Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
τι να πεις και εσυ τυχαρπαστη... θα σου ελεγα τραβα στην κουζινα σου αλλα πρωτα πρεπει να πας για δουλεια πως θα μαγειρεψεις![]()
Εφοσον δεν με γνωριζεις.....Ξανα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
τι να πεις και εσυ τυχαρπαστη... θα σου ελεγα τραβα στην κουζινα σου αλλα πρωτα πρεπει να πας για δουλεια πως θα μαγειρεψεις![]()
Μπα τον τύφλωσαν οι Ελλεηνίδες με τα πολλά(άνω των 85 κιλών) κάλλη τουςRythm δεν θέλω χειρονομίες σε παρακαλώ πολύ. Οι ρωσσίδες σε ομορφια είναι το κάτι άλλο 0
μπορείς να πείς οτι κάποιες ίσως είναι ψυχρές αλλά οχι ομως οτι δεν ειναι ομορφες
Εφοσον δεν με γνωριζεις.....Ξανα![]()
![]()
![]()
![]()
Rythm δεν θέλω χειρονομίες σε παρακαλώ πολύ. Οι ρωσσίδες σε ομορφια είναι το κάτι άλλο 0
μπορείς να πείς οτι κάποιες ίσως είναι ψυχρές αλλά οχι ομως οτι δεν ειναι ομορφες
ένας θείος που ήταν στη καταγωωγή πρίγκιπας είχε πολλές γκόμενες(ελληνίδες) επειδή το έλεγε αυτό, τον άφηναν πάντα όμως επειδή ξεχνούσε να τους πει ότι είναι έκπτωτος(με άλλα λόγια άφραγκος)εδω επρεπε να ζουσες να δεις γλεντια... με τις κομμισες που ζητουσαν αμαξια προικες και το επαιζαν παρθενες! στο δρομο ολες που βριζατε τοσα χρονια τις ρωσσιδες και τις βουλγαρες που ειναι κανταρια ωραιοτερες απο σας και στο κρεβατι τουρμπο!
αρκει που εισαι ελληνιδα ;)
Ωρα,Οι ρωσσιδες ειναι και καμποσα εκατομμυρια περισσοτερες ομως.....Το βρισκω λογικο να ειναι περισσοτερες οι ομορφες ρωσιδες απο τις ομορφες ελληνιδες σε απολυτο αριθμο....Αναλογικα ομως και βλεποντας το βιντεο ε γαμησε μας κ συ.....![]()
΄Εχει γαμήσει κανείς τουρκάλα?
ένας θείος που ήταν στη καταγωωγή πρίγκιπας είχε πολλές γκόμενες(ελληνίδες) επειδή το έλεγε αυτό, τον άφηναν πάντα όμως επειδή ξεχνούσε να τους πει ότι είναι έκπτωτος(με άλλα λόγια άφραγκος)
Η ρυθμ δεν εχει προκαλεσει ποτε απο οσο εχω δει εγω.....αρκει που εισαι ελληνιδα ;)
ποτε και που γαμησες τουρκαλα;Πολλοί
ρυθμ γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην Ελλάδα τα παλαιότερα χρόνια την προίκα την έδινε η νύφη ενώ πλέον όλοι περιμένουν από τον γαμπρό, προικοθήρες έχουν γίνει οι γυναίκες ;) πλέον που δεν θα έχουμε τίποτα μοιραία θα παίρνετε τα @@δια μας (όλοι μαζί δηλαδή)Αδερφη εχεις?????Η μανα????
Ποιός τσακώνεται ρε αχαχουχα;Η ρυθμ δεν εχει προκαλεσει ποτε απο οσο εχω δει εγω.....
Το αν εχει θεματα ειναι δικο της θεμα οπως και ολοι μας εχουμε τα δικα μας....
Δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε για μαλακιες....
Εχει ενα μεγαλο προσον ομως..... ξερει να φτιαχνει ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!!!!![]()
την μπεσαμελ την φτιαχνεις εσυ?Η ρυθμ δεν εχει προκαλεσει ποτε απο οσο εχω δει εγω.....
Το αν εχει θεματα ειναι δικο της θεμα οπως και ολοι μας εχουμε τα δικα μας....
Δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε για μαλακιες....
Εχει ενα μεγαλο προσον ομως..... ξερει να φτιαχνει ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!!!!![]()
ρυθμ γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην Ελλάδα τα παλαιότερα χρόνια την προίκα την έδινε η νύφη ενώ πλέον όλοι περιμένουν από τον γαμπρό, προικοθήρες έχουν γίνει οι γυναίκες ;) πλέον που δεν θα έχουμε τίποτα μοιραία θα παίρνετε τα @@δια μας (όλοι μαζί δηλαδή)![]()
Κυρίως είς την νήσον του Πέλοπος.
Είς την Θετταλίαν αντιθέτως, υπήρχε η εξαγορά της νύφης από τον γαμβρόν.
ρυθμ γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην Ελλάδα τα παλαιότερα χρόνια την προίκα την έδινε η νύφη ενώ πλέον όλοι περιμένουν από τον γαμπρό, προικοθήρες έχουν γίνει οι γυναίκες ;) πλέον που δεν θα έχουμε τίποτα μοιραία θα παίρνετε τα @@δια μας (όλοι μαζί δηλαδή)![]()