Αναφορά από Κωνσταντινούπολη όπου και πήγα 17 με 24 Αυγούστου.Ανακάλυψα ότι ήταν η χειρότερη εποχή από πλευράς θερμοκρασίας, αφού η υγρασία τους είναι το κάτι άλλο.Κολλάς με το παραμικρό.Στο ψητό τώρα.Μετά από προτροπή των θαμώνων του site πήγα στο Bacardi club καρφωτός με ένα φίλο μου.Μπαίνοντας μέσα δεν πίστευαμε στα μάτια μας.35 γκόμενες από μούνες έως μουνάρες χόρευαν στην πίστα με φάτσα στα τραπέζια, λες και ήταν το μεγάλο παζάρι.Μετά από 30 λεπτά διαλέξαμε από μια, ήρθαν στο τραπέζι μας έκατσαν και μετά από λίγο το γκαρσόνι χωρίς να μας ρωτήσει τις τροφοδοτούσε με ποτά.Μια ουκρανή με θεικό κορμί και μια μολδαβή.Μετά από λίγο το γκαρσόνο λέει στο φίλο μου ότι πρέπει να της πληρώσει τα τσιγάρα της που κοστίζουν 10 λίρες (περίπου 6 ευρώ).Όπα λέω κάτι δεν πάει καλά. αλλά λόγω του ότι έχουν ακουστεί καλά πράγματα απόδω μέσα δεν δώσαμε σημασία.Αφού κανονίζουμε για 150 ευρώ έκαστη για δύο ωρέςστο ξενοδοχείο μας, για να τις φορτώσουμε να φύγουμε, παραγγέλνουμε τον λογαριασμό, ο οποίος μόλις ήρθε δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.Ο τύπος ζητούσε
280 λίρες (170 ευρώ) για κεράσματα που δεν έιχαμε κεράσει και για κάτι ποτα που έλεγε ότι ήπιαν οι κοπέλες.Όταν του εξήγησα μου έβγαλε και ένανα λογαριασμό με βάση τις δικές του τιμές.Διαμαρτυρήθακαμε και του τα σκάσαμε καθότι φοβηθήκαμε για ξυλιές ενώ μαλιστα ζητούσε και πουρμπουάρ 20 λιρών.φυσικα και δεν του δώσαμε τίποτε πλην όμως καθώς βγαίναμε με τις κοπέλες α μάγκας της υποδοχής ζητούσε 20 ευρώ για την γκαρνταρόμπα των κοριτσιών!!!Εκεί τα πήρα και λέω Άκυρο δεν θέλω να μας πιάσουν κότσι.Ο φίλος μου επέμενε να τις πάρουμε και εγώ ενέδωσα.
Άντε λέω τουλάχιστον να καλοπηδήξουμε.
Αφού φτάνουμε στο δωμάτιο ζήτησε το δώρο της, ήτοι 150 ευρώ.Αφού τα παίρνει μου ζητά άλλα 50...για το ταξί.Λέω δεν κάνει τόσα, ούτε έχουμε συμφωνήσει και τότε παίδες πάει να φύγει.Τι να κάνω υποκύπτω στην απάτη-εκβιασμό.Μη σας τα πολυλογω.Στο δεκάλεπτο με μη με πιάνεις μη γλύφεις -άντε τελείωνε με ξεπέταξε χειρότερη δηλαδή και από πουτάνα της φυλής.
Η κοπέλα στο φως, μια μολδαβή ονόματι νάταλι, δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.Μετά μου έδωσε το τηλέφωνο της για να την πάρω όσο είμαι εδώ.Ναι,καλά, ούτε ζωγραφιστό δεν θα με ξαναδει, όπως ελπίζω και κανέναν σας, άμα τύχει και πάτε στην Πόλη.Όσο για τον φίλο μου αυτός του λάχοστον πήδηξε μουνάρα, ξεπέτα και αυτή, βιαζόταν να πάει πίσω στο μπουερδελλοκλαμπ.Μακριά από το Bacardi club.Αν αυτό είναι καλό, τα άλλα τι έιναι;;;
Ρε ουστ απόδω!!!
η χειρότερη εμπειρία ever