Νέα

Τοποθέτηση προφυλακτικού στους οίκους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mastoratzas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Γνωστός μου ανέφερε ότι μπαίνει ανάποδα για να μην πιπιλάνε το λιπαντικό που συνήθως έχει πάνω, κατα την διάρκεια του στοματικου...είναι όντως έτσι?
αν έχει αναφερθεί ήδη σε άλλο Thread ας σβηστεί από εδω
ευχαριστω

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Γνωστός μου ανέφερε ότι μπαίνει ανάποδα για να μην πιπιλάνε το λιπαντικό που συνήθως έχει πάνω, κατα την διάρκεια του στοματικου...είναι όντως έτσι?
ευχαριστω
προφθλακτικο αναποδα πρωτη φορα ακουω :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ευχαριστω
δεν παιζει αυτο φιλε...εκτος αν πετυχεις καμια πολυ απειρη πουτανα που μου τυχε μια φορα και το βαλε αναποδα αλλα εσφιγγε ασχημα και δεν καλυψε και ολο το πεος....γενικα ομως δεν συμβαινει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά μπορεί να ξεδιπλώσει άμα μπεί ανάποδα;;

truman

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το προφυλακτικο εχει λιπαντικο και απο την μεσα μερια.. Δεν σας αφηνει λαδια στον γιουτσο σας μετα το  :knockinb: ?
Επισης οταν ειναι διπλωμενο το μεσα ακουμπαει με το εξω... Οποτε δε στεκει αυτο που ακουσες.  :sunglasses:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Το να κάνει η κοπέλα το λάθος αρχικά και να πάει να το βάλει ανάποδα μου 'χει τύχει, απλά το αντιλαμβάνεται οτι πάει να το κάνει λάθος εφόσον δεν ξεδιπλώνει με τπτ. :2funny:

Hlektrodios

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι εκτος απο λιπαντικο να μην εχει και κανενα τοπικο αναισθητικο....

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Η καλυτερη αναμνηση σαν πρωταρης σε μπουρδελο να στο φωραει με το στομα της απιστευτη τεχνικη και δεν κταλαβαινεις ποτε στο εβαλε.ωραια χρονια.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
δεν παιζει αυτο φιλε...εκτος αν πετυχεις καμια πολυ απειρη πουτανα που μου τυχε μια φορα και το βαλε αναποδα αλλα εσφιγγε ασχημα και δεν καλυψε και ολο το πεος....γενικα ομως δεν συμβαινει...

121.663 μηνύματα....  :orchestra:  :zfuck:

Ironhead

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πολυ ντόρος έγινε τελευταία με τα προφυλακτικά lampskeen. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιουμε δικά μας και όχι ότι μας δίνουν και μας βάζουν?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.079
Πόντοι
22.785
Πολυ ντόρος έγινε τελευταία με τα προφυλακτικά lampskeen. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιουμε δικά μας και όχι ότι μας δίνουν και μας βάζουν?
......

.......  Τα περιγράμματα μας λοιπόν σέ άριστη άναλογία, άφού ό καθείς έξ ήμών στό προσαρμοσμένο ύποδεκάμετρο έστάθη..... :hi:

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Η καλυτερη αναμνηση σαν πρωταρης σε μπουρδελο να στο φωραει με το στομα της απιστευτη τεχνικη και δεν κταλαβαινεις ποτε στο εβαλε.ωραια χρονια.
Φίλε που το θυμήθηκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom