και σκόνης. Ήταν τρομακτικό. Είδα το αυτοκίνητο στην απέναντι μεριά του πεζοδρομίου. Δεν είδα την μητέρα και το παιδί, μετά το έμαθα», είπε συγκλονισμένος ο 78χρονος.
«Αφού έγινε το τροχαίο, φρενάρω το όχημα μου και κατεβαίνω για να πάω να βοηθήσω, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή τηλεφωνώ στην τροχαία και στο ΕΚΑΒ. Στην συνέχεια, αφού έδωσα τα στοιχεία μου στην αστυνομία, έφυγα. Είμαι συγκλονισμένος από το συμβάν. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εύχομαι να γίνουν οι τραυματίες καλά», είπε με λύπη....
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 736
Η ελλειψη παιδειας στην ελλαδα ειναι πασιφανης, οχι μονο οδηγικης αλλα και γενικα. Το καθε μαλακισμενο παιρνει ενα κςλοαυτοκινητο και σκοτωνει τον κοσμο καθημερινα και εσας σας φταινε τα ποδηλατα που τα χρησιμοποιουν σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο. Πραγματικα οποιος εχει αυτοκινητο στη Ελλαδα θεωρει αυτοματα τον εαυτο του ανωτερο απο πεζους και ποδηλατα, εντελως τραγικο. (Για τη συγγεκριμενη περιπτωση δε λεω, μπορει να εκαναν μαλακια και αυτοι με τα ποδηλατα, αλλα αν το μαλακισμενο δεν πηγαινε με 200 δε θα γινονταν αυτα τα αισχη. Κριμα για το παιδακι και τη μητερα του, ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι δυστυχως, στο μπουρδελο που ζουμε)
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ρε τύπε άλλη μια δυστυχία σ' αυτόν τον τόπο είναι ότι πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Προφανώς ο κάγκουρας που έτρεχε, κακώς έτρεχε, δικαίως θα τον πάνε γαμιώντας, φέρει τεράστια ευθύνη, την οποία θα πληρώσει πολύ ακριβά.
Αν ισχύει η εμπλοκή με τους ποδηλάτες, δυστυχώς ο ασταρχιδισμός τους συντέλεσε ώστε να διαλυθεί μια οικογένεια, έχουν εξίσου ευθύνη αλλά στο ευρύτερο πλαίσιο στ' αρχίδια μας όλα, φυσικά σηκώθηκαν και έφυγαν. Αυτούς ποιους θα τους γαμήσει;
Πολύ ωραίο το ποδήλατο, γαμώ, για τους γαμημένους χώρους που προβλέπεται, δηλαδή όπου υπάρχει στοιχειωδώς ένας γαμημένος ποδηλατόδρομος (υπάρχουν κάποιες γειτονιές, δήμοι που υποστηρίζουν) ή ασφαλείς συνθήκες για τον ποδηλάτη και τους υπόλοιπους μαλάκες γύρω από αυτόν. Π.χ mountain bike στον Υμηττό ή όπου γαμημένα αλλού γουστάρει που δε θα πάρει κανέναν στον λαιμό του για να το παίζει άνετος και εναλλακτικός.
Στις πολιτισμένες πόλεις υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι ποδηλατόδρομοι, με χαμηλό διαχωριστικό πεζούλι που τους διαχωρίζει από τις λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων, που κινούνται μόνο ποδήλατα και είναι όλοι ασφαλείς.
Επειδή ζούμε στο μπουρδέλο είναι αυτονόητο, ότι, επειδή φόρεσε στο κεφάλι ένα πιλοφόρι δεν μπορεί ο άλλος να κυκλοφορεί με το κυριλέ ποδηλατάκι του στην Ποσειδώνος, απλά δεν γίνεται, στ΄ αρχίδια μου προσωπικά αν θα περάσει η μισή Ποσειδώνος από πάνω του και θα τον κάνει tattoo στο οδόστρωμα, το πιθανότερο όμως είναι να προκληθεί ατύχημα και να την πληρώσει κόσμος που δε φταίει σε τίποτα.
Προφανώς ο κάγκουρας που έτρεχε, κακώς έτρεχε, δικαίως θα τον πάνε γαμιώντας, φέρει τεράστια ευθύνη, την οποία θα πληρώσει πολύ ακριβά.
Αν ισχύει η εμπλοκή με τους ποδηλάτες, δυστυχώς ο ασταρχιδισμός τους συντέλεσε ώστε να διαλυθεί μια οικογένεια, έχουν εξίσου ευθύνη αλλά στο ευρύτερο πλαίσιο στ' αρχίδια μας όλα, φυσικά σηκώθηκαν και έφυγαν. Αυτούς ποιους θα τους γαμήσει;
Πολύ ωραίο το ποδήλατο, γαμώ, για τους γαμημένους χώρους που προβλέπεται, δηλαδή όπου υπάρχει στοιχειωδώς ένας γαμημένος ποδηλατόδρομος (υπάρχουν κάποιες γειτονιές, δήμοι που υποστηρίζουν) ή ασφαλείς συνθήκες για τον ποδηλάτη και τους υπόλοιπους μαλάκες γύρω από αυτόν. Π.χ mountain bike στον Υμηττό ή όπου γαμημένα αλλού γουστάρει που δε θα πάρει κανέναν στον λαιμό του για να το παίζει άνετος και εναλλακτικός.
Στις πολιτισμένες πόλεις υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι ποδηλατόδρομοι, με χαμηλό διαχωριστικό πεζούλι που τους διαχωρίζει από τις λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων, που κινούνται μόνο ποδήλατα και είναι όλοι ασφαλείς.
Επειδή ζούμε στο μπουρδέλο είναι αυτονόητο, ότι, επειδή φόρεσε στο κεφάλι ένα πιλοφόρι δεν μπορεί ο άλλος να κυκλοφορεί με το κυριλέ ποδηλατάκι του στην Ποσειδώνος, απλά δεν γίνεται, στ΄ αρχίδια μου προσωπικά αν θα περάσει η μισή Ποσειδώνος από πάνω του και θα τον κάνει tattoo στο οδόστρωμα, το πιθανότερο όμως είναι να προκληθεί ατύχημα και να την πληρώσει κόσμος που δε φταίει σε τίποτα.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
γαμημένοι ποδηλάτες
δεν αργει η στιγμη που θα περασω κατω απο το αυτοκινητο καποιον απο αυτους και θα τον κανω ενα με το σκελετο
Στο τσακ εφτασα πριν κανα μηνα
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 736
φιλε μου εχω αντιθετη αποψη. Αν περιμεναμε ολοι στην ελλαδα να γινουν ποδηλατοδρομοι για να κανοθμε ποδηλατο δε θα καναμε ποτε, οποτε αστο. Γιατι να μη μπορει καποιος να παει και ποσειδωνος και καβαλας και οπουδηποτε? εννοειται να μην κανει μαλακιες βεβαια. Οσο για το αν τους πιασουν αυτους αν το προκαλεσαν ας τους πιασουν, ισως υπαρχουν σταθερες καμερες. Το προβλημα που σου επισημαινω το βλεπω καθημερινα και οχι στην αθηνα αλλα επαρχια που δεν υπαρχει παρα μονο ελαχιστη κινηση. Επιμενουν πολλοι να περνανε πολυ κοντα σου ακομα και αν στο αντιθετο ρευμα δεν ερχεται κανεις. οι ανθρωποι ειναι για τον πουτσο. Οτι και να πω ειναι λιγο
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Απλώς στη μπουρδελλάδα δεν τα χρησιμοποιούν όπως στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμοΗ ελλειψη παιδειας στην ελλαδα ειναι πασιφανης, οχι μονο οδηγικης αλλα και γενικα. Το καθε μαλακισμενο παιρνει ενα κςλοαυτοκινητο και σκοτωνει τον κοσμο καθημερινα και εσας σας φταινε τα ποδηλατα που τα χρησιμοποιουν σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο. Πραγματικα οποιος εχει αυτοκινητο στη Ελλαδα θεωρει αυτοματα τον εαυτο του ανωτερο απο πεζους και ποδηλατα, εντελως τραγικο. (Για τη συγγεκριμενη περιπτωση δε λεω, μπορει να εκαναν μαλακια και αυτοι με τα ποδηλατα, αλλα αν το μαλακισμενο δεν πηγαινε με 200 δε θα γινονταν αυτα τα αισχη. Κριμα για το παιδακι και τη μητερα του, ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι δυστυχως, στο μπουρδελο που ζουμε)
Δεν έχω δει ποδηλάτες αλλού στην Ευρώπη να περνάνε με κόκκινο όποτε τους καυλώσει, να σταματάνε σαν τροχονόμοι την κυκλοφορία σε λεωφόρους για να τις διασχίσουν κάθετα όποτε τους καυλώσει, να κινούνται σε όποιο ρεύμα κυκλοφορίας και σε όποια λωρίδα τους καυλώσει και φυσικά να θεωρούν εαυτούς άλλοτε πεζούς και άλλοτε οχήματα, ανάλογα πάλι με τις καύλες τους.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 736
100% αυτο που σου λεω, στην ελλαδα σαν ποδηλατης κινδυνευεις πολυ περισσοτερο αν περιμενεις το φαναρι παρα αν περασεις με κοκκινο αφου βεβαια ελεγξεις πρωτα. επισης στην υπολοιπη ευρωπη που επικαλεισαι συγγρινε λιγο και τη συμπεριφορα των οδηγων απεναντι στους πεζους και τα ποδηλατα και ελα να μιλησουμε μετα
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Απλώς στη μπουρδελλάδα δεν τα χρησιμοποιούν όπως στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο
Δεν έχω δει ποδηλάτες αλλού στην Ευρώπη να περνάνε με κόκκινο όποτε τους καυλώσει, να σταματάνε σαν τροχονόμοι την κυκλοφορία σε λεωφόρους για να τις διασχίσουν κάθετα όποτε τους καυλώσει, να κινούνται σε όποιο ρεύμα κυκλοφορίας και σε όποια λωρίδα τους καυλώσει και φυσικά να θεωρούν εαυτούς άλλοτε πεζούς και άλλοτε οχήματα, ανάλογα πάλι με τις καύλες τους.
+10000
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη του ανθρωπου που βγαινει βολτα με το ποδηλατο στην αθηνα, ενω ξερει οτι ειναι παντελως ακαταλληλη για τετοιου ειδους μετακινηση, μονο και μονο επειδη ετσι κανουν στο παρισι και στο αμστερνταμ
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.782
- Πόντοι
- 3.715
η τσιμεντοκουράδα που ακούει στο όνομα Αττική έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτοκίνητα, το ότι αυτά τα οδηγούν ψυχοπαθείς έχει τη βαρύτητά του. Οι υπόλοιποι, δηλαδή, παπάκηδες, μηχανάκηδες, πεζοί, σακάτηδες με καροτσάκια, μανάδες με καροτσάκια, ποδηλατάκηδες, πατίνια, ροδοσανιδάκηδες και λοιπά, είναι μελλοθάνατοι.
Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα, οι ποδηλατομαλάκες κάνουν ότι κάνουν γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε να κάνουν ακτιβισμό. Νομίζουν ότι αν βγουν 200-300 και περάσουν μέσα από τα στενά της τσιμεντοκουράδας κάνουν λειτούργημα για όλους. Αρχίδια φλαμπέ κάνουν, αλλά δίνουν και ψωμάκι σε τύπους που πουλάνε ποδήλατα και συναφείς υπηρεσίες.
Το γεγονός τώρα είναι ότι δεν έφταιγε η μάνα, το παιδί της. Ο οδηγός πάλι μάλλον στην κατηγορία ''θα μου καιγόταν το πιλάφι'' ανήκει. Ας πληρώσει το μάρμαρο. Τους ποδηλάτες να τους πάρει συνιδιοκτήτες στο κελί.
Στο συγκεκριμένο θέμα τώρα, οι ποδηλατομαλάκες κάνουν ότι κάνουν γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε να κάνουν ακτιβισμό. Νομίζουν ότι αν βγουν 200-300 και περάσουν μέσα από τα στενά της τσιμεντοκουράδας κάνουν λειτούργημα για όλους. Αρχίδια φλαμπέ κάνουν, αλλά δίνουν και ψωμάκι σε τύπους που πουλάνε ποδήλατα και συναφείς υπηρεσίες.
Το γεγονός τώρα είναι ότι δεν έφταιγε η μάνα, το παιδί της. Ο οδηγός πάλι μάλλον στην κατηγορία ''θα μου καιγόταν το πιλάφι'' ανήκει. Ας πληρώσει το μάρμαρο. Τους ποδηλάτες να τους πάρει συνιδιοκτήτες στο κελί.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.782
- Πόντοι
- 3.715
ρε μην συγκρίνετε τα ασύγκριτα,σε άλλες χώρες υπάρχουν ποδηλατοδρομοι(αυστηρά ορισμένοι) και ποδηλάτες με παιδεία.
κι εδώ έχουν γίνει μύρια όσα σχέδια...μέχρι υπέργειοι ποδηλατόδρομοι από Κηφησιά για Φάληρο κοντά στον ηλεκτρικό. Αλλά δεν αποτέλεσαν ποτέ πραγματική προτεραιότητα, τα ντήζελ και το μαζούτ του Λάτση είναι η προτεραιότητα.
georgegeogeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2014
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Tο ανωτατο οριο ταχυτητας μεσα σε πολεις ειναι 60 χλμ/ω. Στην παραλιακη 80 χλμ/ω.Βεβαια για οσους δεν ξερουν το αυτοκινητο εχει και μεσαιο πενταλ το φρενο.Τι δεν εχετε καταλαβει που σας φταινε οι ποδηλατες.Κατι καφροι σαν και μερικους εδω μεσα με κανουν να δουλευω το μεσαιο δαχτυλο τοσο πολυ που εχει πλεον γινει σαν πουτσα.ποιος θα την φαει δεν ξερω.σας φταινε οι ποδηλατες αν ο αλλος πηγαινε σαν προσομειωση σε grand tourismo.Γιατι για να διπλωθει και να ερθει να τον απεγκλωβισει η πυροσβεστικη σιγουρα πηγαινε πανω απο 80.ΥΠαρχει και το φρενο κυριοι και κυριες...Δηλαδη αν περναγε ενας πεζος τι θα λεγατε φταιει ο μαλακας που περασε τον δρομο.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
η τσιμεντοκουράδα που ακούει στο όνομα Αττική έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για αυτοκίνητα, το ότι αυτά τα οδηγούν ψυχοπαθείς έχει τη βαρύτητά του. Οι υπόλοιποι, δηλαδή, παπάκηδες, μηχανάκηδες, πεζοί, σακάτηδες με καροτσάκια, μανάδες με καροτσάκια, ποδηλατάκηδες, πατίνια, ροδοσανιδάκηδες και λοιπά, είναι μελλοθάνατοι.
Τύπε συμφωνώ σε όλα, δυστυχώς σωστός.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 736
Tο ανωτατο οριο ταχυτητας μεσα σε πολεις ειναι 60 χλμ/ω. Στην παραλιακη 80 χλμ/ω.Βεβαια για οσους δεν ξερουν το αυτοκινητο εχει και μεσαιο πενταλ το φρενο.Τι δεν εχετε καταλαβει που σας φταινε οι ποδηλατες.Κατι καφροι σαν και μερικους εδω μεσα με κανουν να δουλευω το μεσαιο δαχτυλο τοσο πολυ που εχει πλεον γινει σαν πουτσα.ποιος θα την φαει δεν ξερω.σας φταινε οι ποδηλατες αν ο αλλος πηγαινε σαν προσομειωση σε grand tourismo.Γιατι για να διπλωθει και να ερθει να τον απεγκλωβισει η πυροσβεστικη σιγουρα πηγαινε πανω απο 80.ΥΠαρχει και το φρενο κυριοι και κυριες...Δηλαδη αν περναγε ενας πεζος τι θα λεγατε φταιει ο μαλακας που περασε τον δρομο.
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Ναι ρε τύπε, αν περάσει ο πεζός τη Ποσειδώνος απο όπου να 'ναι φταίει ο πεζός.
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τυπε αν και το υφος ειναι καπως αιχμηρο , τα ειπες πολυ σωστα
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
...Δηλαδη αν περναγε ενας πεζος τι θα λεγατε φταιει ο μαλακας που περασε τονδρομο.
δεν μιλάμε για δρόμο αλλά για ΛΕΩΦΟΡΟ,έχει διαφορά.
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 736
και τι εγινε ρε man αν ειναι λεοφωρος? λεει κανεις οτι πεερνανε μονο αυτοκινητα και απαγορευεται οτιδηποτε αλλο? μονο σε αυτοκινητοδρομο απαγορευεται να μπει ποδηλατης. Αλλα αν δεν κοιταζε εδω ο καθενας αποκλειστκα και μονο το τομαρι του και την ανεση του δε θα ειχαμε φτασει εδω που ειμαστε ;)