johnkayliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
που θα βρουμε φωτογραφιες της?
...... ο ʼλμπερτ Σπέερ από εκεί πάνω.. όχι επιδιόρθωση, αρχιτεκτονική σωστή!
Φίλε είναι εξακριβωμένο. Αν θες και μία εσωτερική πληροφορία, άμα δεις την μύτη της σε λυκειακές φωτό και τωρινές, νομίζει ότι έχει περάσει ο ʼλμπερτ Σπέερ από εκεί πάνω.. όχι επιδιόρθωση, αρχιτεκτονική σωστή!
Έχω πάθει τέτοια πλάκα που λέω να πάω να γραφτώ στον Συνασπισμό(παρόλο που δεν ανήκω εκεί).
τι μου θύμησες ρε ξάδελφε... παλιά εμείς γραφόμασταν στον Ρήγα (νεολαία του ΚΚΕ εσωτ πρόγονου του συνασπισμού) γιατί είχε τις καλύτερες γκόμενες.. ψηφοπαγίδες τις λέγανε.. μιλάμε τώρα για τα χρόνια 1974-1977
αυτη λες εε?? κατερινα παπουτσακηεπισης απιστευτα ομορφο μουνι ειναι η παναγιωτα βλαντη και οι: φαιη σκορδα,χριστινα λεκκα,μαρια λεκακη(το ονειρο μου),αννα τσουκαλα(ερωτας),η κουκλαρα μελαχροινη με τα απιστευτα ματια(που βουκωνουν συνεχεια απο το κλαμα) που παιζει φετος σε μια σειρα με τον σταυρο ζαλμα,η μελαχροινη σαρανταρα(και βαλε) που επαιζε με τον καφετζοπουλο(ακαλυπτος)!!!!
οντως ωραιο μωρο και αυτο.προχτες το ειδα στα πεταχτα.Μάγκες είναι μια μουνάρα που ανήκει στη Νεολαία του Συνασπισμου κ την βγάζουν στα παράθυρα στα κανάλια.Την έχει δει κανείς;χει μαύρα μαλλιά,απίστευτες πράσινες ματάρες κ πανέμορφο πρόσωπο.Φέρνει στην μουνάρα την ηθοποιό την Λωτσάρη.Έχω πάθει τέτοια πλάκα που λέω να πάω να γραφτώ στον Συνασπισμό(παρόλο που δεν ανήκω εκεί).
Μην υπερβαλουμε. ηταν λιγο αξυριστες και γενικα ατημέλητες. Ασε που για να πιασεις κουβεντα, έπρεπε να ειχες διαβασει του κοσμου τις μαλακιες και εγχειρίδια.. Ηταν ονως καθαρες, οχι σαν τις αλλες του κκκ που βρωμαγαν υδρωτίλα 10 μετρα μακρια. Παντως, τις ονεδήτησες με το μες μαλλι, το πεντακαθαρο, μπραζίλιαν μουνακι, το προμισινγκ καλσονακι με τη γοβιτσα και μοσχομυρωδάτο βυζάκι δεν τις αλλαζα με τίποτα...και ας καναν στην αρχη οτι δεν θελαν...οταν έμπαινε το εργαλείο μεσα, καναν σαν σκύλες.....τι ωραιες εποχες, γμτ
Το ξέρω.Ρε συ δεν βγήκε χθες καθόλου στο ράδιο ο Αλέξης.Περίμενα λόγω της ήττας του Ολυμπιακού,αλλά τζίφος.